Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jeszcze nie ale już zaraz biorę kompa na kolana i się biorę. Mam o tyle łatwiej ze musze sobie to przypomnieć w większości, a tylko niewielka część nauczyćWojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
lunadelrospo wrote:Sysia nie mozesz tak myslec..mnie tez śniło się w poprzedniej ciąży cos dziwnego,chyba juz pisalam tutaj,przy dworcu na przystanku znalazlam dwa malenki ciałka takie mniejsze niz dlon,w snie wiedzialam,ze to blizniaki i byly takie zdeptane i we krwi..
I w tym samym tygodniu stracilam ciążę, ale nie moge myśleć że to ma związek, bo to tylko dobija..2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
s1985 wrote:Mi przed wizytą śniło mi się że lekarz włożył usg wyjął i powiedział że nic z tego, i takie same słowa usłyszałam w czwartek czyli coś w tym jest
Sysia,ale to powiedz mi,lekarka dwa dni wczesniej widziala to serduszko?w jeden dzien to się stało? Czy tak tylko Ci powiedziała ..nie moge tego zrozumieć -
nick nieaktualnyLunka tak bywa, u mnie lekarz też widział serduszko, faktem jest że pojawiło się późno, 3 dni po wizycie szlam znów i wtedy właśnie było. Co z tego jak wg usg przed zabiegiem wyszło że maluch 3 dni później już nie żył
Ja miałam podejrzenia bo on coraz wolniej się rozwijał... -
Renia7910 wrote:Lunka tak bywa, u mnie lekarz też widział serduszko, faktem jest że pojawiło się późno, 3 dni po wizycie szlam znów i wtedy właśnie było. Co z tego jak wg usg przed zabiegiem wyszło że maluch 3 dni później już nie żył
Ja miałam podejrzenia bo on coraz wolniej się rozwijał...s1985 lubi tę wiadomość
-
U mnie to samo. Babka mi tłumaczyła ze owulacja mogła być później ale nieprawda. Jakby owulacja była później to nie byłoby ciąży bo mój wyjechał. Dziecko się po prostu od samego początku źle rozwijałoWojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Wiaterek wrote:U mnie to samo. Babka mi tłumaczyła ze owulacja mogła być później ale nieprawda. Jakby owulacja była później to nie byłoby ciąży bo mój wyjechał. Dziecko się po prostu od samego początku źle rozwijało
Renia7910 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Dzień doberek w tym brzydkim, pochmurnym ideszczowym dniu.
Ja tam się nie wypowiadam na temat snów bo nawet mój małż śmieje się, że ze mnie czarownica
Czasami wolałabym aby mi się nic nie śniło...
Co z tym naszym Pucusiem?
Michaś ♡ [ * ] 04.06.2014Renia7910, Wiaterek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Czy w waszych województwach pracodawcy proponują tak żałosne pensje ,a wymagania mają ponad przeciętne?
Moja szefowa zapytała się czy znam jakiegoś dobrego fizjoterapeute -masazyste,bo potrzebuje zatrudnić jeszcze jedną osobę.
Powiedziałam, że oczywiście znam wielu i mogę popytać ale muszę wiedzieć jaką stawkę proponuje.
I mówię jej ze minimum 1600 zł na rękę a ona mi na to ,ze to za dużo .
Szok!!!!
Najlepiej chyba żeby za darmo pracować!!!
Michaś ♡ [ * ] 04.06.2014pucek lubi tę wiadomość
-
lunadelrospo wrote:Aż mnie ciarki przeszły..
Sysia,ale to powiedz mi,lekarka dwa dni wczesniej widziala to serduszko?w jeden dzien to się stało? Czy tak tylko Ci powiedziała ..nie moge tego zrozumieć2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18