Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
pucek wrote:Sysiak zamelduj się!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2015, 19:26
pucek, Agnieszka0812, Renia7910, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Wiaterek wrote:http://allegro.pl/torba-filcowa-folk-projekt-autorski-rekodzielo-i5777501070.html
albo tą
http://pl.dawanda.com/product/44272458-shopper-bag-dua-torba-z-kit-w-stylu-folk
w sumie nie wiem którą mi wybrał, ale obstawiam, że tą z allegro.Renia7910 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Sysia ja mam to samo. Uczę się żeby nie myśleć. Szukam badań w internecie, informacji, cokolwiek co da mi nadzieje. Rozumiem Cię kochana i wspieram
s1985 lubi tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Aguś ja tak kocham pracę że chyba do porodu zostanę w pracy i będę rodziła wśród współpracowników heheheehhe
Wizyta za tydzień w czwartek to będzie sądny dzień, na razie jeszcze myślę, bo nie wiem czy da mi L4 do porodu, ale coraz bardziej myśle że to już odpowiedni termin, albo po połówkowych.
P.S. Nie nawidzę burzyWiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2015, 06:23
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ale się objadlam paprykarz warzywny na chlebku do tego pomidor, ogórek, bazylia... Mam nadzieję, że zatrzyma się w żołądku i że nie będzie mi niedobrze, choć po takiej ilości nie zdziwilabym się
Renia7910 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny, u nas tez wieje, zacina deszczem, a mnie boli potwornie głowa. I właśnie w takie dni, gdy nawet psa szkoda z domu wygonić, marzę o L4...
Reniu, trzymam kciuki za dorodne jajcaWiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2015, 07:52
Agnieszka0812, monilia84, Renia7910 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny
Ja dziś przez pół nocy "latałam" po łóżku, jak żyd po pustym sklepie, ale w końcu jakoś zasnęłam, no i śniło mi się, że kupiłam sobie piękny płaszcze w moim ulubionym kolorze butelkowej zieleni Obudziłam się z takim bananem na ustach, że aż M. się pytał co jest Ale jak wyjrzałam za okno to mina mi zrzedła i stwierdziłam, że ten sen z kolorem butelkowej zieleni to miało być chyba takie psychiczne przygotowanie na cały dzień...
Mój M. w piątek idzie zrobić badanie nasienia, trochę dziwnie się z tym czuje i on i ja, no ale, lepiej, żebyśmy wiedzieli gdzie leży problem...
Iloncia, ale się uśmiałam z tekstu Twojej córy Nie mogłam się powstrzymać i przeczytałam mojemu M., śmiał się jak nie wiem I tez zastanawiamy się, skąd dzieci biorą takie pomysły A zdjęcie super I nie gadaj głupot, że jesteś kluseczka (przy takiej wadze w ciąży), bo ja zaczynam się wtedy czuć jak czołg
Wiatereczku super dla Was wieści z tym przedłużeniem umowy mężowi i podwyżką To dobry początek, a jak już jest jakiś dobry początek to myślę, że już będzie tylko lepiej.
Hiacyntka - myślę, że dla własnego spokoju lepiej było by iść do lekarza i upewnić się skąd te plamienia się pojawiają... I nie mów, że na nikogo nie możesz liczyć, bo masz nas
Renia trzymam kciuki za Twoje obserwacje
Monilka, zmykaj na zwolnienie i odpocznij od tej pracy trochę.
ilonia1984, Renia7910, monilia84, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Stópka
Aniołek [*] 04.07.2015 r.
Aniołek [*| 15.03.2016 r.
Mutacja MTHFR C677T, A1298C. -
Dzien dobry...stopeczko i super,ze zdecydowaliscie sie na badania nasienis,zawsze to krok do przodu,napewno odczuwacie niepokoj a maz to pewnie wogole,ale przynajmiej bedziecie wiedziec na czym stoicie aaaaa i o tym zjedzeniu dzidziula to mojej przyjaciolki cora zaskoczyla otoczrnie,ma 3 lata,moja cora ma 11 i oni to juz w dobie internetu wiedza jak trafia dzidziek do brzucha haha oni to czasem mi sie wydaje,ze wiedza za duzo Lunka jak sie czujesz ? Jak noc? U nas pogoda tez okropna a ja musze zaraz nazakupy niestety,wczoraj noe bylam bo sie zle czulam i wyjedzone wszystko Aga tyd pojadla a ja nie mam co,ser i pasztet zostal w lodowce,dak troche paprykarzu mniam...glodna jestem ;)Sysiu,wiaterku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2015, 08:51
Renia7910, Stópka, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualnyNo badanie nasienia jest dziwnym badaniem, faceci wyjątkowo niekomfortowo się z tym czują, jakoś wszyscy jesteśmy przyzwyczajeni do badania kobiet a szczególnie sposób oddawania próbki do badania jest krępujący. Niestety nie ma innego wyjścia. Cieszę się że Twój mąż nie jest z tych co o sobie myślą na ostatnim miejscu, wciąż pokutuje przekonanie że to kobieta wszystkiemu winna. Z autopsji powiem że zaangażowanie męża i jego chęć poddania się badaniom bardzo zbliża. Nie czujesz się taka samotna i zdana tylko na siebie w tych staraniach o dziecko. To naprawdę bardzo dużo. Buziaki dla męża
Stópka, Agnieszka0812, ilonia1984 lubią tę wiadomość
-
Przespałam od 8 dwie godziny z przerwą o 9 na siku i na przełożenie się na drugi bok...no i pewnie spałabym dłużej ale zadzwonił listonosz
Ile można spać w dzień, ale jestem dziś jakaś taka niewyraźna spałabym bez końca dzisiaj, dlatego trzeba sięgnąć po silniejsze środki
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/08e3ee696ecb.jpgRenia7910, ilonia1984, monilia84, Stópka lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15