Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/697b60450de9.jpg
Ilonia to wypełnia pracodawca
To jest druk N 10 możesz go z neta ściągnąćWiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2015, 16:47
ilonia1984 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
No denerwuje sie Reniu,bo matoly siedza w tych biurach,jutro pojde do lekarza i przejade sie do zusu nr 2 mize ktos madrzejszy bedzie,wezme ten swistek tylko ja.mam ten problem,ze moj pracodawca jest daleko,zanim wysle aaaa zanim odesle,jak by wiedziala wczesniej to bym w piatek wyslala...cipy durne...cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Ilonia, może to ja jestem źle poinformowana, ale już wypełniam i kompletuję wszystko, żeby złożyć te 6 tygodni przed upływem tych 280 dni, chcę złożyć dokumenty w "srusie" w tym tygodniu, żeby ewentualnie zdążyć coś dostarczyćFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
oj ja bym zjadła kapuśniak. I te mandarynki od Lunki. Chyba powwiem mojemu, że jak będzie wracał to, żeby mi kupił bo aż ślinka mi poleciała.
Pucuś pytałaś jak samopoczucie. No ja mam stresa przed jutrem. Oczywiście dziś mnie mniej cycki bolą więc tym bardziej się martwie. Ogólnie to czasami są tak bolesne, że aż parzy, czasami tylko takie pełne i nic nie bolą, Trochę tego nie czaję, ale co zrobię? Nie pozostaje mi nic innego jak czekać. Jeszcze 18h...pucek, Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
pucek wrote:W ogóle... Pamiętacie jak Wam mówiłam, że na prenatalnych miesiąc temu spotkałam syna sąsiadki mojej mamy z dziewczyną? Ona wtedy miała połówkowe badania - bliźniaki. A wczoraj urodziła...Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
No ja tak policzyłam, że na połówkowych to była między 18 a 22 tc, + 4 tygodnie od 12 października, to między 22 a 26 tc rodziła.. Jakieś miała komplikacje i zrobili jej CC. ważą po około 600g, dobrze im idzie z oddychaniem, bo krzyknęły jak się urodziły, no ale dla bezpieczenstwa są pod tlenem i w ogole.. Ale dobrze rokują z tego co ta sąsiadka mówiła
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
Wiaterek wrote:No a za tydzień w środę mam prenatalne
Pucuś czy z tymi dziećmi wszystko ok? Bo chyba dużo za wcześnie jak kojarze...Wiaterek lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Pucus i co malenstwa przezyly ??
Moja córka odwalila dzisiaj w szkole zonka. Napisala z polaka ten test i okazalo sie ze to byl dokladnie ten ktory na necie znalazlam i ona oczywiscie wszystko dobrze zrobila max ilosc punktow i sie pani jej zapytala a ta cholera powiedziala ze mam jej wydrukowala z internetu. Ale zarabiscir, wezwania do szkoly jeszcze nie dostalam ale babka pokazala jak malo kompetentna jest ze wydrukowala z neta i nic nie zmienila. Kto madrzejszy to znalazl te.testy bo to na.stronie szkolnictwa bylo czyli zaden chomik pelna legalka. A jak sie zapytalam czemu prawde powiedzialas.skoro kazalam ci nie mowic to mi powiedziala ze klamac nie wolno a ona przeciez do kominii idzie he he. W szkole to juz spalona jestem teraz bedzie.sie na niej wyrzywac zeby pokazac ze na 6 nie potrafi.Renia7910 lubi tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
pucek wrote:No ja tak policzyłam, że na połówkowych to była między 18 a 22 tc, + 4 tygodnie od 12 października, to między 22 a 26 tc rodziła.. Jakieś miała komplikacje i zrobili jej CC. ważą po około 600g, dobrze im idzie z oddychaniem, bo krzyknęły jak się urodziły, no ale dla bezpieczenstwa są pod tlenem i w ogole.. Ale dobrze rokują z tego co ta sąsiadka mówiła
W Ujastku takie dzieci ratują. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze. To straszne urodzić tak wcześnie i czekać każdego dnia czy przeżyją czy nieWojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
4 Aniołki -
monilia84 wrote:Pucus i co malenstwa przezyly ??
Moja córka odwalila dzisiaj w szkole zonka. Napisala z polaka ten test i okazalo sie ze to byl dokladnie ten ktory na necie znalazlam i ona oczywiscie wszystko dobrze zrobila max ilosc punktow i sie pani jej zapytala a ta cholera powiedziala ze mam jej wydrukowala z internetu. Ale zarabiscir, wezwania do szkoly jeszcze nie dostalam ale babka pokazala jak malo kompetentna jest ze wydrukowala z neta i nic nie zmienila. Kto madrzejszy to znalazl te.testy bo to na.stronie szkolnictwa bylo czyli zaden chomik pelna legalka. A jak sie zapytalam czemu prawde powiedzialas.skoro kazalam ci nie mowic to mi powiedziala ze klamac nie wolno a ona przeciez do kominii idzie he he. W szkole to juz spalona jestem teraz bedzie.sie na niej wyrzywac zeby pokazac ze na 6 nie potrafi.
Siedzę i się śmieję, chyba pierwszy raz dzisiaj :] Biedne szczerze dziecko, ale jeszcze się nauczy kombinowaćAgnieszka0812, Renia7910, s1985 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
4 Aniołki -
Wiaterek wrote:Siedzę i się śmieję, chyba pierwszy raz dzisiaj :] Biedne szczerze dziecko, ale jeszcze się nauczy kombinować
Wiesz,że ja kiedyś w lo a mialam profil z rozszerzonym polskim,mie napisalam na czas wypracowania,rano szybko wolalam do siostry zeby mo znalazla jakies na necie i przez telefon podyktowala...napisalam oddalam..zadowolona z siebie..
Nauczycielka miala mega satysfakcję, gdy okazało się, że moje rewelacyjne wypracowanie to wzór ze strony CKE...Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2015, 17:10
pucek, monilia84, Renia7910, s1985 lubią tę wiadomość
-
Pucus slicznie wyglądasz Lunka tez mnie cieszy, to co sie z Toba dzieje O kurcze to maleństwa, oby wszystko było dobrze. Monilia dobrze ze corka powiedziala prawde, niech sobie uswiadomi nauczycielka ze jest głupia. Przeciez teraz w dobie internetu to mozna wszystko znalezc wiec co ona sobie w ogole myślała. Renia nareszcie po pracy
Renia7910, monilia84 lubią tę wiadomość
Olga 11.06.2016 Nasz największy cud
Róża 30.07.2018 Drugi największy cud
Aniolek 8.2017
Aniołek K 8.01.2014
Aniołek A 4.10.2014
Aniołek I 5.03.2015
Aniołek P 14.06.2015
Aniołek E 10.09.2015 -
Slodkie to ze chcialabyc uczciwa ale mnie tym wkopala he he. Ale kto kombinuje ten zyje. Kazdy mogl szukac ja szukalam i znalazlam. W pon za tydzien maja mate to na pewno da im cos.innego he bo wie ze ja juz go pewnie mam. Ale niech sie nie martwi mam jeszcze duzo tych zestawow
chomiczka, Renia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc