Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Koteczka82 wrote:Dziewczyny przytulcie mnie jutro wracam do pracy po 7 tyg przerwy i strasznie mi się nie chce! No i jak pomyślę że mam jechać i wracać po ciemku autem to mnie telepie.
ja to jak prorok he he
Antoś IVF,Julisia natural
-
Hanna kariotypy to powiedza o translokacji chromisomow a z tym podobienstwem to o ile orientuje sie to immunologia i tu szczepienia robi sie...moge mylic sie,dlatego dziwne ze invitro pomoglo bo to dalej nie rozwiazuje problemu.Roma kurcze to moze byc niedomoga...a ja popytam mojego ginekologa za tydzien mam wizyte...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2016, 19:55
Nadzieja zawiera w sobie światło mocniejsze od ciemności jakie panują w naszych sercach...3 aniołki.
CORCIA 06.09.17r. -
Justa87 wrote:Hanna kariotypy to powiedza o translokacji chromisomow a z tym podobienstwem to o ile orientuje sie to immunologia i tu szczepienia robi sie...moge mylic sie,dlatego dziwne ze invitro pomoglo bo to dalej nie rozwiazuje problemu.Roma kurcze to moze byc niedomoga...a ja popytam mojego ginekologa za tydzien mam wizyte...
-
Koteczka82 wrote:Dziewczyny przytulcie mnie jutro wracam do pracy po 7 tyg przerwy i strasznie mi się nie chce! No i jak pomyślę że mam jechać i wracać po ciemku autem to mnie telepie.
-
Koteczeczka wiem co czujesz...ja wrocilam.w pazdzierniku i czulam ten wzrok na sobie bo kazdy wiedzial co i jak ...teraz jestem znow na l4przez to ze moja praca jest szkodliwa dla kolejnej ciazy.Nadzieja zawiera w sobie światło mocniejsze od ciemności jakie panują w naszych sercach...3 aniołki.
CORCIA 06.09.17r. -
Haana wrote:Tej babce chyba chodziło o genetykę, mówiła o klinice invicta. I tam jest badanie fragmentacji dna plemników. Może na podstawie tego wywnioskowali, że są wadliwe plemniki i wybrali tego zdrowego.Antoś IVF,Julisia natural
-
Jagna 75 wrote:Annak przewertowalam kilka stron pare razy bo muslalam ze pominęlam wiadomosci z wizyty ale okazuje sie zecty nam ani slowa,toź to się nie godzi kolezanko.Co tam u Aurory,ciotki pytają?
Dziękuję za pamięć, Jagusiu.
Tak się dziś zaaferowałam tymi naszymi rozmowami o muzyce i Twoimi wieściami o DJ (jak ładnie jedno z drugim się łączy), że zapomniałam o własnej wizycie
To znaczy - zapomniałam Wam o niej napisać, a nie zapomniałam pójść.
U mojej Avy (ex. Aurory) wszystko dobrze. Wyniki badań prawidłowe. Szyjka dzisiaj nagle miała ponad 4 cm, podczas gdy 3 tygodnie temu teoretycznie 3,4 cm (pomiary u innych lekarzy). Także luksik. Teraz jak już czuję codziennie ruchy, to te wizyty są dla mnie mniejszym przeżyciem. Dostaję bezpośrednie sygnały od dziecka i to jest dla mnie najważniejsze.
Avka na razie ma chyba świat zewnętrzny w głębokim poważaniu., bo jest wypięta dupką w stronę tej drogi, którą teoretycznie za niecałe 4 miesiące powinna wyjść na ten świat. No i dobrze. Niech tam siedzi schowana do wiosny.
Co?!?!
To już mniej niż 4 miesiące zostało?!?!
M@linka, roma, sylvuś, Evita, promyczek 39, Jacqueline, kiti, Elaria, Elmo13, sy__la lubią tę wiadomość
-
annak wrote:Dziękuję za pamięć, Jagusiu.
Tak się dziś zaaferowałam tymi naszymi rozmowami o muzyce i Twoimi wieściami o DJ (jak ładnie jedno z drugim się łączy), że zapomniałam o własnej wizycie
To znaczy - zapomniałam Wam o niej napisać, a nie zapomniałam pójść.
U mojej Avy (ex. Aurory) wszystko dobrze. Wyniki badań prawidłowe. Szyjka dzisiaj nagle miała ponad 4 cm, podczas gdy 3 tygodnie temu teoretycznie 3,4 cm (pomiary u innych lekarzy). Także luksik. Teraz jak już czuję codziennie ruchy, to te wizyty są dla mnie mniejszym przeżyciem. Dostaję bezpośrednie sygnały od dziecka i to jest dla mnie najważniejsze.
Avka na razie ma chyba świat zewnętrzny w głębokim poważaniu., bo jest wypięta dupką w stronę tej drogi, którą teoretycznie za niecałe 4 miesiące powinna wyjść na ten świat. No i dobrze. Niech tam siedzi schowana do wiosny.
