Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
kehlana_miyu wrote:Sysiu, dobrze, że masz clexane Moja ginka ciągle się zastanawia, czy mi dać. A udało Ci się dostać refundowane?
kehlana_miyu lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Hej dziewczynki. Czytam Was ale jakoś nie mam weny pisać. Zaczynam żałować ze siedzę w domu bo mi się normalnie nudzi. Zapisałam się też do jakiejś mega pani profesor od poronien. Będę musiała co prawda do Warszawy jeździć ale czego się nie robi żeby było dobrze? 7 stycznia pojadę i zobaczymy co mi powie. Może pozwoli się starać wcześniej niż zamierzalismy? Na razie nic mi takiego mega nie wychodzi z tych badań. Nawet te przeciwciała allo mlr niektórzy lekarze uznają ze każdej kobiecie która nie rodziła źle wychodzą.
Pucek i dlatego się czasami ciesze ze to ja rozporządzam samochodem. Mój mąż ma prawo jazdy niecały rok i strasznie nie lubi prowadzić. Czasami jest to męczące, głównie jak na jakąś imprezę trzeba jechać samochodem, ale ja kocham jeździć wiec w sumie nie jest to takie uciążliwe.
Agus tak czułam ze będzie dziewczynka. Gratuluję strasznie
Sysia dobrze ze dostałaś Clexane ale chomiczka ma rację - może lepiej więcej tego dupka brać? Ja brałam 3x1 ale moja córeczka była chora wiec i tak bym jej nie uratowała...
Lunka lez w łóżku i kupuj się. Taka temperatura to już nie przelewki.Renia7910, s1985, Agnieszka0812, katarzyna_d lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Wiaterek wrote:Hej dziewczynki. Czytam Was ale jakoś nie mam weny pisać. Zaczynam żałować ze siedzę w domu bo mi się normalnie nudzi. Zapisałam się też do jakiejś mega pani profesor od poronien. Będę musiała co prawda do Warszawy jeździć ale czego się nie robi żeby było dobrze? 7 stycznia pojadę i zobaczymy co mi powie. Może pozwoli się starać wcześniej niż zamierzalismy? Na razie nic mi takiego mega nie wychodzi z tych badań. Nawet te przeciwciała allo mlr niektórzy lekarze uznają ze każdej kobiecie która nie rodziła źle wychodzą.
Pucek i dlatego się czasami ciesze ze to ja rozporządzam samochodem. Mój mąż ma prawo jazdy niecały rok i strasznie nie lubi prowadzić. Czasami jest to męczące, głównie jak na jakąś imprezę trzeba jechać samochodem, ale ja kocham jeździć wiec w sumie nie jest to takie uciążliwe.
Agus tak czułam ze będzie dziewczynka. Gratuluję strasznie
Sysia dobrze ze dostałaś Clexane ale chomiczka ma rację - może lepiej więcej tego dupka brać? Ja brałam 3x1 ale moja córeczka była chora wiec i tak bym jej nie uratowała...
Lunka lez w łóżku i kupuj się. Taka temperatura to już nie przelewki.Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5c7e14b3cb51.jpg
Rozjasnione i skróconeWiaterek, s1985, Stópka, monilia84, kehlana_miyu, pucek, Rudzik39, katarzyna_d, Renia7910, chomiczka, ilonia1984 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Agnieszka0812 wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5c7e14b3cb51.jpg
Rozjasnione i skróconeAgnieszka0812, ilonia1984 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Aguś slicznie wygladasz
Luncia sliczna Haneczka
Sysiu super beta gratulacje teraz musi sie udac
Madziu 27tc wow pieknie. Franuś to już duzy mezczyzna super
Spokojnej nocki Wam życzelunadelrospo, Renia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Aga taka ładna,fryzura taka stylowa;)
Wlasnie wrocilam do domu,ale jestem zadowolona bo mige skreslic kolejne dwa zadania z listy grudniowej.Yaaay..to nic ze padam na pyszczek i oczy tak szczypia ze nic nie widze.
Hiacynta,masz racje,z goraczka musze walczyc,zbijalam bedac w domu okladami,teraz tez zamierzam zawinac sie w koldre paracetamol,herbata i zimny oklad na kark i czoło.. Wieczory zawsze mam najgorsze..
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLuna mi obkłady nic nie pomagały, jedynie paracetamol activ brałam!!! Podwyższona temp ciała to jest bardzo niebezpieczna dla maluszka!! Kuruj sie
Dobra laseczki idę do wyrka, żeby Majki wreszcie poszedł spać hehe
Dobranoc :-*Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
monilia84 wrote:Ja kiedyś uzupełniałam ale to dawno temu ale nie pamiętam żebym Katkaz wpisywała. A dlaczego pytasz ???
monilia84 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Hej dziewczyny!
Lunka Hanka piękne imię U mojego brata jest Hania i Helenka.
Madzik Twój Franio to już duży chłopak
My wczoraj rozmawialiśmy o ewentualnych imionach i chyba trudniej dla dziewczynki wybrać.
Nasze typy na razie Gabrysia, Zuzka, Wiktoria, Rozalka, Kinga, Agata. Mnie podoba się Nina i Łucja, a mojemu chłopu absolutnie nie Łucja.
Podoba nam się jeszcze Amelka i Aniela, ale mojej siostry teściowa ma na imię Aniela i to wredne babsko, więc odpada...Ciężko wybrać na szczęscie to akurat najprzyjemniejszemonilia84, Renia7910, kehlana_miyu, Stópka lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Agnieszka0812 wrote:Hej dziewczyny!
Lunka Hanka piękne imię U mojego brata jest Hania i Helenka.
Madzik Twój Franio to już duży chłopak
My wczoraj rozmawialiśmy o ewentualnych imionach i chyba trudniej dla dziewczynki wybrać.
Nasze typy na razie Gabrysia, Zuzka, Wiktoria, Rozalka, Kinga, Agata. Mnie podoba się Nina i Łucja, a mojemu chłopu absolutnie nie Łucja.
Podoba nam się jeszcze Amelka i Aniela, ale mojej siostry teściowa ma na imię Aniela i to wredne babsko, więc odpada...Ciężko wybrać na szczęscie to akurat najprzyjemniejszeAgnieszka0812, Renia7910, monilia84, niezapominajka lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18