Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja tez sie nie boje,ale zaczynam myslec jak to bedzie,czy bedzie moj maz w domu akurat,jak to bedzie jak wezme malutka poerwszy raz na rece i ukladam sobie plan w glowie mimo,ze wiem,ze jak przyjdzie co do czego to i tak wszystko potoczy sie swoim torem ale lubie tak pomarzyc,ze mala jest juz z nami,ale ogolnie bac sie nie boje,mile to nie jest ale jaka po tym nagroda nas czeka
Renia7910, katarzyna_d lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualnylunadelrospo wrote:A ja leze pod koldra ,goraczka 40° ,gardlo boli i ciężko przelykac,Zdalnie odrabiam z Mackiem zadanie..i jeszcze na trening muszę go zawieźć i pralke odebrać do drugiego mieszkania..jak tylko wrócę, padnę..
Bierzesz cos na zbicie? Paracetamol lub apap
Moja gin mówiła ze gorączka jest groźna dla dziecka i lepiej WZIĄŚĆ cos na zbicie !!!! -
kehlana_miyu wrote:Sysiu, beta super! I na pewno nie jest za duża A kiedy planujesz USG?
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Lunka kuruj się :* jejku Ty to masz full obowiązków, podziwiam Cię. Sysiu super, że dostalas clexane a ile dupka bierzesz?Olga 11.06.2016 Nasz największy cud
Róża 30.07.2018 Drugi największy cud
Aniolek 8.2017
Aniołek K 8.01.2014
Aniołek A 4.10.2014
Aniołek I 5.03.2015
Aniołek P 14.06.2015
Aniołek E 10.09.2015 -
chomiczka wrote:Lunka kuruj się :* jejku Ty to masz full obowiązków, podziwiam Cię. Sysiu super, że dostalas clexane a ile dupka bierzesz?2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Sysiu a może warto brać od razu 2x1, tego nie można przedawkowac a nawet jak to będziesz chodzić do wc czesciej i będziesz bardziej senna a na pewno nie zaszkodzi. O już bym się bałaOlga 11.06.2016 Nasz największy cud
Róża 30.07.2018 Drugi największy cud
Aniolek 8.2017
Aniołek K 8.01.2014
Aniołek A 4.10.2014
Aniołek I 5.03.2015
Aniołek P 14.06.2015
Aniołek E 10.09.2015 -
Dziewczyny nasz maluch wazy już 1100g! Przekroczył kilogram lekarz sie mnie pyta "on zawsze byl taki do przodu?"
Pojechalam na usg bo mnie bolały plecy i okazalo sie ze mam fizjologiczny zastój w prawej nerce i muszę ja odciążac leżąc na lewym boku:)
Szyjka dalej 40mm ani drgnela
Teraz luz blus i rekreacja jak to powiedzial lekarzkehlana_miyu, katarzyna_d, chomiczka, s1985, Agnieszka0812, ilonia1984, monilia84 lubią tę wiadomość
Ur. 11.03.16, 4300g, 56cm ;* -
Magda łał Ale ten franek już wielki Mój Adaś to kruszynka jeszcze w porównaniu do niego Teraz to już możesz być spokojna, szczególnie przy tak długachnej szyjce
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
A ja dziś mega padnięta... Wczoraj mówię do M., czy nie chciałby jechać do pracy autobusem, bo mam sporo do załatwienia i łatwiej by mi było mając auto, no i królewicz oczywiście 'no nie bardzo, szkoda że mi wcześniej nie powiedziałaś to bym wziął auto z pracy;. No i się już nastawiłam że muszę sobie poradzić jakoś, a on do mnie rano łaskawie 'czy go na prom odwiozę to on sobie pojedzie autobusem'. A ja sobie myślę, figa z makiem. Raz dwa pojechałam do laboratorium i tak się streściłam że zdążyłam dojechać do domu tak jak on musiał wychodzić i powiedziałam że może sobie wziąć auto, no to chyba uraziłam jego męską dumę bo się prawie obraził na mnie. A ja sobie już po prostu ułożyłam w głowie plan. Niech nie myśli że będę się go prosić o głupi samochód (któy mu potrzebny żeby przejechać 2x20 km do i z pracy.........). Jemu najbardziej nie podoba się jak ja sobie 'radzę' bo on czuje się chyba wtedy mniej męski ;p A przez brak auta musiałam drałować 2x1,5 km do sklepu po zawór do zmywarki, na pocztę i do sklepu (mogłam jeszcze dwie rzeczy załątwić mając auto ale już nie miałam siły łazic). Oczywiście nie omieszkam mu opowiedzieć o tym jak zimno było rano i ślisko że prawie się wywróciłam idąc do tego sklepu I wcale nawet nie skłamię.
Ale dobra wiadomość jest taka że mam już podłączoną zmywarkę i zmonowaną szafę. Szafa jest po prostu piękna, lepsza niż myślałam że będzie, szczególnie że mamy taki malutki przedpokoik i myślałam że nam go jeszcze optycznie zmniejszy, a tu wręcz odwrotnie ;p
Mniej fajne jest to że jutro muszę za nią zapłacić resztę kwoty ;p
No i wyobraźcie sobie że po tych wrażeniach dzisiaj spałam w ciągu dnia całe 2 godziny... i to tuż po wypiciu kawy
W sumie kto ciężarnej zabroniRenia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
pucek wrote:Magda łał Ale ten franek już wielki Mój Adaś to kruszynka jeszcze w porównaniu do niego Teraz to już możesz być spokojna, szczególnie przy tak długachnej szyjce
Jak na razie jest w ustawieniu główkowym
Szyjka na ostatnim USG miała takie same wymiary wiec wszystko gra
Wg USG mamy 27t3d czyli maly jest już w III trymestrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2015, 19:12
Agnieszka0812, ilonia1984, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
Ur. 11.03.16, 4300g, 56cm ;* -
chomiczka wrote:Sysiu a może warto brać od razu 2x1, tego nie można przedawkowac a nawet jak to będziesz chodzić do wc czesciej i będziesz bardziej senna a na pewno nie zaszkodzi. O już bym się bała2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Madzik90 wrote:Dziewczyny nasz maluch wazy już 1100g! Przekroczył kilogram lekarz sie mnie pyta "on zawsze byl taki do przodu?"
Pojechalam na usg bo mnie bolały plecy i okazalo sie ze mam fizjologiczny zastój w prawej nerce i muszę ja odciążac leżąc na lewym boku:)
Szyjka dalej 40mm ani drgnela
Teraz luz blus i rekreacja jak to powiedzial lekarzAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18