Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja dziś tak szukałam wypisów ze szpitala, z poronienia i teraz z tego, bo muszę pokserować do ZUSu, no i też wsadziłam w "dobre" miejsce, żeby nie zapomnieć
Nawet chyba wam ostatnio pisałam , że o mały włos nie przypaliłam makaronuRenia7910 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Agnieszka0812 wrote:Ja dziś tak szukałam wypisów ze szpitala, z poronienia i teraz z tego, bo muszę pokserować do ZUSu, no i też wsadziłam w "dobre" miejsce, żeby nie zapomnieć
Nawet chyba wam ostatnio pisałam , że o mały włos nie przypaliłam makaronucykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualnyPucusia śliczny masz ten brzuszek
Aga ta laska ogólnie pisze tak że czuję się jakbym to ja sama pisała...
Dziewczyny czy po progesteronie @ jest słabsza ? Z reguły na 2 dzień jest istny potop a teraz jakoś tak słabo, o połowę jakby mniej. Mam się martwić czy nie ?Agnieszka0812, pucek lubią tę wiadomość
-
ilonia1984 wrote:Kazali Ci papiery do Zusu skladac takie? Ja mam Tylko papierek dla mnie i papierek do lekarza zeby wypisal i tyle....nic wiecej hm....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2015, 16:27
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Renia7910 wrote:Pucusia śliczny masz ten brzuszek
Aga ta laska ogólnie pisze tak że czuję się jakbym to ja sama pisała...
Dziewczyny czy po progesteronie @ jest słabsza ? Z reguły na 2 dzień jest istny potop a teraz jakoś tak słabo, o połowę jakby mniej. Mam się martwić czy nie ?Renia7910 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
ilonia1984 wrote:Kazali Ci papiery do Zusu skladac takie? Ja mam Tylko papierek dla mnie i papierek do lekarza zeby wypisal i tyle....nic wiecej hm....Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Agnieszka0812 wrote:Gin powiedział, że im więcej papierów tym więcej. Z resztą na tym druku są załączniki i gin jak wypisywał to wpisał, że takie załączniki, bo trzeba jakoś to udokumentować-historia choroby. Kseruję jeszcze obecną kartę ciąży
Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
ilonia1984 wrote:A mi w Zusie powiedzialy,ze nic wiecej nie trzeba...ze fatk,ze jestem w ciazy.wystarczy by uzyskac zasilek rechabilitacyjny,jutro pojde do gina to zobaczymy co on powie...gdzie nie pojdziesz to inaczej,ale dobrze wiedziec,zapytam mojego lekarzaFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Ja mam oswiadczenie do celow seiadczenia rehabilitacyjnego gdzie eypisuje czesc ja a na drugiej stronir jest czesc informacjia o niezdolnosci do pracy ale wypelnia to platnik zasilku chotobowego,w moim przypadku jest to zus,powiedziala mi,ze nie trzeba...kur...ja nie wiem o co chodzi,albo te baby nie wiedza tu o co chodzi i przejade sie do innego zusu obok,albo je pozabijam,bo z kad ja mam wiedziec co i jak,wiem tyle co mi powiedza wrrr
pucek, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualny
-
lunadelrospo wrote:Chciałam, to mam..oczyszony żołądek.. Tylko teraz piecze..
Agnieszka0812, lunadelrospo, Renia7910, s1985 lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
ilonia1984 wrote:Ja mam oswiadczenie do celow seiadczenia rehabilitacyjnego gdzie eypisuje czesc ja a na drugiej stronir jest czesc informacjia o niezdolnosci do pracy ale wypelnia to platnik zasilku chotobowego,w moim przypadku jest to zus,powiedziala mi,ze nie trzeba...kur...ja nie wiem o co chodzi,albo te baby nie wiedza tu o co chodzi i przejade sie do innego zusu obok,albo je pozabijam,bo z kad ja mam wiedziec co i jak,wiem tyle co mi powiedza wrrr
Z doświadczenia wiem, że w ZUSie i w US pracują głównie jakieś niekompetentne i niedouczone osoby... W US nawet nie potrafiły mi powiedzieć jak mam rozliczyć dochody z niemiec i rente pobieraną w Polsce... Dobrze że istnieją biura księgowościRenia7910 lubi tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
ilonia1984 wrote:Ja mam oswiadczenie do celow seiadczenia rehabilitacyjnego gdzie eypisuje czesc ja a na drugiej stronir jest czesc informacjia o niezdolnosci do pracy ale wypelnia to platnik zasilku chotobowego,w moim przypadku jest to zus,powiedziala mi,ze nie trzeba...kur...ja nie wiem o co chodzi,albo te baby nie wiedza tu o co chodzi i przejade sie do innego zusu obok,albo je pozabijam,bo z kad ja mam wiedziec co i jak,wiem tyle co mi powiedza wrrr
Renia7910 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
lunadelrospo wrote:Ja też się cieszę, poza momentami tuz przed o tuż po.
Ps.sadystkaAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy...