Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Rudzik39 wrote:Harry Potter to pierwsza książka ktorą porzuciłam do przeczytania mojemu synowi.
Nie miał zapału do czytania czegokolwiek a na nastepne części Harrego po prostu wyczekiwal z wypiekami na twarzy.
Teraz to muszę go odrywac od książek.
Nie raz krył się pod kołdrą z latarką.
Mój brat tez nic nie czytał. Zaczął od Harrego j teraz książki pochłania.s1985, Rudzik39 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Agnieszka0812 wrote:Sylwuś ja cały czas brałam od gina, on sam zapytał czy chcę jeszcze chorować czy nie2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualny
-
Rudzik39 wrote:Kupię sobie ten olej.
Oby pomogło:)
Michaś ♡ [ * ] 04.06.2014Rudzik39 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualny
-
Dzień Dobry
Siedzę sobie już w pracy sączę kawkę i przeciągam się hehehe, dobrze że w pracy są tylko 2 dziewczyny na razie i za bardzo mnie nie widzą, od 7 trzeba będzie trzymać fason bo szef przyjdzie
Dzisiaj rano oczywiście córeczka mi zrobiła niespodziankę i jak stałam w kuchni to się przytuliła do mnie, prawie zawału dostałam, kto mnie tuli z rana, przecież nie mąż ehehhehe
Także mama będzie miała z nią jazdę od 5 rano, bo spać już raczej nie pójdzie
Dzisiaj na 18 umówiłam się z koleżanką ze studiów na kawkę i lody, przyda mi się taki wypad spontaniczny bo w domu to siedzę na okrągło.
Mężuś twardo się trzyma, ogranicza odzywanie do minimum i dobrze, żebym tylko ja nie poddała się, z tym zawzse mam problem, a on tylko na to czeka, bo ja zawsze pierwsza się odzywam i się godzimy, a teraz muszę być twarda i nie wyciągnąć ręki pierwsza, bo to i tak nic nie da, on musi zrozumieć wiele rzeczy.
W środę prawdopodobnie przyjeżdża z Warszawy mój brat z rodzinką, z moim kochanym chrześniaczkiem, już się za nim stęskniłam Ostatni raz w maju się widzieliśmy, niby W-wa niedaleko ale człowiek ciągle zalatany. Teraz Klaudia ma szkołę to nie da rady jak w przedszkolu przedłużyć sobie weekendu. A na 2 dni nie opłaca się jechać 400km.
Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Sylwia ja siedzialam na l4 od psychiatry i to od samego poronienia,zero problemow
Tak samo z zusem bo moga Ci naskoczyc i mozesz siedziec ile wlezie,ja powiedzialam prawde,ze ciezko przezylam poronienie i nie chce wracac do pracy bo chce zajsc w kolejna ciaze,dawal odrazau na miesiac i trzymal kciuki,duzo rozmawialismy fajny facet ogolnie wiec polecam,jesli chcesz ciagnac l4 jak najdluzej,chodzilam prywarnie za 1 wizyte 100 a potem 70 zl ale za miesiac l4 i spokoju warto a tak wogole to dzien doberekAgnieszka0812, s1985 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczynki! A mnie dzisiaj wszystko od rana wkurza, pusta cukierniczka, no bo wiadomo jak mojemu chłopu ksylitol się skończy to nie dosypie, zjadł coś z lodówki i zostawił w niej pusty talerzyk, wieczorem zjadł gruszke, ogryzek leży nadal na stole. Niby drobne rzeczy, ale od rana działają na mnie jak plachta na byka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2015, 06:58
monilia84 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualny
-
Dzien dobry..wczoraj jakos dziwnie się czulam,i zasnelam na kanapie,maz mnie zaniósł do łóżka.. Juz jest lepszy trochę pojechalismy do Szczyrku do znajomych,odpoczal i od razu lepszy facet;)
Rano wychodzil cichutko,pniedawno dzwonił tylko nas obudzić, mnie i młodegoRenia7910, s1985, Agnieszka0812, ilonia1984, Stópka, kehlana_miyu lubią tę wiadomość