Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Rudzik39 wrote:Czy w waszych województwach pracodawcy proponują tak żałosne pensje ,a wymagania mają ponad przeciętne?
Moja szefowa zapytała się czy znam jakiegoś dobrego fizjoterapeute -masazyste,bo potrzebuje zatrudnić jeszcze jedną osobę.
Powiedziałam, że oczywiście znam wielu i mogę popytać ale muszę wiedzieć jaką stawkę proponuje.
I mówię jej ze minimum 1600 zł na rękę a ona mi na to ,ze to za dużo .
Szok!!!!
Najlepiej chyba żeby za darmo pracować!!!
Michaś ♡ [ * ] 04.06.2014
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Dziewczyny nie martwcie się PiS nastał to kokosy będzie rozdawał
Renia7910, Wiaterek, Agnieszka0812, pucek lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymarzusiax wrote:u mnie w okolicy standardem jest 1400zł na ręke. Szał nie?
-
Sylwia ja coś czułam że u Ciebie jest nie halo ale nie chciałam pytać. Ostatnio się rzadziej udzielałaś.
Ja dziś zaczęłam gratisowy kolorowy wykres. Będę zbierać punkty na toster.
Zjadłam całe opakowanie castangusa i z 1 dnia plamienia przed @ zrobiły mi się 3. i nie wiem co zrobić? Brzuch nie bolał (eureka!), ale to samo uzyskałabym biorąc po prostu progesteron po owulacji tak jak Renia. Jadę się dziś zapisać na monitoring i niech się gin określi czy mam brać ten castangus czy nie. Wykres miałam po nim super.Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
Renia7910 wrote:No masakryczny szał. Jak szukałam pracy to w głowie mi się nie mieściło jakie stawki proponują . W mojej nowej pracy też będę miała pensję niższą niż mam tutaj. Totalny wyzysk.
Najlepiej w automotive,oraz zawody typowo fachowe,masazysci też.
Mam koleżankę, fizjoterapeutke w prywatnym domu opieki i na rękę ma powyzej 2300..
A staz pracy ma nieduży,bo niecałe dwa lata.
Ale nie wiem,czy to jest norma we wszystkich placówkach -
Jeden rozdział za mną,czas zmienić lokalizację,nie nalezy uczyć sie w łóżku, nawet siedząc.. Tylko chcialam zeby ta cholerna luteina się rozpuscila,bo juz sama nie wiem,czy to lutka,czy uplawy,albo wszystko na raz.Nic nie swedzi,nic nie piecze,czuję się dobrze..
-
nick nieaktualnymarzusiax wrote:u mnie w okolicy standardem jest 1400zł na ręke. Szał nie?
U nas norma to 1200 ale fizjoterapeuci z reguły mają te 1600.
I weź tu człowieku zakładaj rodzinę.
Sysiu czasami takie rzeczy się czuje.
Zrób za jakiś czas badania, może one wytlumacza dlaczego tracisz na tak wczesnym etapie swoje maleństwa.
Mój ginekolog powiedział ze u mnie problem jest taki,iż mam dużo jajeczek zbyt starych i nie nadają się one do zapłodnienia.
I nie wiadomo,kiedy trafi się na cykl w którym będzie to pięknie wykształcone.
Trzymam kciuki za Ciebie.
Michaś ♡ [ * ] 04.06.2014
-
nick nieaktualnylunadelrospo wrote:Jeden rozdział za mną,czas zmienić lokalizację,nie nalezy uczyć sie w łóżku, nawet siedząc.. Tylko chcialam zeby ta cholerna luteina się rozpuscila,bo juz sama nie wiem,czy to lutka,czy uplawy,albo wszystko na raz.Nic nie swedzi,nic nie piecze,czuję się dobrze..
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRudzi - trafi się i będzie wielkie szczęśliwe zaskoczenie
Marzusiu mi castagnus w sumie nie wiem w czym pomógł, w plamieniach raczej nie, po lutce ustały tak samo jak ból brzucha. Ja też umawiam się na monitoring w 10dc ale zastanawiam się czy w tym miesiącu czy też odpuścić sobie ze względu na zmianę pracy. -
Właśnie muszę jechać dziś i niech mi doktorka powie czy mam brać czy nie. Ja nie pracuję na etacie i mogę sobie pozwolić że co 2 dni latać na usg. Teraz pracujesz przez 3 tyg. Dasz radę pogodzić ze sobą pracę i wizyty? jak tak to ja bym chodziła. A jak by wyszło że coś jest nie tak z owulacją to masz tą wiedzę i możesz zareagować od razu.
Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
lunadelrospo wrote:Renia,Ty sobie nic w tym miesiącu nie odpuszczaj;)
Wakacyjne dzieciaczki są radosne i szczęśliwe od urodzenia,z powodu słońca:)Renia7910, Stópka lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualnyOk, posłucham Was mądre kobiety
Przed chwilą dzwonił J i pyta czy chciałabym pojechać na 2 tygodnie do Włoch w sierpniu. A ja do niego - kochanie ja mam nadzieję że w tym terminie to rodzić będę. A on - acha... Faceci to jednak inny gatuneks1985, lunadelrospo, monilia84, Rudzik39, Agnieszka0812, Wiaterek, niezapominajka, Stópka lubią tę wiadomość
-
marzusiax wrote:Sylwia ja coś czułam że u Ciebie jest nie halo ale nie chciałam pytać. Ostatnio się rzadziej udzielałaś.
Ja dziś zaczęłam gratisowy kolorowy wykres. Będę zbierać punkty na toster.
Zjadłam całe opakowanie castangusa i z 1 dnia plamienia przed @ zrobiły mi się 3. i nie wiem co zrobić? Brzuch nie bolał (eureka!), ale to samo uzyskałabym biorąc po prostu progesteron po owulacji tak jak Renia. Jadę się dziś zapisać na monitoring i niech się gin określi czy mam brać ten castangus czy nie. Wykres miałam po nim super.2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18