Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też Bombelku Z tym, że u mnie Krwawa Mary w natarciu Ciekawe czy będzie raczej normalna i potrwa z 6 dni jak zwykle.
Na nic nie mam ochoty Walczyłam ze sobą, ale przegrałam i łyknęłam 2 apapy coś koło południa, ból przeszedł, ale dziwne tępe uczucie skurczu pozostało...
A w sumie to znowu zaczyna boleć
Jak zazwyczaj mocniej boli brzuch a trochę plecy, tak teraz odwrotnie
12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
nick nieaktualnyHej kochane dobrego wieczoru i jutrzejszego dnia Wam zycze
rzeczywiscie cisza tutaj wielka!!!
Jacqueline przykro mi ale widze,ze masz mnóstwo energii ciesze sie bardzo!!!
No i reszta dziewczyn dzielnie walczy z tego co czytam wierze,ze przyniesie to obfite OWoce
Zaciazone co słychac?
Bomblica cos sie stało,ze nie masz ochoty?
Buziaki -
Fakt, cisza zapadła. Ja dziś byłam u szwagierki. Pomagałam w przygotowaniach przed jej porodem. W przyszłym tygodniu zostanę ciocią - moja pierwsza chrześniaczka przyjdzie na świat.
Teraz czas na nas, by się jej odwdzięczyć i też zrobić z niej chrzestną u naszej dzidzi.
Jajniki mnie bolą, baaardzo bolą. Owulacja nadchodzi. Wieczorem czas na wojnę.inessa, Jacqueline, blondyna5555 lubią tę wiadomość
Synek - 3740g i 61cm szczęścia urodzony 40+1 tc.
Start: 06/2015 -> 2 cykl zakończony 26.08.2015 [*] 6t+6dc. -
inessa jak mi ciagle niedobrze.. a o 17 to ja już na pół zywa, bo mi się spać chce... rano podroby bolą i najważniejsza rzecz to kibelek.. cięzkie czasy nastały a nie mieszkamy sami, żeby w południe się rozebrać i jazda
p.s. nie mogę przejść planszy w mahjongu, co mnie wkurza przeogromnie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2015, 19:36
córeczka 23.08.2015 [*] 6 tc
Gabrysia ur.27.06.2016
Hipotrofia, bezwodzie -
nick nieaktualny
-
Witajcie dziewczyny co tam u Was?
Faktycznie jakoś cicho na naszym forum
Ja niestety pracuje cały weekend dlatego mam tak mało czasu dla Was, ale spokojnie im bliżej owu tym będzie burzliwie. Jak zacznę Wam narzekać
Wczoraj M zasnął jak młody po 12 h w pracy dzisiaj to samo dlatego dałam mu pospać, ale dzisiaj nie ma zmiłuj w nocy żołnierzyki muszą być gotowi
Miłego dnia dziewczyny Wam życzęWiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2015, 08:33
malika89, osa, inessa lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
Można powiedzieć, że właśnie zachodzę w ciążę
A tak na poważnie, to tempka dziś ma minimum więc dziś przypadnie owu. Żołnierze są w natarciu na bazę więc mam nadzieję, że jeden posłaniec zadomowi się na dobreosa, inessa, blondyna5555 lubią tę wiadomość
Synek - 3740g i 61cm szczęścia urodzony 40+1 tc.
Ja czekam na owu (jeszcze z 5 dni pewnie), wczoraj taki sobie wieczór zrobiliśmy we dwoje, że dopiero o 10:00 wstałam
malika, ładny wykres, wszystko elegancko się układa, więc do dzieła Trzymamy kciuki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2015, 10:40
malika89, inessa lubią tę wiadomość
-
Hejka ja wlasnie wstalam po cirzkiej nocy z zuzia. Biedulke cos meczyl brzuszek i katar ze szok. Dopiero o 4poszla spac na ale dzisiaj dzien do leniuchowania jest jak na niedziele przystalo.
A co tam u was bo jakas cisza sie zasiala jak mak. -
Witam
Czytam Was już od jakiegoś czasu i baaardzo ale to bardzo wam kibicuje alby u każdej zagościł maluszek
Ja swoje maleństwo straciłam w 10tc a według usg 8tc po prostu serduszko przestało bić
Przeżyłam to strasznie....
Zabieg miałam 9 pażdziernika a teraz w środę dwa dni przed spodziewaną @ dostałam lekkiego jednorazowego krwawienia już sie cieszyłam że to @ ale nie potem nastała cisza. Następnego dnia znowu to samo, kolejnego tylko plamienie a wczoraj i dziś leciutenkie krwawienie ale wystarczy mi tylko wkładka.
