Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam w ten piękny piątkowy poranek
Wczorajszy dzień miałam do d..., tak bez powodu.
Monia, pięknie wyglądasz
Ilona, pedicure zrobiony? Ja już się nie mogę doczekać
Ciekawe jak Puckowy Adaś...
Aga, tylko się nie denerwuj
Ja mam dzisiaj studniówkę - jeszcze 100 dni do planowanego terminu, a ze słów ginki mniej o 2 tygWiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2016, 07:43
Agnieszka0812, monilia84 lubią tę wiadomość
-
Równo rok temu 8 kwietnia w środę dowiedziałam się, że serduszko nie bije, a 10 w piątek miałam zabieg...
A dzisiaj śniło mi się, że już byłam po porodzie a mała była rozkoszna, ciągle się śmiała i bardzo spokojna była...
Ale ogólnie wstałam dziś lewą nogą delikatnie mówiącFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Hej dziewczynki
U mnie ze spaniem też jest przerąbane bo w nocy wstanę, a jak meżul idzie do pracy to też już oczywiście nie śpię, ptaszki tak ślicznie mi przy oknie śpiewają i normalnie się nie da
Iloncia dzisiaj piąteczek który ja obstawiałam to wiesz zaczaruje Zosieńkę i do 24:00 dzisiaj musisz ją tulić w ramionach Może sytuacja się rozwinie
Aguś nio ja też stawiałam na kobietkę i mam nadzieję że nie przeżyje szoku przy porodzie heehhe
Niezapominajeczko gratuluje 100-weczki, super leci szybiutko ten czas
Miłego dzionka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2016, 08:04
Agnieszka0812, ilonia1984 lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
nick nieaktualny
Niezapominajko teraz juz z górki
Iloncia trzymam kciuki zeby Zosienka juz dzis się zdecydowala wyjsc.
Monilka przechlapane tak się budzic,ja dzis tez nocka trudna bo moj piesek mial wyrywane zęby pod narkoza i całą noc czuwalam.
Dzis juz biega radosnie i jestem juz spokojna:)
Agus przytulam mocno.Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
Fryzjier i pedicure ogarniete,ale nie.wiem,czy zarosnac nie zdaze...zle sie dzis czuje dziewczynki rozwolnienie Od rana i teraz nie wiem czy zle.sie czuje bo moja cora przyniosla cos ze szkoly,wymiotowala w nocy ale juz czuje sie dobrze czy to jakies zwiastuny,bo boli mnie strasznie brzuch okresowo,tak Jak bym miala dostac najwiekszy okres swojego zycia i plery i jestem tak slaba,ze ledwo doszlam do domu ze sklepu obok,Monilka kochana obys trafila w ten piateczek i miala bym to z glowy,to czekanie jest straszne,nie zdawalam sobie sprzawy ze tak bede to przezywac...Aga tez mam zly dzien.dzis,wyc mi sie chce czuje sie zmeczona i.jakas taka bezradna
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2016, 11:35
monilia84, Rudzik39, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
ilonia1984 wrote:Fryzjier i pedicure ogarniete,ale nie.wiem,czy zarosnac nie zdaze...zle sie dzis czuje dziewczynki rozwolnienie Od rana i teraz nie wiem czy zle.sie czuje bo moja cora przyniosla cos ze szkoly,wymiotowala w nocy ale juz czuje sie dobrze czy to jakies zwiastuny,bo boli mnie strasznie brzuch okresowo,tak Jak bym miala dostac najwiekszy okres swojego zycia i plery i jestem tak slaba,ze ledwo doszlam do domu ze sklepu obok,Monilka kochana obys trafila w ten piateczek i miala bym to z glowy,to czekanie jest straszne,nie zdawalam sobie sprzawy ze tak bede to przezywac...Aga tez mam zly dzien.dzis,wyc mi sie chce czuje sie zmeczona i.jakas taka bezradna
ilonia1984, Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualny
-
Oby bo moje hormony sa dzis na poziomie hard,wlasnie ryczalam mojej przyjaciolce,ze ja nigdy mie urodze itd jak dziecko normalnie sie zachowuje...moze i sie zaczyna ale kiedy skonczy,sprobuje poskakac na pilce,moze chociasz plery tak nie beda bole...trzymajcie kochane kciuki,oby sie zaczelo jak najszybciej
Agnieszka0812, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualny
-
ilonia1984 wrote:Oby bo moje hormony sa dzis na poziomie hard,wlasnie ryczalam mojej przyjaciolce,ze ja nigdy mie urodze itd jak dziecko normalnie sie zachowuje...moze i sie zaczyna ale kiedy skonczy,sprobuje poskakac na pilce,moze chociasz plery tak nie beda bole...trzymajcie kochane kciuki,oby sie zaczelo jak najszybciej
ilonia1984, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Sexu juz nie zniose,za bardzo boli brzuch i wszystko dzis,bioderkami macham na pilce a kapiel wezme jak ktos do domu wroci,bo jestem sama a ze czuje sie zle i slabo to sie dygam,co do rycyny,boje sie tez ze bym robila 2 calczas nawet przy porodzie...i czula bym sie nie kafortowo,to chyba naprawde hardcor
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2016, 13:35
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Ilonka, organizm już się przygotowuje, Ty już jesteś psychicznie gotowa od kilku dni, teraz jeszcze niech się Zośka zdecyduje. Podobno biegunka to jeden z sygnałów, ból pleców to drugi - jak nic, zaczyna się. Szybkiego porodu Ci życzę.
Agnieszka0812, ilonia1984 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIloncia niedlugo na pewno ruszy akcja porodowa
ja dzis koszmarnie sie czuje. Nic mi sie nie chce. W nocy spac nie moge, kazda proba przekrecenia sie sprawia bol w pachwinach. Dzis glowa mnie boli i oczy i odczuwam bole miesiaczkowe, czasem mam wrazenie jakbym miala dostac mega wielki okres za chwile. Dla synusia wszystko mam poprane i poprasowane. Jutro musze isc dla siebie dokupic rzeczy do szpitala i w koncu jechac po torbe do siostry i sie spakowac...
Milego wieczorkuAgnieszka0812, ilonia1984 lubią tę wiadomość
-
Ilonka
Dziewczynki mi dzis niedobrze caly dzien wiec albo sie czyms zatrulam, albo to od dupka albo Dzidziol daje popalic. Mam jednak nadzieje, ze to trzecie Juz jutro o 11 ide na wizyte i jednoczesnie się cieszę i boje, chociaz przeciez serduszko w każdej mojej ciąży było.niezapominajka, Renia7910, Agnieszka0812, ilonia1984 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki -
Wiaterek wrote:Ilonka
Dziewczynki mi dzis niedobrze caly dzien wiec albo sie czyms zatrulam, albo to od dupka albo Dzidziol daje popalic. Mam jednak nadzieje, ze to trzecie Juz jutro o 11 ide na wizyte i jednoczesnie się cieszę i boje, chociaz przeciez serduszko w każdej mojej ciąży było.Renia7910, Agnieszka0812, ilonia1984 lubią tę wiadomość