Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Jestem już po reumatologu i niby to ana świecenie ziarniste to przez hashimoto, ale mam znów zrobić pakiet przeciwciał ana. I jeśli wyjdzie coś w ana3 to wtedy faktycznie leczenie i przygotowanie do ciąży sterydem. Babka obstawia, że te poronienia przez trombofilie, wspomniałam o tym mthfr i pai-1. Więc sama z góry zaproponowała mi clexane od początku ciąży. Zmartwiła mnie tylko tym, że gdyby jednak się nie udało to mam zbadać zarodek. Dała mi też przykład kobiety, która poroniła 10 razy i niby na końcu skorzystali z invitro. Okazało się, że mieli 9 zarodków wadliwych a tylko 1 zdrowy. I tylko to im pomogło, że para była do siebie genetycznie podobna (nie mogłam tego zrozumieć). Nie wiem o co jej z tym chodziło, ale my przecież kariotyp badaliśmy i jest prawidłowy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2016, 18:09
-
Mamaokruszka wrote:Właśnie policzyłam i wychodzi na to, że będziemy się gzić całe święta
Może Mikołaj nam coś przyniesie?
Natikka123, Mamaokruszka lubią tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
KammaMarra wrote:Dziekuje promyczku.
Najpiękniejsza wiadomoscia byla jak zadzwonilam do meza.biedny az zaniemowil i takim wzruszonym glosem powiedzial : mamy to!Antoś IVF,Julisia natural
-
promyczek 39 wrote:Koteczko mam jeszcze nadzieje ze tak będzie :*
Ty z nami serduszkujesz całe święta dobre kojarzę?Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
Okaz zdrowia
Jagna 75 wrote:Roma mam nadzieje ze lekarz wie co robi,musimy komus zaufac bo to polowa sukcesu.25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
Niebieska gratuluje zalatwienia sprawy,dobrze ze taki ludzki ten przelozony,a ty uczciwie wylozylas karty.Mógl sam zadecydowac i postąpił w porządku,super
Tez mam nadzieje ze kiedys sie spotkamyNiebieskaa lubi tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
http://ekino-tv.pl/movie/show/josephine-w-ciazy-hd-josephine-sarrondit-2016-lektor/18011
fajny film,na temat:)
ciekawa czy któraś z Nas pobiła Josephine w ilości zrobionych testówM@linka lubi tę wiadomość
-
Dzis mąz zabral mnie do triumfa bym wybrala sobie cos..a ja zaraz za cycniki dla cięzarówek,ale jakos krój mi nie pasił a ze byly sportowe to sobie wybralam dwa,oj jaki miód na moje bolące cycki,poza tym nic nie cisnie,nie gniecie jakbym w ogóle go nie miala na sobie.Sexowne nie są ale męzowi sie spodobaly nawet.W domu zaraz biustonosz sciągam,jak nie musze to nie zakladam ale jak juz zaloze to tragos..a dopiero co je kupiłam dwa tygodnie temu,poprostu w normalnych nie dam rady chodzicAntoś IVF,Julisia natural
-
Jagna 75 wrote:Dzis mąz zabral mnie do triumfa bym wybrala sobie cos..a ja zaraz za cycniki dla cięzarówek,ale jakos krój mi nie pasił a ze byly sportowe to sobie wybralam dwa,oj jaki miód na moje bolące cycki,poza tym nic nie cisnie,nie gniecie jakbym w ogóle go nie miala na sobie.Sexowne nie są ale męzowi sie spodobaly nawet.W domu zaraz biustonosz sciągam,jak nie musze to nie zakladam ale jak juz zaloze to tragos..a dopiero co je kupiłam dwa tygodnie temu,poprostu w normalnych nie dam rady chodzicMichałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
Okaz zdrowia
Dziewczyny przytulcie mnie jutro wracam do pracy po 7 tyg przerwy i strasznie mi się nie chce! No i jak pomyślę że mam jechać i wracać po ciemku autem to mnie telepie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2016, 19:18
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
Okaz zdrowia
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie...