Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Inessko, cieszę się z Twojego dobrego wyniku.
Mój małż ma wolny weekend. Mam zamiar go trochę zmęczyć, bo coraz bliżej do owu
inessa lubi tę wiadomość
Synek - 3740g i 61cm szczęścia urodzony 40+1 tc.
Start: 06/2015 -> 2 cykl zakończony 26.08.2015 [*] 6t+6dc. -
inessko - a co tam, jeśli można wiedzieć ? Źle się czujesz?
Mnie trochę na raz boli brzuch, ale nie tak całkiem okresowo, czasem trochę plecy, postanowiłam sobie zobaczyć jaka jest ta moja szyjka No i rano była zamknięta, potem zrobiła się otwarta (choć i tak w ciągu cyklu raz jest taka a raz inna , nigdy nie mam cały czas zamkniętej po owulacji
Ale do rzeczy Chyba zbliża się @, bo śluz podbarwiony krwią trochę, taki różowo czerwony, ale troszeńkę na papierze raz było a tak to na zewnątrz nic
Więc mam nadzieję, że jak ma przyjść to się namyśli tak serio już od jutra a nie będzie sobie poplamiać...
Nie wiem czy po @ pójść do lekarza i zapytać się o dupka po owulacji, czy dać sobie spokój a zbadać znowu progesteron i estradiol czy nie...
Mam mętlik w głowie...
Chlip, chlip, troszkę mi smutno, że się nie udało od razu
12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Mòj M też ma wolny weekend więc zabieranych się do działania...Inesko super ,że wyniki ok,a tak wogòle jak tam bombelek daje się we znaki.U mnie czasu mało bo to còrką trzeba się zającć,wieczorami biegam na prawo jazdy a jeszcze remont kuchni mi się szykuje.Tyle spraw ,że nie mam czasu myśleć o najważniejszym.Trzymam kciuki za starające z naszego wątku,a z ciężaròweczkami jestem myślami.
inessa lubi tę wiadomość
-
inesska - super, że dobry wynik
inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOOO kobietki sie pojawiły
ciesze sie bardzo
a ja no cóz to co zwykle martwie sie czy teraz nam sie uda i cały czas mega sennosc ja cały dzien bym spała ale to chyba po luteinie.
No ale nie chce smecic Wam!!!
Jacqueline jak @ ma przyjsc to niech przyjdzie abyscie mogli zaczac starania na nowo
Benitko oj duzo spraw na głowie masz sił zycze a do staran równiezJacqueline lubi tę wiadomość
-
Jacqualine niech @w koncu sie zjawi i nie smutaj tylko glowa do gory i z radoscia probuj dalej
Benitka powodzenia z prawkiem i staraniem
Inessa super ze wyniki ok. I napewno bic nam tu nie nasmiecisz
A mbie dzisiaj siostra odwiedzilam i jej coreczka poprosila abym pomogla zrobic z nia prace na konkurs plastyczny o swietym mikolaju wiec burza mozgow i wstepny pomysl juz mamy.
inessa, Jacqueline lubią tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny
Po prostu troszkę mi smutno, taka niby ładna temperatura, no i te plamienie przy owulacji i dupka blada Nie udało się
Brzuch boli już bardziej jak podczas @ i trochę plecy. Po południu a właściwie pod wieczór miałam troszkę śluzu zabarwionego lekko krwią przy podcieraniu, a na wkładce nic. Na wieczór postanowiłam zbadać szyjkę i w środku wstęp do Krwawej Mary No po prostu krwisty śluz Ale tego na wykresie nic się nie zaznacza chyba, co ?
Przepraszam, że tak opisuję, ale humor mi wtedy się poprawia
Temperatury nie chce mi się mierzyć w nowym cyklu. Wkurza mnie to niesamowicie Lepiej testy owu kupić czy dać sobie spokój ? Nie mam ochoty na jakąkolwiek obserwację poza śluzem, z którym w sumie u mnie średnio i na zewnątrz prawie wcale, w środku aby się chowa skubany.
Może zdarzy się CUD i 4 lub 6 grudnia ujrzę II... To byłby najwspanialszy prezent urodzinowo-mikołajkowy
Dobranoc KochaneWiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2015, 22:22
-
Witam się z Wami z dwoma kreskami na teście owu
To będzie dobry weekend!
Buziaki!maggda, adora, Natalii00, blondyna5555 lubią tę wiadomość
Synek - 3740g i 61cm szczęścia urodzony 40+1 tc.
Start: 06/2015 -> 2 cykl zakończony 26.08.2015 [*] 6t+6dc. -
inessa, dobry wynik i oby kolejne takie były
Jacqueline, widziałam, że wstrętna @ przyszła na wykresie, czekamy na te Mikołajki w takim razie
malika, no to się szykuje weekend Dobrej zabawy.
Kurcze zaczęłam mierzyć tę temperaturę, ale skacze w górę i w dół, testy ovu robię na razie te z allegro, ale gdy przyjdzie przewidywany czasu ovu, to dodam jeszcze te LH vitam.
Udanego weekendu moje drogie
malika89, blondyna5555, inessa lubią tę wiadomość
-
Mój weekend aż tak udany nie będzie bo w pracy siedzę, zaraz wyjeżdżam i do 22 w robocie
Ale to wcale nie znaczy ze zrezygnuje z zabawy
Jak wrócę to z M mamy całą noc
Nie zrezygnuje, wiec żołnierzyki szukujcie się na wojnę
Narazie wojna dla przyjemności bo za wcześnie na owu ale niech już zaczną się rozgrzewac przed. bitwą
Miłego weekendu dziewczyny życzę i owocnego przede wszystkimWiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2015, 12:45
malika89 lubi tę wiadomość