Przepraszam że tak to opisuje ale nie wiem czy mam to uznać jako @ ? dziś jest drugi dzień po spodziewanej @ i dalej jest tak samo a trwa to już 5dni
Edit: Dodam że jest to moja pierwsza @ po zabiegu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2015, 11:59
-
Cześć benitka
Cześć monik, przykro mi bardzo z powodu tego co Cię spotkało, piszesz, że dwa dni przed spodziewaną @, a po poronieniu to niekoniecznie jesteśmy w stanie wyznaczyć termin @. Ale u Ciebie ładnie - 4 tygodnie wychodzi. Ja zaliczyłam krwawienia jako @ właśnie 4 tygodnie po, wtedy gdy pojawiła się krew (nie plamienia) kilka dni z rzędu. Ale oczywiście każda z nas jest inna, obserwuj jak się będzie to dalej rozwijało.
A co weekendu, to ja muszę się dziś trochę pouczyć, może coś poćwiczę i sobie zrobię jakieś mini-SPA wieczorem, żeby nabrać sił na nadchodzący tydzień.
Spokojnej niedzieli dziewczyny! -
monik - witaj, przykro, że w takich okolicznościach, ale w grupie zawsze raźniej i mam nadzieję, że będziesz się tu dobrze czuła Endometrium mogło się jeszcze dobrze nie odbudować i to może być pierwsza @ u Ciebie.
Ja miałam chyba 3 tygodnie po zabiegu jednodniowy epizod krwawienia i na drugi dzień delikatne plamienie, a normalna @ przyszła po 35 dniach od zabiegu.
Tak w ogóle to Dzień Dobry
Ehh dziś rano znów wzięłam prochy Troche przestało, potem znowu zaczynało, ale się uspokoiło na razie chyba
Muszę sobie zorganizować trochę czasu i wziąć za czytanie książki co mi M sprezentował tak rocznicowo w sierpniu Wiem wiem, dziwna jestem, że mi się książki chciało
Miłego niedzielnego popołudnia12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
nick nieaktualnyHej kochane
my dzisiaj leniwie,niedzielnie spadzalismy dzien nawet chwile na spacerze bylismy bo piekna pogoda byla noo oprocz duzego wiatru !!!
Na obiad robiłam gyros taka jakas ochota mnie naszła ale ja do tego robie ryz aby sie najesc porzadnie hyhy
no i leniuchuje duzo leze i ogladam,czytam itp bo brzuch mnie pobolewa a dzisiaj mam dusznosc -astma.
WItaj Monik wspołczuje straty
a co do @ no niestety czesto pierwsze @ moga byc nieregularne i własnie dziac sie takie rzeczy jak opisujesz. Organizm musi wrócic do normy,ze tak powiem macica jeszcze moze sie oczyszczac no i hormony zaczac pracowac.
Gdyby jednak cos Cie niepokoiło zgłos sie do lekarza lepiej niech obejrzy wszystko dokładnie!!!!!
Maggda zdrówka dla córeczki
Kochane widze,ze cały czas trwa u was walka a zaraz czas oczekiwania wiele sił Wam zycze i OWOCÓW OBFITYCH!!!!!!!!!
Mamuski wiele sił!!!
A o niestarajacych sie jeszcze tez pamietammalika89, Jacqueline, blondyna5555 lubią tę wiadomość
-
Witaj, monik :*
Przykro mi z powodu Twojej straty. Mnie lekarz ostrzegał, że mogą wystąpić plamienia. Myślę, że jak już @ przyjdzie to kolejny cykl już wszystko wróci do normy
Inessska, tylko ubieraj się ciepło! Kiedy wizytujesz?Synek - 3740g i 61cm szczęścia urodzony 40+1 tc.
nick nieaktualny
-
Dziękuję dziewczyny za miłe słowa.
A co do mojego przypadku to raczej udam się jutro albo pojutrze do mojego ginekologa. Niech on zobaczy jak to wszystko od środka wygląda bo w sumie i tak musze jechać na kontrole.
Miłej nocy życzę oraz owocnych starańmalika89 lubi tę wiadomość
-
Monik witaj u nas
Bardzo mi.przykro spowodu Twojej straty, my najlepiej wiemy jak to boli i jak trudno się pozbierać, żadne słowa otuchy nie złagodza bólu i cierpienia ale tu u nas zawsze możesz się wygadac, wyzalic czy wypłakac
Właśnie wróciłam z pracy w końcu skończył się ten pracowity weekend, jeszcze tylko jutro nocka i dwa dni wolnego
Dzisiaj u mnie śluz taki kremowo - wodnisty niewiem jak to wpisać ale owu się zbliża wielkimi krokami
Trzeba iść na wojnę, żołnierzyki walczyć żeby jeden się uchował -
Witam was dziewczyny. Dzisiaj uswiadomilam sobie, ze wracam do punktu wyjscia. W zeszlym roku w grudniu zaczelismy starania o dzidziusia i teraz znow w grudniu zaczynam starania. Jeszcze 2 tyg temu nie sadzilam, ze mnie to spotka. Boje sie, ze znow bede miesiacami czekac na dwie kreski