Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
monilia84 wrote:Aguś trzymam mocno kciuki będzie na pewno super ja już mojego łobuza też chciałabym zobaczyć a tu jeszcze ponad tydzień
Renia7910, s1985, monilia84 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Ja w pracy, ale jak to w poniedziałek, ciężko się przestawić z trybu weekendowego... A jeszcze w nocy miałam 3 sny erotyczne pod rząd i obudziłam się w takim stanie, że obudziłam męża i zażądałam seksu Na szczęście żądanie spełnił z entuzjazmem, więc siedzę teraz w pracy cała rozanielona i za nic nie mogę się skupić
Renia7910, s1985, Agnieszka0812, chomiczka, niezapominajka, Stópka lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
nick nieaktualny
-
Dzien dobry!
Ja nie do pracy do biura,ale tez wracam do rzeczywistosci po weekendzie..
I jeszcze się na koniec przeziebilam..
Dobrze za za pol godzinyvwizyta u lekarza,to dowiem ske czy moge cokolwiek stosowac na bol gardla bo z trudem przelykam ślinę..Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
-
ilonia1984 wrote:Agus gratuluje,a imie juz wybrane jest? Lunka wszystkiego najlepszego :*
W sylwestra polowkowe i wtedy zobaczymy, bo skubane ruchliwepucek, Renia7910, ilonia1984 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualnyJa z pierwszą ciąża miałam przeczucie że to Tadziu, chociaż brałam pod uwagę dziewczynę - Hanię. Tylko J za bardzo Hani nie chciał bo kojarzyła mu się z moim szefem (nazwiskiem). Ale Hania mi ciągle po głowie chodzi . Jeśli nam się kiedyś uda i będzie chłopak to nie wiem co z imieniem, miał być po teściu więc dla J to ważne. Ale Tadziu jest aniołkiem, raczej chyba nie nazywa się 2 dzieci tym samym imieniem
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
Luna Hania to super imię ale Zocha tez mi się podoba. Dla dziewczyny z charakterkiem a Hania to dla takiej malej królewny
Jestem właśnie na poczcie. Przede mną 20 osób. Myślicie ze ktos przepuscil mnie w kolejce........Renia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
U nas chlopiec mial być Leon.
To tez imie,ktore ma duze znaczenie..
W poprzedniej ciąży zdarzalo się, że mówiłam do malenstwa Leon..a potem tak się potoczylo..
Ale dla nas nasz aniołek, będzie aniolkiem,a aniołki nie potrzebują ziemskich imion,bez tego mają swój czar:)
A Hania to imie dla mnie ważne,ze wzgledu na szczegolna osobę, miejsce mi bliskie i najcudniejsze wspomnienia z dzieciństwa.. moja mama ma na imię Anna,choć miała mieć Hanna,wiecie jak to bylo na wsiach w tamtych czasach,dziadek idąc do urzędu już troche świętował i Pani mu wymieniała imiona zeby sobie przypomniał, a Anna brzmiało podobnie;)
Hania to moja mama,dziecinstwo na wsi, moja goralskie pochodzenie i cale dzieciństwo. Wszystko co kocham!
Renia7910, pucek, kehlana_miyu, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
pucek wrote:Luna Hania to super imię ale Zocha tez mi się podoba. Dla dziewczyny z charakterkiem a Hania to dla takiej malej królewny
Jestem właśnie na poczcie. Przede mną 20 osób. Myślicie ze ktos przepuscil mnie w kolejce........ -
Monilka Twoja córeczka jest cudowna aż się wzruszylam Aga cieszę sie, że wszystko dobrze i że bedziesz mieć córeczkę My będziemy mieć problem żeby imię wybrać bo mój mąż jest bardzo uparty. Chce synowi dac tak jak on ma na imię albo tak jak jego Tata a mi się ten pomysł w ogóle nie podoba.
Renia7910, Aradia***, Agnieszka0812, monilia84 lubią tę wiadomość
Olga 11.06.2016 Nasz największy cud
Róża 30.07.2018 Drugi największy cud
Aniolek 8.2017
Aniołek K 8.01.2014
Aniołek A 4.10.2014
Aniołek I 5.03.2015
Aniołek P 14.06.2015
Aniołek E 10.09.2015 -
nick nieaktualnyChomiczko mój też się uparł żeby syn był po jego ojcu ale nie miałam nic przeciwko, po prostu dodałam imię mojego taty i miał być Tadeusz Henryk. Teść nie żyje od 3 lat więc całkowicie rozumiałam ten sentyment.
A może na drugie imię dacie dziecku po dziadkach? Będzie wilk syty i owca całas1985, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość