Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasiu gratuluje, ze Twoj mąż dostał awans, teraz będzie już tylko lepiej :* Lunka tylko czy Ty bedziesz grzeczna w domu???Olga 11.06.2016 Nasz największy cud
Róża 30.07.2018 Drugi największy cud
Aniolek 8.2017
Aniołek K 8.01.2014
Aniołek A 4.10.2014
Aniołek I 5.03.2015
Aniołek P 14.06.2015
Aniołek E 10.09.2015 -
Chomiczko ja mam tak samo ze spaniem i z bólem, wzięłam 3x magnez, postaraj się nie wykonywać gwałtownych ruchów, mnie gin to nawet kazał na siedząco się ubierać...
Ogólnie dzisiaj mam doła i dzień typu bez kija nie podchodzFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualnyJa miałam tak wczoraj że opadłam z energii całkowicie i jeszcze J zaczął się czepiać nie wiem o co... Ciekawe jak dzisiaj wieczorem będzie, po pracy idę na badania wstępne do nowej pracy, znów ok. 19 do domu zawitam, to naprawdę duża zmiana w porównaniu z trybem życia jaki wiodłam na chorobowym. Czuję się zmęczona a to dopiero początek. Trudno, jeśli nie jesteśmy w stanie przejść przez to teraz to co dopiero później będzie...
Chomiczku tak jak pisała Aga, oszczędzaj się i bierz magnez. Kasiu widzę że jesteś zwarta i gotowa do walki, to napawa optymizmem i daje nadzieję że szybko poznacie przyczynę, a co za tym idzie - będziecie wiedzieć co dalej. No i ta świadomość że zrobiło się wszystko co możliwe...Wiaterek, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
Wysłałam mężowi link do torebki, która mi sie podoba i wiecie co? Zamówił mi
pucek, lunadelrospo, Renia7910, Stópka, Agnieszka0812, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Z tą kasiastością to bym nie przesadzała ale przeznaczyc podwyżkę na żonę.. No jestem z niego bardzo dumna
Renia7910, Stópka, Agnieszka0812, pucek, chomiczka lubią tę wiadomość
4 Aniołki -
Kolezanki 3 letnia corka do mnie dzis...a co masz tam w tym brzuszku,ze jest taki duzy? Dzidzius kochanie...a czemu go zjadlas...ja pier...wyszlam na kanibala,to tak na rozladowanie napiecia,usmialam sie jak debil,mama jej musiala tlumaczyc bo ja poprostu nie dalam rady ze smiechu,nie wiem czy slyszala gdzies,czy sama to wymyslila,ale przesadzila ,Ale mi dzis dziewczyny slabo i niedobrze,bylam na zakupach i wypilam 2 kawe i zjadlam kebaba i wydaje mi sie,ze cos poszkodzilo,Kasiu dobrze,ze mezus dostal podwyzke,kasa zawsze sie przyda,Chomiczko mnie calczas boli brzuch od poczatku,2 dni boli mocno potem spokoj,potem znowu i tak calczas i to mam mocne bole i musze brac nospe wtedy...wszystko rosnie i sie rozciaga,a kazda z nas jest inna i inaczej przechodzi to rozciaganie,takie cholerka uroki ciazy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2015, 15:35
Renia7910, Stópka, pucek, Agnieszka0812, chomiczka, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualnyWitam, u mnie do dupy depresja się rozkręciła na max-a !!!
Wczoraj znowu przy myciu widziałam krew, być mozę sobie cos uraziłam ? jednorazowo się u mnie to pojawia
Jak się powtórzy jadę jutro do szpitala
Jestem wykończona tym wszystkim wiecznie się martwię
Na nikogo nie mogę liczyć nikomu o tym nie mówiłam !!! bo i tak wszyscy mają to w dupie -
katarzyna_d wrote:Witam, u mnie do dupy depresja się rozkręciła na max-a !!!
