Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Mam wyniki biopsji - wszystko ok, do obserwacji. Kontrola za pół roku. Jak się nie zmniejszy albo nie zniknie to do usunięcia. Uff...
Ulli, cudny groszek. Rośnijcie zdrowo!Mamaokruszka, promyczek 39, Alisa, Elaria, Gaduaaa, Evita, sy__la, Niebieskaa, Szczęśliwa Mamusia, Natikka123, MonaLiza, Genshirin, Elmo13, sylvuś lubią tę wiadomość
25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
roma wrote:Mam wyniki biopsji - wszystko ok, do obserwacji. Kontrola za pół roku. Jak się nie zmniejszy albo nie zniknie to do usunięcia. Uff...
Ulli, cudny groszek. Rośnijcie zdrowo!roma lubi tę wiadomość
Magda mama Aniołka 01.08.2016 7/11 tc (*) -
roma wrote:Mam wyniki biopsji - wszystko ok, do obserwacji. Kontrola za pół roku. Jak się nie zmniejszy albo nie zniknie to do usunięcia. Uff...
Ulli, cudny groszek. Rośnijcie zdrowo!
super ze wszystko dobrzeroma lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Yoselyn82 wrote:Na pewno wszystko sie ulozy, rozerwiecie sie na sylwestra i bach bedzie
musi byc dobrze chociaz rozumiem co czujesz.. sama gdyby bylo ok to lada moment tulilabym moje blizniaki a tu... nie chce o tym nawet myslec bo lzy mi same leca..musi nam sie w koncu udac i zaswiecic sloneczko!
Yoselyn82 lubi tę wiadomość
Magda mama Aniołka 01.08.2016 7/11 tc (*) -
nick nieaktualny
-
Hejka
Annak dzięki za porady.. próbuję wszystkiego.. tylko problem stał się nowywymiotuje !! dziś zaliczyłam pierwsze rzyganko.. właśnie tą wodą z miodem i cytryną którą usiłowałam w siebie wpoić na zaparcia... coś tam codziennie w toalecie wyciskam.. ale to nie to czego bym chciała... czuje się cały czas pełna..
podczytuje Was kiedy się da.. ale większość czasu przesypiam.. i zamulam.. no normalnie czuje się jak chora...
ale nie będę zbytnio narzekać.. najważniejsze że młode tam jest i chyba ma się dobrze.. dowiemy się w czwartek 5 stycznia
Mam bilety do Polski.. lecimy 27 stycznia.. co prawda to będzie 11tc+4 dni.. a chciałam lecieć po skończonym 12 tygodniu ale R. nie dostał urlopu.. pozostaje mi mocno wierzyć że te kilka dni nie zrobi dużej różnicy i nic się nie stanie "gadulce" w brzuchu...
fakt, faktem lotu się boję.. no bo tyle ile lekarzy i ludzi tyle opinii na temat lotów.. mamaginekolog mówi że można latać hehehe
Jejka annak ten post o strachu... eh.. no niestety mimo wymiotów, mdłości i z każdej strony objawów ciążowych nadal za każdym razem w toalecie sprawdzam dokładnie papier... i około 20 razy dziennie dotykam piersi czy aby na pewno bolą tak samo... niestety to chyba już Nas nie opuści.. straszne to tak na prawdę..
Roma świetne wieści
Uli widziałam fotę na sierpniówkachfajnie !
Każdej z Was sie uda ! zobaczycie! ja w to wierzę
FabianCyprian
Tymuś
-
Gaduaaa a nie bierzesz czasem jakiegoś suplementu z żelazem? Ja w każdej ciąży reagowałam na to zaparciami.25.05.2010 Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
Evita wrote:Roma super wieści!!
Gaduuua ja tam Ci zazdroszczę tego rzygania..Na młodości ponoc dobry jest imbir i migdały.
no dla mnie to nowość.. z chłopakami w ciąży tak nie miałam..
gorąco Ci życzę rzyganka może na Wielkanoc?daj Boże jak najszybciej
Evita lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Magda0048 wrote:Myslalam ze dzialanie maja podobne.. Bo ona mi to sala w razie w ze to niby moglo byc przyczyna poronienia i tak ma zas.. W sumie jak bylam w szpitalu i robili mi usg przed zabiegiem to wyszlo ze mialam krwiaka pod lozyskiem
-
Ulli88 wrote:Yoselyn - podtrzymałam Was trochę w napięciu ale wczoraj mój nie dał mi szansy noc napisać bo na krok nie odchodził po tym usg
Więc tak: jest jedno dzieciątko (chyba trochę stres w związku z tym zmalał, zawsze mniejsze ryzyko komplikacji w ciąży) ma 0,53cm serduszko pięknie bije
A oto mój groszek: https://naforum.zapodaj.net/c3613b275e87.jpg.html
Cudne to Twoje Maleństwo -
Roma, wspaniale ❤️
Gadulko, mi na wymioty pomagało jedzenie troche pozniej i takich prostych rzeczy bez przypraw itd, ach! I niemieszanie jedzenia stałego z płynami.
Promyczku, to czekamy na bete!Gaduaaa, roma, promyczek 39 lubią tę wiadomość
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
Ulli, cudny groszek. Rośnijcie zdrowo!roma lubi tę wiadomość
-
Gadułko współczuję przykrych dolegliwości
Trzymam kciuki za wizytę! Oby dostarczyła tylko pozytywnych wiadomości
Promyczku kciukam z całych sił za pozytywną betęGaduaaa, promyczek 39 lubią tę wiadomość
-
Niebieskaa wrote:Roma, wspaniale ❤️
Gadulko, mi na wymioty pomagało jedzenie troche pozniej i takich prostych rzeczy bez przypraw itd, ach! I niemieszanie jedzenia stałego z płynami.
Promyczku, to czekamy na bete!FabianCyprian
Tymuś
-
Mamaokruszka wrote:A ja siebie siedzę w poczekalni u ginekologa i szału dostaję. Dwie godziny opóźnienia! Czyli koło 15 może wejdę. Cała poczekalnia brzuchatek, robię dobrą minę do złej gry.
tak więc wytrwałości
Mamaokruszka lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Dziękuję kochane za miłe słowa. Cieszę się, że temat jest zamknięty przed końcem
roku. Zaczynałam go czekając na poronienie. Dziś mija rok odkąd dowiedziałam się że tamta ciąża obumarła. Dobrze że mimo iż kończył się stresem to jednak z happy endem.Gaduaaa lubi tę wiadomość
25.05.2010 Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy