Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
niezapominajka wrote:Pucuś, super, ze Adaś zdrowy i wymiarowy
Zjadłam kanapkę z ogórkiem kiszonym, zagryzłam czekoladą i zaraz rzygnę
Ja ostatnio wrocilam na lor zdrowotną ścieżkę
Obowiazkowo swiezo wyciskany sok, bialy ser i warzywa do sniadania ibiadu,jajka ryba i buraki;)
Do tego zmuszam sie do picia duzych ilości wody:)
niezapominajka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hejka witamy się z ranka
Święta zbliżają się już coraz bardziej, już się ich nie mogę doczekać, uwielbiam magię świąt, praca się powoli kończy 4 dni jeszcze będę w pracy, tylko szkoda że w pracy się tego nie spodziewają ale to już nie mój problem. Muszę odpocząć w końcu ile można pracować. Z Klaudią długo pracowałam a po macierzyńskim i tak nie miałam gdzie wrócić. Także teraz do porodu zostało mi 4,5 miesiąca i mam zamiar spędzić ten czas w domu z rodziną, bo Klaudia już nie może się doczekać żeby więcej czasu ze mną spędzać. Wczoraj się już pytała mamo czy jutro rano będziesz już w domu??? Mówię że nie dopiero za tydzień i smutna oczywiście była ehhehe.
Pochwalę się Wam zdobyczami dla Kacperka, które Klaudia upolowała dla niego, jeszcze w liście do Mikołaja oczywiście znalazła się zabawka dla braciszka, także trzeba będzie jakąś drobną kupić i włożyć pod choinkę.
Miłego dnia dziewczynkiAgnieszka0812, niezapominajka, ilonia1984, katarzyna_d, Renia7910 lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
A ja dzisiaj po mega ciężkiej nocy. Najpierw nie mogłam zasnąć a potem obudziłam sie o 3.30 z mokra plama na prześcieradle a jak wstalam to pocieklo mi po nogach... Ja oczywiście w ryk ale potem zobaczyłam na tym przescierdle taki bialy osad i stwierdziłam zero nie wody tylko pp tej nystatynie. Ale zadzwoniłam na ip czy jak przyjade czy zbada mnie ktos, a polozna do mnie ze musialabym zostac na noc w szpitalu wiec chyba lepiej jak przyjdę rano do poradni (...) i ze (cyt.) mam założyć wkladke i zobaczyć co to leci... Z nerwow dostałam jeszcze krew z nosa, a mój M. oczywiście wszystko przespal. O 5 poszłam dalej spac, wzięłam nospe na wszelki wypadek.
Adaś na szczęście sie żwawo rusza wiec mam nadzieje ze to tylko ta nestatyna. Zadzwonie potem do Brzuchalskiego i niech mi powie czy mam przyjść na szybka kontrole wód...
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
pucus dobre bedzie, pewnie to ta nystatyna jak piszesz ale daj znać co lekarz powiedział
pucek, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Niezapominajko kciuki zaciśnięte
Pucuś kochana, wierzę, że się stresujesz, nie wiem co Ci powiedzieć, bo nie miałam takiej sytuacji, dobrze by było to sprawdzić, trzymam kciuki musi być dobrze kochanaAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Pucusiu po nystatynie tak jest, a co do krwi z nosa, pewnie szybko wstałaś, kruche naczynia w nosku, możesz brać rutinoskorbin. Miałam tak z chłopakami. Do lekarza możesz iść jak Cię to uspokoi. Kochanie w aptece są takie paski, papierki lakmusowe i nimi można sprawdzić czy to wody się sączą.
Monilka piękny zestawik dla Kacperka
Niezapominajko rozumiem Cię doskonale, trzymaj się Ja w tym czasie co potonienie to dostałam tachykardii, niby na zewnątrz był spokój, a w środku galareta. Po prostu musisz jakoś to przetrzymać.monilia84 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
pucek wrote:Ja już po wizyce. Adaś nadal ma fujarkę I jest cały i zdrowy Pucuszek mój Przez 3 tygodnie przytyłam tylko pół kilo (niby waga pokazywała 0,8 kg, ale byłam dopiero co po obiedzie, więc odjęłam to 300 g ) Okazało się jednak że przypałętała się do mnie grzybica, więc do mojego tabletkowego dream teamu dołączył jeszcze antybiotyk żeby było przyjemniej to dopochwowyFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Dzien dobry dzieeczyny,ja się ciężko dzis z łóżka podnosze,w nocy gorączka, głowa teraz boli,katar mi splywa do gardla doslownie..chyba czas na jakies wieksze leczenie,ale nawet nie mam siły do lekarza isc do przychodni..co mogę stosować?
Jakies krople/spray do nosa,gardła?
Teraz płucze wodą z solą i smaruje się takim balsamem na noc,ale to jednak mało..
Niby to przeziebienie nie ma ostrego przebiegu,bo czuje sie tak naprawde zle tylko w nocy,ale wolalabym szybko sie tego cholerstwa pozbyc, w piatek do Krakowa..
-
lunadelrospo wrote:Dzien dobry dzieeczyny,ja się ciężko dzis z łóżka podnosze,w nocy gorączka, głowa teraz boli,katar mi splywa do gardla doslownie..chyba czas na jakies wieksze leczenie,ale nawet nie mam siły do lekarza isc do przychodni..co mogę stosować?
Jakies krople/spray do nosa,gardła?
Teraz płucze wodą z solą i smaruje się takim balsamem na noc,ale to jednak mało..
Niby to przeziebienie nie ma ostrego przebiegu,bo czuje sie tak naprawde zle tylko w nocy,ale wolalabym szybko sie tego cholerstwa pozbyc, w piatek do Krakowa..Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Pucus daj znac co brzuchalski powie :* wierzę, ze to po nystatynie. Niezapominajka trzymam mocno kciuki :* nie wiem Lunka a mleko z miodem i czosnkiem probowalas? Pklady na zbicie gorączki, nie bardzo wiem
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
Olga 11.06.2016 Nasz największy cud
Róża 30.07.2018 Drugi największy cud
Aniolek 8.2017
Aniołek K 8.01.2014
Aniołek A 4.10.2014
Aniołek I 5.03.2015
Aniołek P 14.06.2015
Aniołek E 10.09.2015 -
Pucek,ja w szpitalu po tej okrponej ogromnej tabletce nestatyny rano myslalam,ze sie posikalam..serio..
Nie dosc ze pizamka,to jeszcze raz pościel! To sie jakks dziwnie oddziela i zostaje tylko taki suchu proszek prawie w srodku.
Oczywiscie lekarza zawsze dobrze spytac,ale wiem, ze tez bylam zaskoczona -
Dziewczyny,ktora z Was ma poduszkę rogal? Interesuje mnie wkład jaki macie i czy wygodny..
Zamierzam sobie w swieta taką uszyc,tata wraca do somu,a to mistrz maszyny do szycia jest(całe życie miałam najmodbiejsze sukienki i spódnice jego dzieła)
I muszę teraz zamowic sobie wypełnienie i materiał..