Wczoraj znowu przy myciu widziałam krew, być mozę sobie cos uraziłam ? jednorazowo się u mnie to pojawia
Jak się powtórzy jadę jutro do szpitala
Jestem wykończona tym wszystkim wiecznie się martwię
Na nikogo nie mogę liczyć nikomu o tym nie mówiłam !!! bo i tak wszyscy mają to w dupiecykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Hiacynta ja na Twoim miejscu leciałabym do lekarza w podskokach. To może być póki co jakaś pierdoła, ale może się rozwinąć nie daj boże..
Ciągle przytaczam tu mój przykład - mocne krwawienie w 7 tc a ciąża na szczęście trwa mimo wpisu o poronieniu zagrażającym
Nie bagatelizuj tego
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
Wiaterek wrote:Z tą kasiastością to bym nie przesadzała ale przeznaczyc podwyżkę na żonę.. No jestem z niego bardzo dumna
Na pewno mu zależy na tym, żeby poprawił Ci się humor. Taki mąż jak złoto Może znajdziesz jeszcze jakieś fajne buty do tej torebki :d
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
Czesc dziewczyny
Kaśka, jeśli to nie jest żywa krew, to taki jednorazowy incydent nie powinien być groźny. Odpoczywaj dużo. Jeśli jednak cię to martwi, to jedź na IP, niech cię zbadają. Będzesz spokojniejsza.
Czy któraś z Was byla na usg na początku 6 tyg? Byłam wczoraj - pęcherzyk ciążowy 12mm, ale nie widać pęcherzyka żółtkowego. Martwię się, ze znowu cos nie tak. Tym razem wiek ciąży o 2 dni wyżej niż z OM... ale tam nic nie ma. Kiedy Wam się pokazał zarodek?Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2015, 15:55
-
Kasiu pokaż torebkę.
Hiacynto jeżeli tylko coś cię niepokoi to idź do lekarza. Jak potrzebujesz ponażekać to my wysłuchamy.
Iloniu widziałam twoją focie i taki słodki pączuś z ciebie Taki do schrupania Nie masz co się figura przejmować, córcia zabierze ci zbędne kilogramy. Jak jeszcze byłam w ciaży kuzynki 2 letni synek nie mógł załapać gdzie to moje dziecko jest. Zerkał mi do dekoldu bo myślał że może ja go od góry widzę. Słodziaczek...
Niezapominajko widocznie jeszcze za wczas na serduszko. Na dniach na pewno się pojawi.
Luna, Sylwia, Renia, Pucuś Nie udzielam się bo jestem w dole.. Zawsze mocno czuję przesilenie jesienne a ten rok dodatkowo mi dołożył do pieca, ale podczytuję na bierząco. Całuski :* :* :*Renia7910, lunadelrospo, ilonia1984, s1985, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
http://allegro.pl/torba-filcowa-folk-projekt-autorski-rekodzielo-i5777501070.html
albo tą
http://pl.dawanda.com/product/44272458-shopper-bag-dua-torba-z-kit-w-stylu-folk
w sumie nie wiem którą mi wybrał, ale obstawiam, że tą z allegro.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2015, 16:15
kehlana_miyu lubi tę wiadomość
4 Aniołki -
Hiscyntko, ja bym chyba jednak poszła do lekarza. Wszędzie piszą, że każde krwawienie trzeba skonsultować z lekarzem i ja bym nie ryzykowała.
Niezapominajko ja Ci nie będę pisać kiedy bo to nie jest dobry przykład.Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
4 Aniołki -
Marzusia ja mam nadzieje, w sumie przytylam 8 kg w tej ciazy przez 5 miesiecy,a w tamtej w niecale 3 7 i sie nazbieralo niestety, czuje sie jak pyza ale czego sie nie robi dla dzidziola swojego,bede sie martwic jak urodze Zosie narazie pitolic to ;)najwazniejsze jest zdrowie,ja bylam w 5 i 5 i tez byl pecherzyk i zarys zarodka jak poszlam za 3 dni bylo juz serduszko,spokojnie kochana wybierz sie za pare dni w sumie za tydzien,ja wiem,ze sie martwisz,ale jest naprawde wczesniej jeszcze :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2015, 17:30
Renia7910 lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016