Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja w pierwszej ciąży przytyłam 11kg,w drugiej 6kg, ale teraz pewnie będzie więcej niż to 6, bo już 4 kg na plusie, dodatkowe zima i mniej ruchu, bo poprzednie były w lato i więcej biegalam. Ale po prostu najpierw wymioty, potem wszystko śmierdzi a na koniec nic nie wchodzi, bo dziecko uciska na żołądek
katarzyna_d, Renia7910 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/637cae72d36f.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c8cd56b777c8.jpg
Musialam stanąć na pufie w łazience, zeby zrobic to zdjęcie i i tak jest niewyraźne.
Jutro poprosze siostrę o pomoc.
Agnieszka0812, katarzyna_d, chomiczka, monilia84, Rudzik39, kehlana_miyu, Renia7910 lubią tę wiadomość
-
Aga właśnie lekarz mi mówił wczoraj żebym się cieszyła tym apetytem bo potem dzidziol jak uciśnie żołądek to nic mi nie wejdzie:P Widzę że imię dla córeczki wybrane
Śliczne, takie normalne i uniwersalne, dla dużej i małej dziewczynki
Niezapominajko trzymam kciuki za prenatalneI za lepszą kondycję zdrowotną
Kehlana dobrze że masz plan, ruch zawsze dobrze robi, ja już tęsknię za aktywnością fizyczną, mimo że w sumie odkąd zaczęłam do momentu jak skończyłam to nie minęło dużo czasu. Ale teraz jak lekarz mi nie pozwala za dużo spacerować a Mateusz mnie z tym pilnujeĆwiczenia i dietka niezbyt drastyzna to zawsze dobry pomysł
Agnieszka0812, niezapominajka, kehlana_miyu, Renia7910 lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
lunadelrospo wrote:Moj brzuszek to moim zdaniwm bardziej sadelko,niz bejbik..
Ma szczescie w pozniejszym etapie to sie wyrowna:)
Do jutra dziewczyny! Idę już spać!Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypucek wrote:No ja to rozumiem wszystko ale boje się bo moja siostra przytyła w 1 ciąży aż 27 kilo...
27 to spoko w porównaniu do mojej koleżanki 40 kg przytyła ;/
Ja przytyłam 25 odrazu po porodzie spadło 10 a reszta szybko poszła, tak ze wróciłam do wagi 49 kg
wszystko zrzucimy
Wiesz co mąż najpierw mówił do mnie bobeka teraz wiesz jak mnie przezywa ??
PUCEK hahahahahahs1985, kehlana_miyu, Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Śliczny brzusio Lunka
Fajnie tyjecie dziewuszki .
Ja w moich dwoch ciązach mialam mega brzuchol a przytylam po 12 kg.
Z Michasiem moja waga na pewno nie zatrzymalaby się na 12 kg,bo brzuch juz mialam w 4 miesiacu.
Teraz za to nie moge przytyc mimo ze mam uregulowana tarczyce a waga ciagle nie przekracza 50 kg.
A niestety wolalabym troche nadmiaru tluszczyku przede wszystkim w cyckach bo tam to juz tylko zwisa
Jak tak dalej bedzie to zacznę odkladac kasę na operację biustu,nie żartuję ,zaczynam miec mega kompleks...
Michaś [*]katarzyna_d, Renia7910 lubią tę wiadomość
-
Dzięki za informacje na temat znaczenia wagi przy staraniach, dziewczyny, pocieszyłyście mnie
Obiło mi się o uszy, że nadwaga przeszkadza i naprawdę zaczęłam się tym martwić, więc bardzo się cieszę, że to u nas nie powinno być taką przeszkodą
Ale ze względu na pozostałe dwa powody zamierzam trzymać się mojego planu (choć mam nadzieję, że zajdę szybko i będę chodziła na treningi dla przyszłych mam
)
Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Hej dziewczyny! Ja dzisiaj nie mogłam spać duszno, gorąco, jakiś niepokój wewnętrznych, masakra nie lubię tak...
Ilonia pisz co tam u Ciebie!!!
Miłego dnia dziewczynys1985, ilonia1984 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualnyHey, ja też już do pracy dojeżdżam. Męczące są te zmiany po 12 h ale z,drugiej strony cieszę się bo od jutra 3 dni wolnego, coś za coś
co do tycia - ja w 10 tygodniu miałam już ciążowy brzuch więc to zależy od organizmu moim zdaniem.
Kehlana cieszę się że już nie martwisz się tak, polecam podejście takie jak Kasi - delikatne zmiany w jedzeniu i trochę ruchu i samopoczucie od razu lepszeja też mam taki plan, dzisiaj odbieram wreszcie kartę Multisport i trzeba będzie działać
Miłego dniaAgnieszka0812, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
-
Renia7910 wrote:Hey, ja też już do pracy dojeżdżam. Męczące są te zmiany po 12 h ale z,drugiej strony cieszę się bo od jutra 3 dni wolnego, coś za coś
co do tycia - ja w 10 tygodniu miałam już ciążowy brzuch więc to zależy od organizmu moim zdaniem.
Kehlana cieszę się że już nie martwisz się tak, polecam podejście takie jak Kasi - delikatne zmiany w jedzeniu i trochę ruchu i samopoczucie od razu lepszeja też mam taki plan, dzisiaj odbieram wreszcie kartę Multisport i trzeba będzie działać
Miłego dniaAgnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualny