Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry..
Dzis dzień leżenia i odsypiania.Wczoraj było ze mna kiepsko,dostalam szybko kroplowke i zastrzyki i się względnie uspokoiło.. Dziś rano to samo..niestety zostaje jeszcze, w zasadzie teraz codziennie mnie badają.. Dzisiaj miałam usg z moim lekarzem,dzidziusw rośnie,juz widzę go wyraźnie wg usg ma 9t3d i wszystko z nim ok..
Mam nakaz leżenia, więc leże i czytam i duzo spieAgnieszka0812, Renia7910, Stópka, monilia84, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
-
Kasia, mnie też mówili o zagrożeni, ale uznalam,ze sama ocenie swoje samopoczucie..nie czekalam z aktywnością ,uznalam,że jesli zacznie bolec,tonodpuszcze..i biegalam..biegalam tuz po zachodzie słońca, pomagalo mi bardzo cieply wiatr na twarzy i pustka w głowie. Tobyła najlepsza terapia..
Renia7910, Agnieszka0812, Stópka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lekarze są bezradni.Muszę jakos dotrwac do 12tygodnia.Sa tylko jednoglosni,ze w szpitalu bezpieczniej.
Gdy dostaje ataku bólu, to reagują natychmiast..mięśniaki i ogolny stan macicy sprawia,ze momentami dostaje takich bardzo mocnych skurczow,wtedy jest zqgrozenie poronieniem.Ale jestem dobrej myśli, tutaj bezpiecznie jest Lunek jak rybka,nie boję sie tak bardzo..Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZamówiliśmy te obrączki. Możliwość poszerzenia zależy od techniki wykonania, jeśli obrączka sklada się z 2 obrączek nakładanych na siebie to ciężko jest poszerzyć. Ale składająca się z 3 komponentów zlutowanych ze sobą daje możliwości dowolnych modyfikacji. Tak mi to mądrze wytłumaczył pan jubiler. Wzięliśmy oczywiście te z możliwością poszerzania
Hiacyntka nie zawsze się odzywa, albo raczej -nie codziennie. Pewnie jutro albo w piątek da znać że wszystko w porządkuAgnieszka0812, Stópka, monilia84, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
-
Renia7910 wrote:Zamówiliśmy te obrączki. Możliwość poszerzenia zależy od techniki wykonania, jeśli obrączka sklada się z 2 obrączek nakładanych na siebie to ciężko jest poszerzyć. Ale składająca się z 3 komponentów zlutowanych ze sobą daje możliwości dowolnych modyfikacji. Tak mi to mądrze wytłumaczył pan jubiler. Wzięliśmy oczywiście te z możliwością poszerzania
Hiacyntka nie zawsze się odzywa, albo raczej -nie codziennie. Pewnie jutro albo w piątek da znać że wszystko w porządku
Teraz kiecka i dodatkiRenia7910, Stópka lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Reniutka, to jak obrączki zamówione to już nie ma odwrotu Teraz myśl nad sukienką Na kiedy dokładnie macie termin?
Syska jak tam dzisiaj samopoczucie? Poćwiczyłaś?
Wiaterku a Tobie jak idzie nauka? Bo ja niby piszę pracę magisterską ale idzie jak krew z nosa
Chomiczko, co tam u Ciebie? Mam nadzieję że koty nie dają w kość i odpoczywasz
Ja właśnie wróciłam od bratowej i jej synka Cudak mały już tak fajnie się śmieje i sprawia wrażenie jakby ciągle się przysłuchiwał rozmowie. Bratowa to ma szczęście bo mały bardzo grzeczny i nie płacze praktycznie, zjada dużo, nie budzi się w nocy poza porą karmienia Taki mundek fajny. W niedziele ma chrzciny i zamówiłam mu taką ładną matę edukacyjną, myślicie że to okej pomysł na chrzciny?
Moja bratowa chodzi do tego samego ginekologa co ja i jak tylko mój brat wyszedł to jakoś tak naturalnie zaczęłyśmy go obgadywać - trochę chore co... Opowiadałam jej jak ostatnio badając mnie sposobem 'macanki' - na co w ogóle nie byłam przygotowana bo zazwyczaj tylko tam zaglądał - pytał sie mnie gdzie spędzam święta w tym roku ;p
Dostałam od niej jakieś książeczki o rozwoju dziecka zaraz po narodzinach i obietnicę, że zostawia dla mnie ciuszki po małymAgnieszka0812, Renia7910, Stópka lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
Dzień Dobry
Luncia zdróweczka kochana, rzeczywiście myśle że lepiej dla Was jest to że przebywanie w szpitalu, tam szybko mogę zareagować gdy masz bóle, choć wiem że szpital to nie wymarzone miejsce na wypoczynek
Renia super że zamówiliście te obrączki są cudne, my stare małżeństwo ehehhe to mamy takie dość tradycyjne.
Hiacyntka na Majówkach czasem się odzywa ale wczoraj chyba nic nie pisałaRenia7910 lubi tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
nick nieaktualny
-
Hejka a ja wstalam z zalamka,znowu nery mnie bola i caly brzuch,powtorka z rozrywki sie zaczyna ppstaram sie poc duzo moze minie,jak nie znowu lekarx i anrybiotyki,najgorszy ten straszny bol milego dniacykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016