Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ilonia1984 wrote:Takiego rozzwoju sie nie spodziewalam,wiem ze kobiety czasem sa wstanie przenosic ciaze nawet o 2 tygodnie,ale nigdy nie pomyslalm,ze mnie moze takie cos spotkac...dzis o 16 lekarz a jutro szpotal,tylko ciekawe ile tam jeszcze poleze zanim wywolaja,martwie sie o mala,bo to nie jest normalne zeby byly takie bole,tyle godzin i poprostu sie uspokajalo
Renia7910, ilonia1984 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Aguś gratuluje 37tc teraz to poleci nam w górki
Kehlana co do porodów to zaczniemy się ścigać ehehheeh która pierwsza
Iloncia tak jak Aga pisze jak do szpitala pójdziesz to pewnie będą Ci wywoływać, trzymam kciuki kochana bo przy takim czekaniu to nerwówka jest wierzę, ale z Zosieńką na pewno wszystko dobrze Silna kobietka po mamusi jest i sobie poradzi ale tak jej dobrze w Twoim brzuszku że nie chce wychodzićAgnieszka0812, ilonia1984, Renia7910 lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
oby bylo tak Jak mowicie,boje sie ze beda trzymac pare dni i czekac,chcial bym do niedzieli urodzic,moj A wyjezdza na tydzien i teraz sie tego nie da odkrecic bo i tak termin zmienil,myslalm ze mala juz bedzie miala tydzien,nie chce sama rodzic...moze sie uda
Agnieszka0812, Renia7910 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
ilonia1984 wrote:oby bylo tak Jak mowicie,boje sie ze beda trzymac pare dni i czekac,chcial bym do niedzieli urodzic,moj A wyjezdza na tydzien i teraz sie tego nie da odkrecic bo i tak termin zmienil,myslalm ze mala juz bedzie miala tydzien,nie chce sama rodzic...moze sie uda
ilonia1984 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Ilonka, moja przyjaciółka podchodziła ze skurczami 3 razy do porodu, ale ją w końcu odsyłali do domu. Urodziła po dwóch tyg, jak jej wody odeszły. Ale to było 2 tyg przed terminem. Mam nadzieję, że Ciebie zatrzymają w szpitalu i będą wywoływać poród. Oby się Zośka sama zdecydowała
U nas faktycznie jak się worek z dziećmi rozwiąże, to co tydzień będziemy witać nowego malucha na świecie
Głowa mnie boli od wczorajRenia7910, ilonia1984, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
Ilonia, jeżeli będzie Cię dziś badał ginekologicznie to możesz nawet prosto na oddział jechać, bo mnie podczas badania przebił palcem pęcherz i wody odeszły
ilonia1984, Renia7910 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualny
Agus gratuluje 37 tc
Ilonia wiem jak ci juz ciężko ,ale juz chwilenka i przytulisz swoje malenstwo.
Jeju dziewczyny ja nie w ciąży ale czuję się tragicznie.
Jakos takiego doła złapałam ze masakra.
Mdli mnie od wczoraj i głowa pęka,czuję ze @ na dniach przyjdzie a mialam taką cichą nadzieję ze cos jednak się udalo.
Marudzę jak stara baba.
ilonia1984, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Agus na takie szczescie nie licze...ale mam nadzieje,ze pomoze szybciej to rozkrecic juz w szpitalu,nie poto chodze do niego i bule kase tyle miesiecy,zeby teraz umyl rece,no zobaczymy...niewiem dlaczego ale jestem jakos zle nastawiona i mam zle przeczucia,ze to jeszcze potrwa obym sie mylila,Rudzik a moze wlasnie zle sie czujesz bo cos jest na rzeczy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2016, 10:50
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualny
Mąz zrobil mi niespodziankę i zabiera mnie na kilka dni do Chorwacji.
Matko normalnie szok.
Zachowam się nieprofesjonalnie i musze odwolac kilka zabiegow ale trudno.
Obym tylko tej @nie dostala do poniedziałku bo nie będzie milo zwijac się z bolu.
Ilonia może jednak niunia tez zrobi ci niespodziankę i szybciutko się urodzi.
Masz swoją położną, masaz szyjki macicy cholernie boli ale przyspiesza rozwarcie jakbys miala z tym problem.
Agnieszka0812, ilonia1984 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWszystkim nowym brzuszka gratuluje!
Ilonka trzymam kciuki co by Zosia sie pospieszyla!
Rudzik super! Brawa dla meza!
I kciuki z buziakami dla wszystkich wnet rodzacych, wizytujacych oraz starajacych sie!kehlana_miyu, Wiaterek, Agnieszka0812, s1985, monilia84, Renia7910, hiacynta99., ilonia1984 lubią tę wiadomość
-
Ja dzisiaj miałam troszeczkę spóźniony, ale piękny prezent urodzinowy - na prenatalnych wszystko w porządku a jutro zaczynam drugi trymestr!!!
Opiszę Wam jeszcze wszystko dokładnie i wrzucę fotki, ale muszę najpierw jeden raport w pracy wysłać. Trudno mi się na nim skupić, bo szaleję ze szczęścia!Wiaterek, Agnieszka0812, chomiczka, monilia84, Renia7910, niezapominajka, ilonia1984 lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Ok, raport wysłany i mam chwilę na przyjemniejsze sprawy
Podsumowanie:
- maluch ma już 7,6cm!
- kość nosowa obecna, a NT 1,7
- obie półkule mózgowe, wszystkie komory i przedsionki serca, żołądek, pęcherz, dwie rączki, dwie nóżki - wszystko na miejscu
- serduszko bije pięknie i regularnie, 169 uderzeń na minutę
- coś tam sterczy, więc na 80% jest chłopcem, ale niebieskich ubranek jeszcze nie kupuję, zobaczymy, czy się potwierdzi
W dodatku charakterek ma po tatusiu, pani doktor prawie się poddała próbując skłonić go, coby się łaskawie odwrócił profilem - stukała, pukała, próbowała przez brzuch i przez pochwę - na nic, mały obrócił się po ponad 20 minutach, ewidentnie dopiero wtedy, kiedy sam miał na to ochotęRenia7910, niezapominajka, chomiczka, monilia84, ilonia1984, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Kehlana super wiadomości :* maluszek rośnie i wszystko jest w najlepszym porządku :* ja coś czuję, że u Ciebie też będzie dziewczynka a to uparciuszek
kehlana_miyu, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Olga 11.06.2016 Nasz największy cud
Róża 30.07.2018 Drugi największy cud
Aniolek 8.2017
Aniołek K 8.01.2014
Aniołek A 4.10.2014
Aniołek I 5.03.2015
Aniołek P 14.06.2015
Aniołek E 10.09.2015 -
Jestem po wizycie wszystko pozamykane,oznak porodu brak,skierowanie na jutro do szpitala...moj lekarz od rana sie mna zajmie,powiedzial,ze postara sie zeby Zosia byla juz jutro z nami..,jestem podekscytowana i ciesze sie,ze on tak do tego podszedl,kazal zadzwonic do siebie na komurke jak tylko bede na odzdziale i bedziemy dzialac ;)Ciesze sie ale tez cholernie boje kehlana super wiesci,gratuluje :*
kehlana_miyu, niezapominajka, Agnieszka0812, monilia84, Stópka, hiacynta99. lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualnyKehlana super wiesci!
Wiaterku bedzie dobrze! Musi byc! Przeciez kazdemu musi sie wyczerpac czas nieszczescia...
Ilonia ni to trzymam kciuki zeby Zosia jutro wyszla!ilonia1984, Renia7910, Wiaterek, kehlana_miyu, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość