Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
s1985 wrote:winogronka ;p orzechy ;]
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
marzusiax wrote:Winogrona niem wolno bo maja w huj cukru a przez to kalori kup sobie chrupki blonnikowe takie do mleka i sobie chrupaj jak ci sie znudzi to sie mozesz na marchewke surowa przezucic tez sie fajnie chrupie2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Winogrom ma wysokie IG wiec po nim chcica na slodlkie 2 razy wieksza po zjedzeniu niz przed
Wlaczylam teraz ten serial i juz po minucie stwierdzam ze glupi i nic sie nie dzieje
Ja tez poszukuje proszka na LWD (luz w dupie) ale za cholere znalesc nie mogeRenia7910 lubi tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Puculek, ale mnie przestraszyłaś... Dobrze, że twój cudowny lekarz wiedział, co ci trzeba. Teraz leż i odpoczywaj i się nie stresuj, bo wygląda, ze sytuacja opanowana i jestes w dobrych rękach. Koleżankę w pracy za to masz taką mało kumatą
Ilonia, nie chce Cię straszyć, ale mam takiego kolegę z LO, który robił dzieci aż urodziła mu się córka - księżniczka... ma przed nią 4 chłopaków
Aga, mój 6-latek też dzisiaj przekroczył próg szkoły... aż się wzruszyłam... aj, jaka ja już stara się robię. No i teraz będę zaliczać wywiadówki z drugiej strony ;)A co do liczebnosci rodziny, to u ciebie święta z najbliższą rodziną, to jak wesele. Ja mam tylko brata i A. też, a poza tym mamy "skomplikowane" relacje rodzinne
Wiaterek, jak już nie piecze, to może warto faktycznie zaryzykować. Jak organizm trochę osłabiony, to może nie będzie się tak bronił przed ciążą
Nadzieja, witam cie kochana. Smutny los nas połączył, ale z nami czas szybko płynie i do kolejnej owu ci się nie będzie dłużyło
Koneserkom gluta gratuluję wyrafinowanego smaku. Ja nie dałam rady, poprzestałam na wiesiołku.
Sysia, co to za ziółka, bo mnie zaintrygowałaś. Może stanę się niewyżytą boginią seksu po nich, bo ostatnio z polotem u mnie cińko.
Renia, pojechałaś. Ale bardzo dobrze, trzeba takich tępić!!!!!!! a po tych 5-ciu dniach po to za wiele wywróżyć się nie da. Daj temu dziecku się umościć,a nie już je na straty spisałaś
Marzusiax, razem zatestujemy w kolejnym cyklu. A nie, zaraz, ja testować to będę dopiero w listopadzie LWD - stan nieosiągalny póki co ...
Hiacynta, może ratuj się warzywkami do chrupania - marchewka, ogórek...
A tak poza tym od wczoraj mam internet i kablówkę z przerwami, głównie wtedy kiedy mnie nie ma w domu, jak wracam wyłączają. Zaraz na telefonie mi net siadzie. Wpadłam do biura obsługi, pańcia nie wie co się dziej i bezradnie rozłożyła rączki. Niech se te reklamację w dupę wsadzi, ja muszę plan lekcji do roboty poprawić. Pan informatyk uprzejmie potwierdził "no rzeczywiście nie ma sygnału" i nic.... dzisiaj już nie usuną awarii Ale przynajmniej upuściłam trochę pary
Uff, w końcu nadrobiłam. Szkoda, ze ja nie mogę sobie w pracy na necie posiedzieć. Jak wracam, zanim Was przeczytam, to Wy już śpicie
Renia7910, s1985, ilonia1984 lubią tę wiadomość
-
ja lece pod prysznic i jeszcze nie spie, przygotowuję się psychicznie bo jutro mam kolorowanie tatuażu ;]
kehlana_miyu lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
A ja dzisiaj sobie wlasnie z polotem przywitalam męża po pracy;)wyjelam na te okazję specjalną halkę i szpilki;)
On teraz pod prysznicem,a ja nogi w gorze,no nie widzi;)dlugo tak lezec powinnam;)? W ogole to cos daje?niezapominajka, Renia7910, pucek, ilonia1984 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnylunadelrospo wrote:A ja dzisiaj sobie wlasnie z polotem przywitalam męża po pracy;)wyjelam na te okazję specjalną halkę i szpilki;)
On teraz pod prysznicem,a ja nogi w gorze,no nie widzi;)dlugo tak lezec powinnam;)? W ogole to cos daje?ilonia1984 lubi tę wiadomość
-
lunadelrospo wrote:Leże i leże, ale sie nudze bo nic nie piszecie pierdołki;)
Zamawiam skbie na allegro chociaż, bo tak to bym tu padła;)2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
lunadelrospo wrote:Leże i leże, ale sie nudze bo nic nie piszecie pierdołki;)
Zamawiam skbie na allegro chociaż, bo tak to bym tu padła;)s1985, Renia7910 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Renia u nas tez. Dokładnie 19 u niby wcale nie tak mało tylko ze człowiek nieprzyzwyczajony. Zbieram się do pracy
Agnieszka0812, s1985 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
nick nieaktualny