Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyniezapominajka wrote:Nadziejko, mnie też dzisiaj tak okresowo brzuch bolał rano, ale wzięłam nospę przed wyjściem z domu i trochę lepiej. I nie strasz z tymi rozstępami, bo ja też na razie nie mam żadnego i od czasu do czasu smaruję oliwką pod prysznicem. Wierzę, że to jednak jest uwarunkowane genetycznie - moja mama po dwójce dzieci nie ma i ja po ciąży z Matim też nie zauważyłam...
Agnieszka0812, niezapominajka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymy po wizycie maly ma sie dobrze wazy ok 2500. Lekarz mowi ze raczej do terminu moge nie dotrwac bo bardzo szyjka mi sie skrocila i dosc czeste bole miesiaczkowe mam. No nic zobaczymy jak sie potoczy dalej
Mam 35 tydzien a synus jest o tydzien do przoduWiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2016, 20:04
Renia7910, Agnieszka0812, monilia84, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
-
Nadziejko, ja poprzednio dotrwałam do 35tc, Mały po niewielkich przejściach, ale ostatecznie zdrowy
Długo masz już te bóle miesiączkowe?
Ja idę w czwartek na wizytę i jestem ciekawa jak z moją szyjką, bo chodzenie mnie juz boli...Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
Reniu kochana jak by byla to byscie byly jednymi z pierwszych ktore by o tym wiedzialy,ale wlasnie licze skurcze bo mam co 7-10 minut i Modle sie,zeby tym razem to nie byly przepowiadajace i zeby nie przeszly tak jak to juz bylo z tym nie raz,no zobaczymy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2016, 20:15
Renia7910, Agnieszka0812, monilia84 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualnyniezapominajka wrote:Nadziejko, ja poprzednio dotrwałam do 35tc, Mały po niewielkich przejściach, ale ostatecznie zdrowy
Długo masz już te bóle miesiączkowe?
Ja idę w czwartek na wizytę i jestem ciekawa jak z moją szyjką, bo chodzenie mnie juz boli...niezapominajka, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wzielam prysznic,bo juz nie wiem czy to przepowiadajace czy nie,ale skurcze nadal sa co 7 minut,mojemu kazalam isc sie przespac a ja bede liczyc dalej,od 16 mnie dzis mecza z rozna czestotliwoscia,trzymajcie kciuki zeby to nie przeszlo...ja sie o to modle,ale jakos nie wierze za duzo mialam falstartow
Agnieszka0812, niezapominajka, monilia84, Renia7910 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
ilonia1984 wrote:Wzielam prysznic,bo juz nie wiem czy to przepowiadajace czy nie,ale skurcze nadal sa co 7 minut,mojemu kazalam isc sie przespac a ja bede liczyc dalej,od 16 mnie dzis mecza z rozna czestotliwoscia,trzymajcie kciuki zeby to nie przeszlo...ja sie o to modle,ale jakos nie wierze za duzo mialam falstartow
Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualnyIlonka przykro mi, ze sie tak meczysz rozumiem, ze jest ci ciezko ale musisz byc silna Zosienka niedlugo wyjdzie z brzuszka zobaczysz ! i jeszcze bedziesz sie smiac z tego jak to sie niecierpliwilas caluje kochana i trzymam kciuki :*
Agnieszka0812, Renia7910, ilonia1984 lubią tę wiadomość
-
No dzisiaj się chwalę, że zaczął się 37 tc, bliżej coraz bliżej... Sny różne dziwne znowu, 5 razy wstaję z bolacym pecherzem, żeby pół kropelki wycisnąć
Renia7910, pełna_nadziei, kehlana_miyu, monilia84, niezapominajka, ilonia1984 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Też wpadłam sprawdzić ale tu się będzie teraz działo! Ledwo Ilonia urodzi, a tu już Aga, Monilia, Chomiczka i Pełna_nadziei czekają w kolejce
Renia7910, Wiaterek, Agnieszka0812, monilia84, ilonia1984, chomiczka lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Takiego rozzwoju sie nie spodziewalam,wiem ze kobiety czasem sa wstanie przenosic ciaze nawet o 2 tygodnie,ale nigdy nie pomyslalm,ze mnie moze takie cos spotkac...dzis o 16 lekarz a jutro szpotal,tylko ciekawe ile tam jeszcze poleze zanim wywolaja,martwie sie o mala,bo to nie jest normalne zeby byly takie bole,tyle godzin i poprostu sie uspokajalo
Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016