Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry Aga cudnie wyglądasz Sysiu dasz rade, to nie jest takie straszne, dla dziecka zrobi sie wszystko. Pociesze Cie, ja już jakieś 66 zastrzykow przeżyłam i to sama sobie robię
Agnieszka0812, katarzyna_d, kehlana_miyu, Renia7910 lubią tę wiadomość
Olga 11.06.2016 Nasz największy cud
Róża 30.07.2018 Drugi największy cud
Aniolek 8.2017
Aniołek K 8.01.2014
Aniołek A 4.10.2014
Aniołek I 5.03.2015
Aniołek P 14.06.2015
Aniołek E 10.09.2015 -
nick nieaktualnyWitam
Janzaraz lece do szkoly mlodego odprawic jutro mam dzwonic do leksrki ustalic termin usg polowkowego, moze za tydz pojde
Sysia a nie lepiej luteine dopochwowa? Super sie wchlania i ma lepsze dzialanie od dupka ja lutke bralam od 22 dc az do 16 tygodnia. Wiadomo troche meczace to jest, ale skuteczne ja bralam 3x1 dupka i luteine 2x1Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
katarzyna_d wrote:Witam
Janzaraz lece do szkoly mlodego odprawic jutro mam dzwonic do leksrki ustalic termin usg polowkowego, moze za tydz pojde
Sysia a nie lepiej luteine dopochwowa? Super sie wchlania i ma lepsze dzialanie od dupka ja lutke bralam od 22 dc az do 16 tygodnia. Wiadomo troche meczace to jest, ale skuteczne ja bralam 3x1 dupka i luteine 2x1Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Ech, dziewczyny, powtarzam sobie, że mam się nie nakręcać, przecież się nawet nie staramy, ale że szanse na wpadkę są... no to się właśnie wpatruję w mój wykres jak w wyrocznię. Głupia baba ze mnie i tyle. Tylko się gorzej rozczaruję jak @ przyjdzie jak co miesiąc.
Jeszcze parę dni do testowania...
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
kehlana_miyu wrote:Ech, dziewczyny, powtarzam sobie, że mam się nie nakręcać, przecież się nawet nie staramy, ale że szanse na wpadkę są... no to się właśnie wpatruję w mój wykres jak w wyrocznię. Głupia baba ze mnie i tyle. Tylko się gorzej rozczaruję jak @ przyjdzie jak co miesiąc.
Jeszcze parę dni do testowania...2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualnyKehlana ja już dobrych parę cykli tak miałam aż przestałam prowadzić wykres,bo oszaleć można. Jedno co Ci mogę poradzić to żebyś właśnie nie robiła testów zbyt wcześnie i nie odczytywała ich po paru godzinach bo możesz się zdziwić. Ale tak poza tym to trzymam kciuki
Agnieszka0812, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnys1985 wrote:lekarka narazie kazała ja odstawic az przestane plamic, sama mi mowila ze dopochwowa jest najlepsza, ale nie teraz jak plamie
Dziwne bo znajoma plamiła i właśnie dostała lutke dopochw i pomogła expressowo ehh każdy lekarz to inna praktyka.
Oby te zastrzyki pomogły -
Witam sie po bojach laboratoryjnych
Jutro usg i odbiór wyników, mam nadzieje, że żadnego świństwa nie wykryją
Sysia, jak plamisz to leż przede wszystkim. też jestem zdziwiona, ze lekarka odradziła Ci lutkę... Ale pewnie wie, co robi. Ja też się kłuję... Da się przeżyć, choć mam wrażenie, że im dłużej tym bardziej mnie boli
Aga, pięknie wyglądasz Jakbyś miała 18tkę
Kehlana, trzymam kciuki
Lunka, zdjęcia Hani fantastyczneAgnieszka0812, s1985, Renia7910, katarzyna_d lubią tę wiadomość
-
niezapominajka wrote:Witam sie po bojach laboratoryjnych
Jutro usg i odbiór wyników, mam nadzieje, że żadnego świństwa nie wykryją
Sysia, jak plamisz to leż przede wszystkim. też jestem zdziwiona, ze lekarka odradziła Ci lutkę... Ale pewnie wie, co robi. Ja też się kłuję... Da się przeżyć, choć mam wrażenie, że im dłużej tym bardziej mnie boli
Aga, pięknie wyglądasz Jakbyś miała 18tkę
Kehlana, trzymam kciuki
Lunka, zdjęcia Hani fantastyczneFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
ostatnio w ciazy tez bralam lutke dopochwowo i palmilam, powiedziala ze jak sie plami to lutk sie gorzej wchlania, miala mi dac lutax jakas nowosc ale do niej niby jakies wskazania trzeba miec, a lutki pod jezyk nie chcialm, powiedzialam zeby dala mi cos do lykania2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
NEVER GIVE UP
nick nieaktualnyAgnieszka0812 wrote:Kasiu kiedy idziesz na połówkowe?
U mnie to pokręcone wszystko 22 mogę iść bez męża na lepszy sprzęt i mogę dostać nagranie z 4D.
27 w niedziele u nas na szpitalu lek ma dyżur na gorszym sprzecie bez nagrania i mąż mógł by pojechać ze mna!!
Jeszcze będę jutro dzwonić o 29 na tym lepszym sprzęcie!! Mąż będzie miał wolne i chciał pojechać
Mi zalezy żeby mąż był i żeby lekarka ma lepszym usg wszystko dokladnie posprawdzała !! No i nie wiem kiedy pójdę
Bo w święta chcemy jechac do męża s to kawal drogi i ten 27, to mosimy spowrotem do mnie wracać a 29 to zrobi mi w Tarnowie i 20 km blizej będzieAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
Kurza twarz,czas wylezc z bazy i stoczyc boj kuchenny z kapusniakiem..
Dzisiaj zalatwiam wszystkie sprawy z domu,a mąż jezdzi przed pracą..
W ogole mój mąż made my day
Wypelnialam deklaracje do jego grupowki dla nas,bo jest promocja i zniesli tymczasowo karencje i zapisujeny sie dzis,a skladki od lutego..i tak sobie przeluczal oboje w jego grupowce oboje w mojej,całkiem zadowolony zdaje mi relację, a ja mu ze spokojem odpowiadam
-faktycznie spoczi,chyba naeet starczy na taki wózek jak ma Anna Mucha;)
Mina bezcenna;)