Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Dziewczynki,
Ja teraz tylko na szybko - u mnie też przygotowania do imprezy w toku, bo mamy dzisiaj imprezkę, ale u nas (!) więc jest sporo do zrobienia.
Jutro odpiszę we wszystkich tematach.
Tymczasem ściskam Was! Miłego wieczoru. -
Wszyscy imprezują Ja cały czas w rozjazdach, czytam Was tutaj i cieszę się Waszym szczęściem. Mam wrażenie, że jest tutaj więcej ciężarnych niż tych nie Wierzę, że nam wszystkim się uda moje drogie kobitki
Cieszę się, że tutaj jestem, bo mimo wszystko nie każdy wie co przeżyłyśmy i nie każdy wie jakie to szczęście, gdy po tym wszystkim się uda.
Buziaki dla wszystkich -
Ja właśnie wróciłam były to 30- ste urodziny i parapetówa kumpla, ogólnie było fajnie dopóki mąż się nie skończył, najpierw pił piwo a potem whisky no się się skończył na tyle ze dwóch kumpli musieli go do chaty zaprowadzić, oczywiście jestem zła na niego nie dlatego że się spił tylko dlatego ze znowu będę od teściowej wysłuchiwać, mam tego serdecznie dosyć, to są uroki mieszkania z teściową ogólnie z rodzicami.
Ogólnie było fajnie, sporo zjadłam sporo wypiłam ( czyt. wody) i ogólnie teraz mam takie mdłości tylko nie mogę się wyrzygac
Teraz musze mężowi pomóc wskoczyć w piżame i położyć go spać.
Niestety ale będę musiała z nim poważnie porozmawiać jak wytrzeźwieje, musi zrozumieć ze skoro chce mieć dziecko musi zacząć być odpowiedzialny, mam nadzieję że przemówie mu do rozsądku, choć wiem ze to będzie trudne
Dobranoc kochaneWiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2015, 05:14
-
My też właśnie wróciliśmy Mężuś zabalował Wypił sobie z mężem mojej przyjaciółki, a my we dwie sączyłyśmy soczek, bo ona w ciąży (33 tydzień) a ja przed, wiec wiadomo ogólnie było fajnie, oprócz tego, że musiałam po drodze się zatrzymywać, bo
mój ślubny musiał "się przewietrzyć". Teraz śpi jak anioł, tak jak go Pan Bóg stworzył gdyby @ nie było to by mnie pokusiło, żeby go wykorzystać
Słodkich snów dziewczynki, idę w kimkęWiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2015, 01:55
-
Blondynka a dlaczego masz wysłuchiwać, to nie Ty się spiłaś, a jak "mamusia" będzie coś mówiła, trzeba powiedzieć, że nie Ty go wychowałaś... może i się obrazi, ale nie będzie dalej nic mówić...
Dziewczyny cieszę się, że impreza się udała
Oska nie wszyscy My w dwupaku nie
Kochane tak bardzo wierzę, że Wam się uda, trzymam kciuki za Was.
Inessko bardzo martwię się o Was, proszę daj znać...Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
Martynka dobrze mówisz tylko ze teściowa ma uraz do alkoholu bo teściu swego czasu sporo pił świętej pamięci, był to spory problem z alkoholem. Teraz matka wyzywa jak mąż się upija, tz go wyzywa ale ja musze słuchac a nie jest to miłe.
A najgorsze jak go porównuje z bratem bliźniakiem i potem mu wszystko gada, bo on jest taki i taki, a potem ten jego brat do mnie nie możesz na niego wpłynąć żeby nie pił. Przecież nie pije codziennie tylko jak jest okazja. Zresztą nieważne nie ma co się denerwować
Męża wczoraj ubrałam w piżame, przytulił się do cyca i zasnął jak młodyWiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2015, 09:15
-
Dzień dobry
Ja tak na szybko bo gości mam mieć
Blondynko - co do zachowania M i alkoholu - u mnie jest tak samo praktycznie Niby rozumie, ale za jakiś czas dopada go amnezja w tym temacie Choć i tak jest już lepiej niż wcześniejblondyna5555 lubi tę wiadomość
12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Blondynko rozumiem już. Syn jest dorosły i nie powinna mu robić wymówek zwłaszcza, że nie pije codziennie.
Za to dobrą żonę ma mążblondyna5555 lubi tę wiadomość
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
Jacqueline
U nas to samo. Pije o wiele mniej, kiedyś potrafił codziennie wypić po 5-6 piw jak miał wolne teraz to wypije dwa. Tylko zauważyłam że on już nie może tyle pić,bo mimo że pije tyle samo co kumple to jego szybciej bierze. Niewiem czy się starzeje czy zmęczony jest tym wszystkim,pracą i staraniami ale tak jest. Kocham go bardzo i bronię go na każdym kroku, przed wszystkimi teściową kumplami rodziną. Czasami myślę swoje i wolałabym żeby wogole nie pił ale on jak wypije jest tylko zabawny nie awanturuje się tylko idzie spaćWiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2015, 11:03
-
Witajcie dziewczyny
Ja tylko na chwileczkę, bo zaraz muszę jechać na sesję do 8 dniowej dziewczynki Nie dam rady Was nadrobić, bo tyle się tu dzieje, że hoho
Zaciążonym straaasznie gratuluję i cieszę się niezmiernie, że jest nas coraz więcej A tak na marginesie to to forum cudów jest Wychodzą ciąże z cykli bezowulacyjnych i takie tam Superowo
Co do alko to mój M raczej niepijący (zdarza mu się baaardzo rzadko) i strasznie w nim to lubię
Muszę się wam jeszcze pochwalić bo strasznie dumna jestem Moje dzieciaki wczoraj startowały w międzynarodowych zawodach w Taekwondo i oboje zdobyli medale mimo że trafili na przeciwników o kilka stopni "lepszych" od siebie. Synek zdobył brąz, a córcia złoto Niezłych mam fighterów w domu
Buziaki Kochane i miłej niedzieli życzęmalika89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHejka! Ja na chwilke bo zle sie czuje mam migrene od czwartku i jelitowka od wczoraj nie mam sil jest nieciekawie juz nie licze za bardzo na nic chociaz nie powiem nadzieje ciagle mam. Przepraszam ale nie moge pisac bo jeszcze gorzej mi niedobrze. Malika gratuluje ☺czekam na wiecej zieleni. Buziaki
malika89, benitka lubią tę wiadomość
-
Inessko
Maleństwo daje o sobie znać wiem ze ciężko Ci to nic miłego ale z drugiej strony to są objawy ciąży,potem będzie juz lepiej
U mnie tak sobie niewiem czy to przez pogodę, ale źle się jakoś czuje, niedobrze mi, w nocy miałam mdłości, no i mam zawroty, mąż pije a ja mam kaca
-
Po obiedzie położylam się bo zimno mi się zrobiło i zasnęłam
Nie chciałam spać tylko na chwilę się położyć, zaraz wyjeżdżam z mężem na małe zakupy, muszę się przewietrzyc i kupić sobie pomarańcze, ostatnio tylko to jem, tylko na te owoce mam apetyty -
Blondynko ja trzymam kciuki za jutrzejsze testowanie, o ile dobrze pamiętam ?
Ja dziś jadłam mandarynkę, to potem gorzko mi strasznie było...
Ja też spałam chyba z 3 razy dziś, wstałam jakieś 2 godz temu...
Teraz mąż mi grzeje pomidorową...
Jutro beta boję się strasznieMama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz