Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam ...trzymam kciuki za wizytujące mamusie.Wczoraj taki dzień zadumy był.Odwiedziliśmy groby bliskich.Zapaliliśmy światełko moim aniołkom.@ już sobie poszła więc zabieramy się z M za przyjemne rzeczy.Działamy dziewczyny..działamy.Teraz ucieka po còre do szkoły.pa
malika89 lubi tę wiadomość
-
Super Bombelku Gratuluję i bardzo się cieszę Pokaż nam zdjęcie Kiedy masz następną wizytę? No i na kiedy termin? Sorki za lawinę pytań Jejku jak Ci dobrze
Ja też mam mega stres... Pół nocy nie mogłam spać, a niby taka wyluzowana chciałam być Nie mogę sobie miejsca znaleźć , nie wiem co mam z sobą zrobić, wizyta dopiero po 18, a pewnie wejdę po 19 Masakra, nie poznaje siebie... BuuuuuWiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2015, 11:31
-
Bomblica,
Wiedziałam, że tak będzie!!
A Ty dziecku od rana trzęsawki fundujesz! Baaaardzo brzydko!
Serducho już wali. Wow. Super. No to niezłego mocarza masz w brzuchu
Gratulacje, kochana!
Teraz czekamy na kolejne super wieści ok. 20:00
Maggi, na pewno będzie dobrze! Trzymamy kciuki. Dawaj znać. I w ogóle pisz tu w ciągu dnia, jeśli będziesz szukała zajęcia Wy z Bomblą i Inesską już się wliczacie do październikowej serii, więc wszystko musi być tip-top!Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2015, 11:47
-
Nawet bobo starsze o dwa dni niż z moich obliczeń wynika termin porodu 29.06.2016. Zdj potem, teraz zakupy nastepna wizyta 18.11.. Lekarka chciała później ale ja nie,chce bobo zobaczyć wcześniej!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2015, 12:24
blondyna5555, malika89 lubią tę wiadomość
córeczka 23.08.2015 [*] 6 tc
Gabrysia ur.27.06.2016
Hipotrofia, bezwodzie -
Bomblica zazdroszczę terminu porodu mnie też się marzyła data pod koniec czerwca mam urodziny 25 czerwca i marzyłam o prezencie na 30-ste urodziny no ale cóż nie można się smutać, trzeba walczyć dalej
Prawda dziewuszki będzie dobrze, musi być nie inaczej walczyć i jeszcze raz walczyć
-
Bombelku - wspaniałe wieści I proszę tu nie świrować więcej
Maggi - Ty też nam tu nie panikuj12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
tak więc moje bobo ma 0,26 cm
serduszko wali 124/min
wiek bobo wg usg 6tyg1dzień
pęcherzyk żółtkowy 0,31cm
macica grubiutka, bobo zagnieżdżone w dobrym miejscu
wg miesiączki ostatniej to termin porodu 29.06.
wg usg pare dni wcześniej
nastepna wizyta 18.11.
no cóż - mąż chciał bliźniaki, ale mój kręgosłup by tego nie przeżył więc jest jedno śliczne bobo!
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/cc0362511c2c.jpg
maggi spokojnie, nie świruj tak jak ja bo nie ma potrzeby! (teraz to mądrala jestem jak już po )
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2015, 15:03
blondyna5555, Jacqueline, maggda, malika89, adora lubią tę wiadomość
córeczka 23.08.2015 [*] 6 tc
Gabrysia ur.27.06.2016
Hipotrofia, bezwodzie -
Bombla,
Cudownie!
Takie małe bobo i już tak serce wali! Jestem pod wrażeniem!
Koniec czerwca na poród - super. Ominą Cię w ciąży największe upały, a za to potem bejbi nie trzeba będzie za bardzo ubierać. Idealnie sobie to ustawiliście
Maggi,
Kochana, spokojnie. Będzie dobrze. Jesteśmy z Tobą. Już po 15:00, czas szybko zleci, a potem będą same super newsy, tak jak od Bombelki.
Ja za ok. godzinę jadę na USG tarczycy. Potrzebne mi przed wizytą u endokrynologa. -
nick nieaktualnyHejka ja jeszcze u rodzicow jestem chce powiedziec ze o Was pamietam ❤❤❤ Bombelku ciesze sie bardzo Wami☺ Maggi bedzie dobrze wierze w to. Ja dzis do hematologa ide a wogole pelno lekow i zastrzyki biore mdli mnie i pobolewa brzuch i boje sie strasznie. Buziaki ❤