Co?!?!
To już mniej niż 4 miesiące zostało?!?!
Jeju ale super to raptem 120 dni!!!!!05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
M@linka wrote:Tak Annak czas leci jak opętany
ten ciążowy zwłaszcza. My jeszcze z 8 tyg i powitamy długo oczekiwanego Dominiczka
M@linko,
Właśnie mi z głowy wyskoczyłaś.
Dosłownie w tej chwili miałam napisać, że mam niedosyt wiadomości od Ciebie, Arlety i Alisy (Elaria usprawiedliwiona chorobą). A Ty akurat się odezwałaś.
Co słychać poza fantastyczną wiadomością, że Dominiś już tak blisko spotkania z Wami?
Arleta i Aliska,
Dajcie znać...
Magdzia,
Czekamy na wiadomości.
Wyszłaś ze szpitala? Wszystko dobrze?
Laila,
Zaglądasz jeszcze?
Mnie się wydaje, że Laila się już całkiem odmeldowała...
Kamma,
Ja Ci jeszcze bety nie gratulowałam!
No więc czynię to niniejszym! Piękny wynik -
Kammamarra
Anneczko u mnie nudy ciążowe (z czego bardzo się cieszę) - każdej kobiecie po stresach pierwszego i częściowo drugiego trymestru życzę takiej ciążyPamiętam jak szykowałam się na ewentualny pogrzeb Dominiczka w pierwszym trymestrze - do dziś serce mi się kraje gdy sobie to przypominam.
Ale żyjemy dzieki Bogu i podczytuję co słychać u Was i cały czas trzymam kciuki za nowe zaciążenia
Mój sen się spełnia i mam nadzieję, że dobrze się skończy- czego i Wam życzę Dziewczynykazda z nas zasługuje na to szczęście!!!
promyczek 39, Elaria, Niebieskaa, annak, sy__la lubią tę wiadomość
-
annak wrote:Czy nie będziemy miały nic przeciwko?!
Sylvuuuśś!! No nawet nie żartuj! Masz być i innej opcji nie ma! Teraz to ja już Ci tym bardziej nie odpuszczę
Trzymam bardzo, bardzo mocno kciuki za szczepienia. Daj znać po wszystkim. Jestem myślami z Tobą.
Bardzo się cieszę że Avka<3 w mamusinym ciepełku rośnie tak pięknie.W życiu bywają noce i dnie ale bywają też niedziele...
Ja swoją już dostałam od losu:)
"https://www.suwaczki.com/tickers/iv09gu1r4bn550rd.png" -
annak wrote:M@linko,
Właśnie mi z głowy wyskoczyłaś.
Dosłownie w tej chwili miałam napisać, że mam niedosyt wiadomości od Ciebie, Arlety i Alisy (Elaria usprawiedliwiona chorobą). A Ty akurat się odezwałaś.
Co słychać poza fantastyczną wiadomością, że Dominiś już tak blisko spotkania z Wami?
Arleta i Aliska,
Dajcie znać...
Magdzia,
Czekamy na wiadomości.
Wyszłaś ze szpitala? Wszystko dobrze?
Laila,
Zaglądasz jeszcze?
Mnie się wydaje, że Laila się już całkiem odmeldowała...
Kamma,
Ja Ci jeszcze bety nie gratulowałam!
No więc czynię to niniejszym! Piękny wynik
Dziękuję pięknie
❤
Teraz niech brzeszczot lub siekierka rosna ! Moj maz tak nazwał. Mowi ze charakter po Nas to ista teksanska masakra będzie ❤Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2016, 21:50
05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
Mam nafzieje ze Laila nad podczytuje czasem,ze wróci..
Annak mnie juz sie smutno robi na samą mysl ze cie tu nie bedzie na codzien,tak samo M@linka choc ty juz tak z dystansem na wątku ale ciesze sie póki moge waszym towarzystwem,dobrym duchem.M@linka chyba sie tak wyciszyła...ale to dobrze,bo znaczy ze u jej synka wszystko dobrze.
Ciekawe co slychac tez u naszych mlodych mamusiek,Martynka sie ostatnio odzywala ale reszta mam nadzieje ze czasem nas podczytuje bo przeciez ciągle są dobrym duchem tego wątku,pamietamyM@linka lubi tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
Jagna 75 wrote:Najgorszy ten pierwszy dzien potem juz zleci....niedlugo bedą dwie kreseczki i juz ciązowe L4 bedzie
ja to jak prorok he he
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Mamaokruszka wrote:Ojojam i tulę Kochana. Z pozytywów, do Świąt już niedaleko. W Święta zmajstrujecie sobie bobo, po świętach na ciążowe L4 i gra gitara
zobaczyć minę szefowej bezcenne...Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie...