Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki cos jest w tym ze mozg w ciazy nie pracuje odpowiednio hahaha
Renia7910, Agnieszka0812, Wiaterek lubią tę wiadomość
Olga 11.06.2016 Nasz największy cud
Róża 30.07.2018 Drugi największy cud
Aniolek 8.2017
Aniołek K 8.01.2014
Aniołek A 4.10.2014
Aniołek I 5.03.2015
Aniołek P 14.06.2015
Aniołek E 10.09.2015 -
nick nieaktualnyDziewczyny, w środę teściowa przyjeżdża na obiad. Na 2 danie na pewno zrobię placek po węgiersku (tzn. duzy placek ziemniaczany z gulaszem paprykowym). Ale z zupą mam dylemat. Chciałam zrobić flaczki drobiowe ale J zażyczył sobie krem. Co wg Was będzie bardziej pasowało - krem z buraczków czy krem z brokuła z fetą ?
-
Renia7910 wrote:Dziewczyny, w środę teściowa przyjeżdża na obiad. Na 2 danie na pewno zrobię placek po węgiersku (tzn. duzy placek ziemniaczany z gulaszem paprykowym). Ale z zupą mam dylemat. Chciałam zrobić flaczki drobiowe ale J zażyczył sobie krem. Co wg Was będzie bardziej pasowało - krem z buraczków czy krem z brokuła z fetą ?
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualny
-
Renia7910 wrote:Ja w tych kremach dopiero początkująca jestem. Nie jestem pewna czy teściowa jest zwolennikiem mleczka kokosowego A ta zupa z dyni to jak ? Dużo pracy ?
Yummy!s1985, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dyniowa dosc prosta i wiele mozliwosci wykonczenia,ze wzgledu na przyprawy ja ktoje dynie na kawałki i pieke w piekarniku razem z zabkami czosnku i cebula.
Gotuje wywar(jak kto woli ale ja warzywny)
Wrzucam warzywa z piekarnika,gotuje,doprawiam,blenduje.
Mozna zagescic smietanka 30,lub jednym ziemniakiem..
Podaje z grzankami,albo groszkiem ptysiowymchomiczka, Renia7910 lubią tę wiadomość
-
pucek wrote:Mnie to teraz odrzuca od ryb całkowicie ;p
A mnie mięsa. A ryby.. Pycha. W sumie to makrele wędzona bym Zjadła
Ps. Ja nie przepadam za kremami. Wole zupy z kawałkami warzywWojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
pucek wrote:Ja w ogóle to lubię takie jesienne zupy.. Cebulową, kapuśniak, grochówkę, takie cięższe
Ooo i ziemniaczanke z grzybami. Pucek!!! Nie rób mi smaka może jutro zrobię ten kapuśniakpucek, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
nick nieaktualnyHeheh ot i się wywiązała dyskusja na temat gustów kulinarnych )
Będzie brokułowa albo ta z dyni, J zadecyduje, niech ma chłopak swój udział
Dostalam papiery z nowej firmy. Wychodzi na to że będę pracowała w 1 dziale z laską od nas z firmy, odeszła tam niedawno. Nie jest źlepucek, s1985, Wiaterek, Agnieszka0812, Stópka, monilia84, kehlana_miyu lubią tę wiadomość