Wrześnióweczki to fajnę dupeczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cudne zdjęcie Niezapominajko Jasiu jest wspaniały i już ma 10tyg ale ten czas leci
Wiaterku Wojtus ślicznie rośnie , twój strach jest uzasadniony bo wiele przeszłaś kochana ale tym razem się wszystko musi udać
Wyglądasz super
Ja tez kupiłam używany wózek i jestem zadowolona bo był w super stanie.
Co do wyprawki to u mnie tez tak było ze nie wiedziałam co kupować ale powolutku zaczęło mi się coś gromadzić, ale długo kombinowałam co będzie mi potrzebne i poszłam w pełen minimalizm bez żadnych unowocześnień.
Reniu trzymam kciuki za wizytkę
Jesli chodzi o zazdrość rodzeństwa to u Nas nie było to tak mocno odczuwalne. Pierwsze dni w domu były dla Klaudii najgorsze i karmienia bo mały wisiał mi cały czas na cycku, ale ona to taka mamuśka tylko by pomagała i tuliła go. Staram się znalezc czas tez dla niej ale ona już jest duża, ma koleżanki i mama już tak ważna nie jest.
Wczoraj zrobiliśmy sobie wypad rodzinny do Dream Parku i było super, Klaudia się wyszalała mały pospacerował takze super rodzinny dzień.
Dzisiaj muszę powoli szykować ubrania na wakacje, poprać żeby w piątek na spokojnie wyjechać
Buziaczki miłego dnia
niezapominajka, Renia7910 lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Dziękuję za zachwyty
My też kupiliśmy używany wózek - babka używała go pół roku, spacerówka używana tydzień, sprzedała za połowę ceny, jedynym mankamentem był brak torby, ale sobie dopasowałam. Jedyną nową rzeczą jaką kupiłam dla Jaśka to fotelik samochodowy, leżaczek, wózek i mata edukacyjna są używane. Warto poszukać na allegro lub olx, zwłaszcza jak ma się tak dużo czasu jak Wiaterek. Trafiają sie fajne okazje.
Monia, u nas pierwsze 2 m-ce były dla Matiego właściwie bez zmian, bo Jaś był w szpitalu. Jak trwał rok szkolny, to jeździłam do małego wtedy gdy starszy był w szkole, a potem zwoziłam go do koleżanki, gdzie bawił się z jej synkiem. Przyjazd do domu wywołał najpierw niepewność (przez 2 dni) a teraz to Mateusz stał się taki krnąbrny i złośliwy, ze czasem mam go ochotę zamordować gołymi rękoma. Każda pomoc przy Jaśku odbywa się dopiero po kilkukrotnym powtórzeniu mu co ma zrobić. Ani tłumaczenie, ani prośby ani groźby nie pomagają. Chyba musimy to przeczekać.
Miłego dnia dziewczynkiRenia7910, monilia84 lubią tę wiadomość
-
Niezapominajko myśle że mu przejdzie z czasem, z drugiej strony to się nie dziwię że się tak zachowuje bo tak jak u Nas Klaudia była dla Nas najważniejsza, robiliśmy wszystko wtedy kiedy chcemy różne wypady a teraz życie toczy się inaczej, wolna jestem jak mały śpi, jak zje to możemy iść na dwór itp.
Najważniejsze żebyście doceniali go to poczuje że jest równie ważny jak Jasiu i zrozumie na pewnoniezapominajka, Renia7910 lubią tę wiadomość
-
Niezapominajeczko czy Ty podajesz Jasiowi Witaminę K ??? bo mam na zbyciu 27szt Neonatus K150 a szkoda mi wyrzucić a komuś może by się przydało, my jesteśmy na mm także już nie potrzebujemy, może ktoś chętny
Buziaki
-
nick nieaktualnyHey dziewczyny :)byłam dzisiaj u lekarza, nie mogłam się więcej torturować. Poszłam z duszą na ramieniu, pos gabinetem lekarza malo nie puściłam pawia...
Jest zarodek. Ma 5 mm, czyli ponoć prawidłowy na swój wiek - 6t4d. Patrzyłam na monitor z mieszanymi uczuciami, mówie do lekarza że pewnie serduszka jeszcze nie ma (mimo że doskonale wiedziałam że już powinno być), a on z uśmiechem na twarzy włączył dźwięk i usłyszałam najpiękniejszy odgłos na świecie. Płakałam jak dziecko
Obok widać pęcherzyk z bliźniakiem ale lekarz mówi że raczej nix z niego nie będzie, że się wchłonie. Przykre to ale przyznam wam się że nawet niw marzyłam o tym że 2 mogą zostać ze mną... Jeszcze pewnie jest nadzieja, zobaczymy we wtorek na usg w klinice.
Ze względu na brudzenia mam leżeć i odpoczywać, żadnego sprzątania ani gotowania obiadów. Jutro rano jadę na komplet badań ciążowych, później do szpitala zapisać się na badania prenatalne, bo ponoć kolejki.
Boję się cieszyć, boję się marzyć, ale łzy szczęścia same mi lecąStópka, monilia84, kehlana_miyu, hiacynta99., Rudzik 39 lubią tę wiadomość
-
nie było odpowiedzi to założyłam "wrzesnióweczki to fajne dupeczki" zapraszam ;]
hiacynta99., Wiaterek, monilia84, Stópka, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18