Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Justa87 wrote:Koteczeczka wiem co czujesz...ja wrocilam.w pazdzierniku i czulam ten wzrok na sobie bo kazdy wiedzial co i jak ...teraz jestem znow na l4przez to ze moja praca jest szkodliwa dla kolejnej ciazy.Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Koteczka82 wrote:Mam nadzieję że macie rację i że się tak uda bardzo bym chciała ale by mieli miny w pracy hihi jakbym im po Świętach ciążowe L4 zaniosła... marzenie..
zobaczyć minę szefowej bezcenne...W święta działamy, 04.01 mam wizytę u lekarza, to już będzie 25 dc, wezmę skierowanie na betę, może od razu następnego dnia zrobię, potem powtórka i miejmy nadzieję w 2 tygodniu stycznia na L4
-
Idź do gina, pogadaj, może akurat do tego czasu przyjdą wyniki bety. A nawet jeśli nie, to zawsze lekarz Cię zbada, sprawdzi, czy wszystko ok i uspokoi trochę. Nie zamartwiaj się Kochana!
-
Mamaokruszka wrote:Idź do gina, pogadaj, może akurat do tego czasu przyjdą wyniki bety. A nawet jeśli nie, to zawsze lekarz Cię zbada, sprawdzi, czy wszystko ok i uspokoi trochę. Nie zamartwiaj się Kochana!
W sumie to się nie zamartwiam tylko jestem wściekła, wyniki miały być po 21. Myślałam że max 21:30 dostane wyniki -
nick nieaktualnyDziewczyny, przeczytałam wszystko, co dziś napisałyście. Z najważniejszych informacji, to bardzo cieszę się, że DJ Jagienki tak pięknie rośnie
Annak też wreszcie spokój ma, bo Ava ją opukuje od środka.
Jeszcze raz gratulacje dla świeżo zaciążonych.
No i współczuję wszystkim, które jeszcze muszą trochę poczekać na dwie kreseczki.
Roma, no to cię lekarz skomplementował. Jesteś w czołóweczce... Niech Twoja historia potoczy się pomyślnie, żeby doktor mógł Cię opisywać, jako cud w medycynie
Już zazdroszczę Wam kolejnego spotkania. Mam do Łodzi 400 km, więc znów mnie ominie, chyba, że wyślecie po mnie helikopter
Ja właściwie dochodzę już do siebie. Zaczęło mnie brać w środę tydzień temu, kolejne 4 dni przewalałam się z łóżka na kanapę i z powrotem. Dziś już prawie kataru nie ma, kaszel został. Nawet śmignęłam do miasta załatwić sprawę urzędową.
A teraz dłubię w decoupage, bo w szkole jest kiermasz i obiecałam córce, że coś przygotuję na stoisko jej klasy.
Wierzyć mi się nie chce, że za dwa tygodnie już będzie PO świętach. A ja jeszcze żadnych prezentów nie mam
Jutro mam wizytę u diabetologa, a za tydzień u swego gina i dzień potem usg "połówkowe" w tym samym gabinecie, co usg "genetyczne".
Trochę czuję ruchy, ale nie jakieś oczywiste kopniaki. I tak mnie dziwi, że tak szybko, bo zaczęło się 2 tygodnie temu, a myślałam i czytałam, że grubsze mamy czują później. Może czuję wcześniej, bo już to przerabiałam.
Mam nadzieję, że wszystko tam u lokatora w porządku. Fajnie byłoby poznać płeć. -
Mam wyniki, poskarżyłam się i przyszły
nie powiem uważam, że przegięli z czasem, ale są.
240,9 mlU/mlM@linka, Mamaokruszka, sylvuś, Elaria, roma, Pysia87, Jacqueline, Niebieskaa, Evita, Asia87, Elmo13, Bianka4, kiti, promyczek 39, Natikka123, Gaduaaa, sy__la, Dooti, MonaLiza lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Genshirin - super beta
Annak - fajnie, że Ava już codziennie dokazujeJuż niedługo 100-dniówka, a potem zleci nim się obejrzysz
Magdzia - co u Ciebie? Puścili Cię do domu czy do innego szpitala poszłaś?
Elaria - ja to szczupła, ale nasłuchałam się, że w pierwszej ciąży to żebym się nie zdziwiła jak poczuję ruchy gdzieś dopiero e 20tc, a u mnie był początek 17tc i pierwsze łaskotanieUspokajają ruchy, co nie?
Moja córka w 16tc miała wszystkich w poważaniu i dupsko nam wypięła, a za 3 tygodnie leżała rozkraczona
Genshirin lubi tę wiadomość
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Genshirin no to teraz mogę śmiało gratulować
Elaria, no to nieźle Cię wymęczyło.
Poczytałam wczoraj trochę o tym progesteronie i wyczytałam, że ważna jest proporcja progesteronu i estradiolu a nie same wartości. Jeśli ja mam progesteron w drugiej fazie wysoki - rzędu 40, to albo mam estradiol za niski do tego progesteronu i wtedy powinnam brać estrogeny a nie luteinę, albo jeśli jest za niski to muszę mieć nieźle wywindowany estradiol. No i pojechałam na badania. Zobaczymy co wyjdzie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2016, 07:23
Genshirin, Alisa lubią tę wiadomość
25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy