Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
monilia84 wrote:Aguś komunia 8 maja jak termin porodu ehhe ale koleżanka ostatnio mi powiedziała że synków można przenosić to może się uda
Coś mi się kojarzyło, że 8 maja
Ilonia kciukamymonilia84, niezapominajka lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
ilonia1984 wrote:skurcze na ktg dosc mocne,wiec czekamy do soboty jednak,bo mysla ze samo sie zacznie,jesli nie to w sobote od rana zaczynamy wywolywanie
ilonia1984, niezapominajka lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
ilonia1984 wrote:skurcze na ktg dosc mocne,wiec czekamy do soboty jednak,bo mysla ze samo sie zacznie,jesli nie to w sobote od rana zaczynamy wywolywanie
ilonia1984, Agnieszka0812, niezapominajka lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Nie,zostaje,bo pisza sie skurcze i musza katrolowac mala...i dobrze bede spokojniejsza,jestem dopiero 4 dni po terminie,wiec tez moze nie chca tak szybko i odrazu hardcorowo wywolywac,ale i tak jestem jakas spokojniejsza przybajmiej Wiem,ze jesli do soboty nie urodze to juz w sobote na pewno przytule swoja Zosiunie Sysia a ja Aurelke w dzien terminu,a teraz Zosia wyjsc nie chce
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2016, 15:55
Agnieszka0812, Renia7910, monilia84, niezapominajka, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
nick nieaktualnykehlana gratuluje duzego dzidziusia ! :*
ilonka dobrze, ze zostalas w szpitalu dobrze sie Toba zajma a Zosienka moze sama zechce wyjsc chociaz wiem,ze lezenie w szpitalu jest meczace trzymam kciuki :*
U mnie mozna powiedziec, ze dobrze.. bole miesiaczkowe raz sa mocniejsze raz slabsze... torba spakowana... wczoraj kupilismy z mezem odkurzacz od razu lepiej sie sprzata tym bardziej po moim siersciuchu kuchnia pomalowana dzis panele beda kladzone i na weekend plytki i kuchnia gotowa kamien z serca bo juz mam dosc tego brudu, kurzu i wgl...
Renia7910, niezapominajka, Agnieszka0812, kehlana_miyu, ilonia1984 lubią tę wiadomość
-
Czesc dziewczynki przespalam dzis cala noc,nawet o 24 jak obudzili mierzyc serduszko to zaraz usnelam,spokojna jakas wlasnie sie zrobilam i mige powiedziec z reka na sercu,ze jakos mi lzej...dziewczyny mam wlasnie super,smiechy calczas,brakowalo mi chyba ludzi bo ostatnio,jakos nie cgcialo mi sie z nikim widziec z rana pobrali krewke,siku i ide lezakowac dalej zaniedlugo ktg
Agnieszka0812, kehlana_miyu, Renia7910, chomiczka lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Cześć laski,
ja wizytowałam wczoraj u mojego magika. Bólem krocza mam się nie przejmować, bo to normalne, mam tylko więcej odpoczywać nie dopuszczać do skurczów (czyt. ograniczyć seks. Ciężko ograniczyć coś czego nie ma Morfologia mi się poprawiła od ostatniego razu, bo miałam tendencję spadkową, mocz też w normie.
Byłam wczoraj na warsztatach Mamo to ja dla mam dzieci 0-1. Same warsztaty bardzo fajne, ale obecność mam z dziećmi - porażka. Powinni takie grupy jednak rozgraniczać.Agnieszka0812, chomiczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry fajnie się czyta takie uspokajające wieści od rana Ilonia, Niezapominajka
My mamy wizytę 25.04, pomieszały mi się tygodnie i jednak nie załapie się do lekarza przed @. Trudno. I tak J wyjeżdża i mieliśmy odpuścić sobie IUI w tym cyklu.
Widzę jak odżył. Wczoraj miał badanie, pól dnia milczał a teraz jak nowo narodzony. Z jednej strony nie mam zamiaru się nad nim rozczulać bo dali mi popalić przez te 22 miesiące szukając przyczyny tylko u mnie. A z drugiej strony jednak jest mi go szkoda. Pamiętam swoje samopoczucie gdy lekarz znajdował drobne odchylenia od normy. A u J to niw jest odchylenie. To katastrofa.Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
Reniu, z dwojga złego dobrze, że już wiadomo co jest i że nie poruszacie się po omacku, bo tak można by ciągnąć do usranej śmierci
Przynajmniej możecie podjąć ewentualnie inne kroki... Odpocznij teraz. Szkoda tylko, że w poszukiwaniu plemnika do IUI i tak Ty musisz przyjmować hormonyRenia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
Zalozyli cewnik do szyjki i zaczynam miec powoli skurcze narazie jakies delikatne,ale zawsze to cos moze cos rozchula i zrobi przynajmiej rozwarcie,bo nie mam wogole,zobaczymy
Renia7910, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Hejka
Witamy się po wizycie, mały rośnie sobie dość dość tzn, waży 2890g ale widziałam że coraz gorzej mu się mierzyło bo mały duży a miejsca w macicy malutko
Moja szyjka zamknięta ale już skrócona także wszystko ok, czekamy na rozwój sytuacji
Iloncia trzymam kciuki za Was
Niezapominajka super że u Was wszystko ok oszczędzaj sięWiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2016, 13:13
Renia7910, kehlana_miyu, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
nick nieaktualnyWitam
ilonka powoli wszystko sie rusza
monilka ladnie synus rosnie
u mnie noc koszmarna, wstalam siku do lazienki a takich boli miesiaczkowych dostalam, ze myslalam, ze nie wytrzymam ale po chwili troszke sie uspokoilo i zasnelam. Plecy bola a mianowicie prawa strona. W nocy przekrecac sie nie moge bo tak wszystko mnie boli...monilia84, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymonilia84 wrote:Oj Nadziejko biedna jesteś z tymi bólami
Kiedys masz wizytę ??Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
Moja szyjka też się skróciła a powiem Ci że nie czułam wogóle bóli miesiączkowych, ja wogóle mało czuje jakichś objawów, czasem coś zakłuje, zaboli także nie wiem co ma wpływ na skracanie.
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
nick nieaktualnymonilia84 wrote:Moja szyjka też się skróciła a powiem Ci że nie czułam wogóle bóli miesiączkowych, ja wogóle mało czuje jakichś objawów, czasem coś zakłuje, zaboli także nie wiem co ma wpływ na skracanie.
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny super, że chłopaki Wasze pięknie rosną!
Nadziejko ja też mam raz więcej raz mniej dokuczliwych bóli, jednak nie wydaje mi się, że to ból od skracającej się szyjki. Ani z chłopakami, ani teraz nie czuję skracania, bo tego się właśnie nie czuje, dlatego to jest groźne, bo tego nie czuć, tak samo od infekcji szyjka może się skrócić bardzo szybko, a my nawet tego nie poczujemy. Co innego rozwarcie, czujemy, ale też nie szybciej niż 3-4 cm w zależności od nas, ja miałam 3 cm rozwarcia jak poszłam na badanie ktg, ale zupełnie nic nie czułam, dopiero gdzieś koło 4-5cm.
Wiesz dzidziuś teraz intensywnie rośnie, uciska wiele narządów, miednicę, kości łonowe, spojenie się rozchodzi, nasz organizm się dostosowuje niestety w średnio przyjemny dla nas sposób. Takie kłucia czy ciągnięcia w kroczu też. Ale na pewno masz rację, że cokolwiek nas niepokoi lepiej iść dwa razy za dużo niż raz za mało. Sama wiem jak teraz kilka razy leciałam kontrolować, najważniejszy jest nasz spokój i tylko badanie może nas uspokoić. Są momenty, że czuję się jak staruszka i zastanawiam się, czy będę miała siłę urodzić, ale wierzę w wyrzut adrenaliny w chwili porodu
Ilonia dawaj znać jak cośRenia7910, ilonia1984 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15