Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Ufff koniec imprezy goście sobie poszli Dzieciaki w łóżkach a mi tak się chce spać, że szok, chociaż to jeszcze nie moja godzina...
Bombel jak ty wyhodowałaś taką długość? Szacun
Malika dobry suwaczek W sam raz na dobry początek -
Martynka
Ja również marze o bliźniakach
Mój mąż jest bliźniakiem, ma brata bliźniaka, ale ja ich bez problemu rozróżniam,choć inni cały czas ich mylą
Marzę o bliźniakach najlepiej chłopczyk i dziewczynka -
Witam
Ja tylko na chwile bo potem to nie wiem kiedy przysiądę
Ja taką teorię słyszałam, że jeśli chodzi o bliźnięta, to powiedzmy babcia miała bliźnięta to większe prawdopodobieństwo jest, że to wnuczka będzie miała bliźnięta a nie córka Choć nie zgłębiałam tego tematu więc nie wiem ile w tym prawdy Ogólnie o dziedziczenie cech chodzi
Mnie to wczoraj tak wzięło spanie na wieczór, tzn. normalnie chodze nie wcześniej niż o 22, a przed 20 to już tak mi się chciało, że hej Ale zanim córke ululałam, wykąpałam się, pare gratów zgarnęłam, to było przed 23
Bombelku - no żartowałam przecież Tez mam dość długie włosy, do talii albo trochę za i z wielką chęcią bym je obcięła, ale tak mega krótko na long boba, bo chciałam oddać do fundacji, ale trochę mi się rozdwajają i chce podreperować ich stan No i też mam trochę odżywek, co przy tej długości co mam to na hmm pół roku na pewno starczyWiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2015, 06:51
12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Ja też niby słyszałam że co drugie pokolenie ma bliźniaki, czyli wyszło by ze moje dzieci mogą mieć, ale to nie do końca prawda. Mam znajomych chłopaków są bliźniakami i jednemu z nich urodziły się bliźniaczki tak więc nic straconego nadzieja jest zawsze.. Wiadomo marzę by wogole mieć dziecko a bliźniaki to już by było mega dodatek i wielki prezent
-
nick nieaktualnyHej kochane ja na chwilke chce powiedziec ze pamietam o Was ❤❤❤❤❤❤mnie mdli piersi swedza ale nie bola a brzuch pobolewa ale po bokach. Dzisiaj zrobilam test druga kreska odrazu sie pokazala nie jest jak druga ale ladna a test 25 z apteki. Tutaj cudna pogoda i cieplo a moda i tak bedzie na cmentarzu hyhyhy. Buziaki❤❤❤
blondyna5555, adora, reni86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPs Bombelku nie obcinaj wlosow prosze ja musialam obciac a mialam za pupe ale ja nie dalabym rady ze wzgledu na kregoslup. A moja mama ma ponad 60 lat i ma cudne czarne bez siwych wlosy do pupy slicznie to wyglada. A pokaz nam wlosy ☺☺☺na zdjeciu. A blizniaki no coz teoria mowi ze im kobieta starsza tym wieksze podobienstwo blizniakow☺ my rok temu mielismy blizniaki
-
Tak sobie myślę że jak do końca tego roku nie uda nam się za serduszkowac to w nowym roku kupujemy sobie psiaka
Od jakiegoś czasu oglądamy z mężem szczeniaki, kochamy owczarki niemieckie, zwłaszcza ze mąż miał przez 20 lat dwa owczarki, pierwsza przeżyła 12 lat druga którą ja miałam przyjemność poznać żyła 9. Niestety musieliśmy ją uśpić bo miała raka żołądka z przezutami
Od dwóch lat wogole nie mamy psiaka ale zastanawiamy się nad zakupemWiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2015, 16:30
-
Jejku jak tu dzisiaj cichutko i spokojnie. My dzisiaj cały dzień na powietrzu, najpierw spacerek po parku, a teraz wróciliśmy z cmentarza i padam... Tak mi się spać chce, że nie macie pojęcia.
Blondyna Psiaki są cudowne tylko u nas za mało czasu bylibyśmy w stanie poświęcić pupilkowi, bo ciągle w biegu Ja miałam boksera, był najfajniejszym psem na świecie Przemądrym i oddanym. Do końca swoich dni zachowywał się jak szczeniaczek A jak byłam w ciąży z córcią to codziennie rano przychodził do mnie, kładł głowę na moim brzuchu i czekał tak długo aż mała się ruszyła, wtedy szedł na swoje posłanie i spał dalej. Niestety też miał nowotwór tyle, że kości i trzeba było go uśpić, bo bardzo się męczył
Podziwiam, że chciałybyście mieć bliźniaki ja chyba nie dałabym rady -
Wiem ze byłoby ciężko, ale skoro teściowa miała bliźniaków i wychowywała je sama bez pomocy kogokolwiek bo mąż pił ( świętej pamięci) i jej teściowa jej robiła pod górkę ( również świętej pamięci) musiała sama sobie radzić i jakoś ich wychowała to i ja wierzę że dam radę. Jest to moje marzenie a jeszcze większe to wiadomo dwie kreski
Będziemy z mężem się starać choć już bez takiego napinania się i nerwów. Na luzie
My też byliśmy na cmentarzach ładna pogoda była wręcz piękna jak na listopad i mieliśmy spokojny spacerek po cmentarzach -
My też wróciliśmy. Zrobiliśmy dziś ponad 160 km.... Zmęczona, zamyślona, może trochę przygnębiona... Taki dzień.
Nowy miesiąc. Nowe szanse. Szanse na nowe życie.
blondyna5555 lubi tę wiadomość
Synek - 3740g i 61cm szczęścia urodzony 40+1 tc.
Start: 06/2015 -> 2 cykl zakończony 26.08.2015 [*] 6t+6dc. -
Bombel,
Ty się tak nie denerwuj, bo nam stresujesz nasze pierwsze forumowe dziecko!Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2015, 21:03
malika89 lubi tę wiadomość
-
Bombelku - w pełni zgadzam się z Anią Wszystko mu/jej potem powiemy
Dzień dobry12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016