Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Niezapominajko,rzadko wpadasz,spojrzalam teraz na suwaczek i az oczy przetarlam!
Dopiero pamiętam początek, a tu juz 10tygodni!
Twoj maluch juz tez będzie miał sliczne ksztalty na nasteonym usg!
Sysia,u Ciebie tez szybko podgoni,tylko dbaj o siebie!Renia7910 lubi tę wiadomość
-
Kehlana,ja w cyklu w ktorym odpuscilam ( a przynajmniej tak sobie mowilam,ze praca,ze sie nie staramy itp)to o ile pamuetam juz w 6dpo swirowalam. Ale wazny bylbluz w trakcie działania, a tego nie brakło.. U Ciebie tez jak mowilas był spontan,więc spokojnie;)
kehlana_miyu lubi tę wiadomość
-
Aas jeszcze jedno..bolaly was może zęby i dziąsła w ciąży?
Od wczoraj,czuje taki dziwny nie do konca ból ,a raczej drażniące uczucie odretwienia,swedzenia dziąseł.. Cos takiego jak przy aparacie na zęby...
Chyba sobie sachol kupie,tak mnie drażni.. -
nick nieaktualnyLuna czasem jak myje zęby to dziadka krwawią . Ja w cyklu ktorym wpadłam tez odpuściłam wszystkie leki pizdlam szuflady i pojechalam do męża na 3 tyg i to ja go gwałciłam nocami a nie on mnie hehe.
Dalam sobie przerwę miesiąc cieszyłam sie wakacjami a nie latanie z termometrem i macaniem sie po szyjce
I czasem to wystarczy luzAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
Kasia ja bym wolała z mężem, jezeli kazdy sprzęt daje dokladny i wierzytelny obraz.
A moze uda się faktycxnie w pozniejszym terminie a na lepszym sprzęcie;)
Moja następna wizyta dopiero 11.01 to prawie 4 tyggodnie,tak sobie myślę, ze moj lekarz poszalal i czy ja nie umrę , ciekawości jaka Hanusia duża już?. Jak czesto chodzilyscie w tym okresie na usg?katarzyna_d lubi tę wiadomość
-
lunadelrospo wrote:Niezapominajko,rzadko wpadasz,spojrzalam teraz na suwaczek i az oczy przetarlam!
Dopiero pamiętam początek, a tu juz 10tygodni!
Twoj maluch juz tez będzie miał sliczne ksztalty na nasteonym usg!
Sysia,u Ciebie tez szybko podgoni,tylko dbaj o siebie!
A moje maleństwo ostatnio było takim misiem z balonikiem w rączce Jutro jest ten dzień, kiedy dowiedziałam się o tym, że tamta ciąża obumarła... i nie ukrywam, że się denerwuję. Ale byle do jutra, mam nadzieję, ze lekarz będzie miał dla mnie lepsze wiadomości.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2015, 12:22
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Luna moje dziąsła są w okropny stanie, strasznie bolą, mam pełno ran moj gin na to poleca witaminę c 1000 lewoskretnaOlga 11.06.2016 Nasz największy cud
Róża 30.07.2018 Drugi największy cud
Aniolek 8.2017
Aniołek K 8.01.2014
Aniołek A 4.10.2014
Aniołek I 5.03.2015
Aniołek P 14.06.2015
Aniołek E 10.09.2015 -
katarzyna_d wrote:Niezapominajko wszystko będzie dobrze ja tez juz nieszczęsny listopad minęłam termin mojego porodu !! Trzeba żyć do przodu !!! I wierzyć ze teraz będzie inaczej !!
Pozdrawiam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNiezapominajko,już będzie dobrze, zobaczysz każda z nas musi przejść te newralgiczne daty, ja nawet ostatnio dostałam maila od bebiklubu z opisem czego spodziewać się w pierwszym miesiącu życia dziecka. Nie mam siły nawet otwierać tych maili żeby anulować subskrypcję, s gdy je otrzymuje to czuję jakby ktoś mi nóż w serce wbijał
Ciesz się swoim pięknym stanem i pamiętaj że wszystko będzie dobrzekatarzyna_d, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
Ja już po wizyce. Adaś nadal ma fujarkę I jest cały i zdrowy Pucuszek mój Przez 3 tygodnie przytyłam tylko pół kilo (niby waga pokazywała 0,8 kg, ale byłam dopiero co po obiedzie, więc odjęłam to 300 g ) Okazało się jednak że przypałętała się do mnie grzybica, więc do mojego tabletkowego dream teamu dołączył jeszcze antybiotyk żeby było przyjemniej to dopochwowy
Renia7910, s1985, chomiczka, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
Pucus gratuluje udanej wizytki
Niezapominajeczko bedzie wszystko ok wierze w to
Moja wizyta u diabetologa ok tzn powiedziala ze mam odpuscic troszke z ta dieta przesadzilam takze mam wiecej jesc normalnych rzeczy i cukier pewnie bedzie szybowal nio zobaczymy, mam 3 tygodnie pozniej znowu wizyta.
Renia7910, s1985 lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Nie oszukuję, obsuwę mam po prostu Obiecuję że nadrobię niebawem. Jutro jadę po ciążowe sukienki do mojej krawcowej więc może wrzucę jakąś wielką sesję
Kurde tak myślę sobie o tej mojej wizycie i na prawdę mam wspaniałego lekarza... Taki ciepły i z wyczuciem i można mu wszystko powiedzieć, nawet że ciekną mi co jakiś czas cycki i że nie wiem czy to nie jest nic złego.. A on ma zawsze takie mądre odpowiedzi i się okazuje że nie ma się czego wstydzić. I nawet nie musi patrzeć w kartę czy komputer żeby pamiętać że straciłam pierwszego Maluszka i że krwawiłam na początku tej ciąży... Chyba z 40 minut u niego dzisiaj siedziałam Obejrzał Adasia wzdłuż i wszerz, zmierzyłgłówkę, bo się martwiłam że coś mała, ale okazuje się że ciężko mu ją dobrze zmierzyć. Pokazał mi serduszko dokładnie, dwie komory i dwa przedsionki i mnóstwo innych rzeczy. I mam do niego takie zaufanie jak jeszcze nie miałam do żadnego lekarza.
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy...