Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyten na samym dole to dziś robiłam koło 18
wiec testy ovu wykrywają ciąże jak miałam podany pregnyl a w nim jest hormon hcg to tez był test ovu mega pozytywny, tylko jak hcg spadł to i testy juz były bledsze
a test ciazowy co wkleiłam jest z dziś mozę
ciut ciemniejszy niz wczorajAgnieszka0812, ilonia1984 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydziewczyny tez tak macie jak ja >?? wilczy apetyt?? nie mogę sobie dać rady w ostatniej ciąży przestałam jesć schudłam 3-4 kg a w tej jest odwrotnie
Co ja kuźwa mam wafle ryżowe wpieprzać ? :PRenia7910, Agnieszka0812, ilonia1984 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny u mnie też cien był same widziałyście i odrazu odpaliłam gnata i pojechałam na bete po co gdybać czy jest czy nie i miałam wszystko jasne m akurat sie spieszyło z wynikiem bo do pracy musiałam zgłosic Życze wam czerwonych pasków II
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
Wiaterek,gdzie jezdzisz z mezem na rowerze?
Ja jak mieszkalam w Krakowie uwielbialam jezdzic nad Wisłą ,w ogole to moglam tam spędzać caly wolny czas,w sumie zawsze mieszkalam blisko.
Teraz jak będę na egzaminach,to na pewno wybiore sie nad Wisłę po każdym chociaz na spacer -
hiacynta99 wrote:dziewczyny tez tak macie jak ja >?? wilczy apetyt?? nie mogę sobie dać rady w ostatniej ciąży przestałam jesć schudłam 3-4 kg a w tej jest odwrotnie
Co ja kuźwa mam wafle ryżowe wpieprzać ? :Phiacynta99, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualnyhiacynta99 wrote:Dziewczyny u mnie też cien był same widziałyście i odrazu odpaliłam gnata i pojechałam na bete po co gdybać czy jest czy nie i miałam wszystko jasne m akurat sie spieszyło z wynikiem bo do pracy musiałam zgłosic Życze wam czerwonych pasków II
hiacynta99 lubi tę wiadomość
-
Lunka a wiesz jak śmierdzi nad Wisłą w te upały ja do pracy bulwarami jeżdżę od plazy i jest masakra jakaś. Jak nie było tak gorąco to bardzo fajnie. Zdecydowanie lepiej jeździ mi się po Hucie. Ogólnie to w Krakowie jest mnóstwo tras rowerowych i chyba nie mamy takiej która jedziemy zawszeWojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
nick nieaktualny
-
Wiaterek wrote:Lunka a wiesz jak śmierdzi nad Wisłą w te upały ja do pracy bulwarami jeżdżę od plazy i jest masakra jakaś. Jak nie było tak gorąco to bardzo fajnie. Zdecydowanie lepiej jeździ mi się po Hucie. Ogólnie to w Krakowie jest mnóstwo tras rowerowych i chyba nie mamy takiej która jedziemy zawsze
hiacynta99 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRenia7910 wrote:Kochana trzymaj kciuki bo mi też nie usmiecha się wracać tam gdzie byłam, chociaż tracę nadzieję że mogłabym temu zapobiec w jakikolwiek sposób...
Nie myśl!!!!! tak widocznie jakies wadliwe komórki sie połączyły. A teraz jest ok i będzie
Ja brałam.od poczatku dupka luteine i co nic to nie dali..poprostu tak bylo pisaneRenia7910 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny