Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lunka wszystkiego co najlepsze zadowolenia z synka i niedługo z córeczki dużo miłościOlga 11.06.2016 Nasz największy cud
Róża 30.07.2018 Drugi największy cud
Aniolek 8.2017
Aniołek K 8.01.2014
Aniołek A 4.10.2014
Aniołek I 5.03.2015
Aniołek P 14.06.2015
Aniołek E 10.09.2015 -
nick nieaktualny
-
Luncia spóźnione ale szczere życzonka urodzinowe
Niech spełnią się wszystkie Twoje marzenia
Dzień Dobry z rana
U mnie nastrój kiepski bo cukier mi wariuje, dobrze że jutro wizyta u diabetologa to sobie z nią pogadam, mam nadzieję, że nie dostanę insuliny, nio zobaczymy Wyszło mi że się głoduję, a ja poprostu nie potrafię jeść tak jak zalecają 7-8 razy dziennie, mam nadzieję, że coś mi poradzi, a ten glukometr pokazuje też co chce bo z jednego palca mi pokazał 160 i prawie zawału dostałam a z drugiego 110 i bądź tu mądry, jutro powiem że chce inny, bo ten jest popsuty.
Dzisiaj ogólnie mam gorszy dzień bo mój tata poszedł do szpitala na chemię, bo ma nawrót choroby, boje się strasznie o niego.
Wczoraj kupiliśmy na święta Kacperkowi pierwsze ubranka, obiecałam sobie że pokonam ten lęk, choć widziałam że mąż nie był zadowolony i jak go zapytałam to powiedział,że z Wiki też kupiłaś i potem musiałaś sprzedawać
Widzę to jak on bardzo się boi, ja też mimo że tego nie pokazuje, ale wierzę że tym razem będzie nam dane zostać rodzicami tego małego kurczaczka
Klaudia napisała list do Św.Mikołaja choć mówi ja wiem mamo że ty nim jesteś, i napisała tam takie zdanie że nie wytrzymałam i wyszłam, że "chce żeby rodzice sie kochali, byli szczęśliwi i zdrowi i żeby mamusia urodziła mi tego braciszka" i coś we mnie pękło.
Czasem wydaje mi się, że brakuje mi sił, ale później zapala mi się czerwona lampa "NIE WOLNO CI SIĘ PODDAWAĆ, WALCZ" i wtedy dostaje takiego kopa i zaczynam pozytywnie myśleć.
Się nagadałam.
Biorę się do pracy bo ostatnie 6 dni zostało robocze, a ja jeszcze za wiele nie zrobiłam, jeszcze bym chciała przekazać robotę koleżankom.
Miłego dnia dziewczynkiAgnieszka0812, pucek, Renia7910, ilonia1984 lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
nick nieaktualnyAguś powodzenia na wizycie
Monia ja też się wzruszyłam listem Twojej córki, kochane dziecko . Cukier to paskudna sprawa, u nas polowa rodziny ma cukrzyce więc pewnie mnie to też czeka...
Ja ciągle w biegu, w pracy jeszcze nie mogą się określić kiedy na zmiany wskakuję a tu święta za pasem, chcemy jechać do moich rodziców na 1 dzień chociaż, do żony kuzyna którego ostatnio pożegnaliśmy no i do świąt muszę się przygotować a tu nie można nic zaplanować itd. Na dodatek J znów mnie gdzieś dzisiaj wyciąga - idziemy do Forum Muzyki na Paranienormalnych, to w ramach edukacji kabaretowej...
Miłego dnia dziewczynki, Luna jeszcze raz buziaki urodzinowe ja nie umiem składać takich pięknych życzeń tak jak TyAgnieszka0812, monilia84 lubią tę wiadomość
-
Aga to może się dowiemy co u Ciebie w brzuszku siedzi Adaś mój dzisiaj od rana taki aktywny, tylko kopie to z jednej to z drugiej. Dzis go nawet czułam tak na boku, blisko tego miejsca gdzie kiedys miałam talię:p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2015, 07:59
Renia7910, Agnieszka0812, niezapominajka lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
Cześć Kobietki,
Lunka, wszystkiego czego sobie zażyczysz Macio stanął na wysokości zadania
Aga, trzymam kciuki za wizytę. Dobrze, ze tak wcześnie, to się nie będziesz stresować.
Renia, aż Ci zazdroszczę tej aktywności. Ja tylko leżę i zmieniam kanały w tv, bo na nic nie mam siły.
Monia, dobre dziecko z tej Twojej córci. Prawdziwy skarb
Pucek, może jakiegoś piłkarza tam chowasz
Sysiu, u mnie też od początku apetyt nie dopisuje. Lekarz powiedział, że tak ma być.
Pozdrawiam wszystkieRenia7910, monilia84, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
Lunka, spóźnione życzenia urodzinowe!!!! A prezent od synka - bezcenny
Renia, super wyglądacie na tym zdjęciu, do twarzy Ci z uśmiechem Mam nadzieję, że to oznacza, że weekend się udał?
Aga, kciuki zaciśnięte za wizytę i czekamy na wieści!
Monilko, Twoja Klaudia to naprawdę kochane dziecko. Udała Ci się córkaAgnieszka0812, Renia7910, monilia84 lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015