Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
roma wrote:No laseczki, stwierdziłam że pieprzę te wszystkie moje dogłębne analizy jakie odbyły się w ostatnim czasie w mojej głowie i które doprowadzały mnie do wniosku, że nie ma sensu próbować. Kto nie ryzykuje ten nie wygrywa. W zaistniałych okolicznościach postanowiłam spróbować. Może październik znów okaże się dla mnie łaskawy. Proszę Was o mocne kciuki, niech znów zadziała magia tego wątku. A tymczasem idę wykorzystać męża
roma lubi tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Mamaokruszka wrote:Żarty żartami ale mąż czasem mówi, że jestem jak jakaś wiedźma, bo co mi się przyśni to się sprawdza
Tak dużo piszecie że nie nadążam czytać i odpisywac. Oczy mi łzawią.
Mamookruszka dziękuję za wsparcie. Objawów @ nadal brak.
Odzyskałam auto i mam nadzieję że już będzie dobrze bo po wcześniejszym zmarznieciu boli mnie pęcherz.
Skrzat miły sen trzymam kciuki żeby się spełnił.
Dziewczyny śliczne brzuszki!!!Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
sy__la wrote:Edit do poprzedniego postu:
Tak teraz myślę, że 28.01 to znów Jagna będzie świeżo po amniopunkcji więc raczej wtedy ona by nie mogła przyjechać do Łodzi...?! więc chyba musi już zostać ten 14.01.. ewentualnie jest jeszcze 21.01Antoś IVF,Julisia natural
-
Alisa wrote:Jagna - poruszyłaś temat krwawienia @.
Ja ostatnią normalną (3-4 dniową @ ) miałam w lipcu 2016r.
Od sierpnia do teraz @ po 2 dni, skąpe.
Starczy mi podpaska dwie na dzień.
Ale jak siadam siku to dużo zaś do toalety leci. Gin oczywiście o tym wie - twierdził że może być to wina cykli bezowulacyjnych. Z tym że te owulacje są i @ nadal takie krótkie i skąpe.
Endo co miesiąc 9-13mm więc przyzwoite.
Poruszę jeszcze raz ten temat z ginem po laparo bo nie ukrywam ze nie daje mi on spokoju.Antoś IVF,Julisia natural
-
Magda0048 wrote:U mnie -16 i musze swojemu psu chyba buty uszyc bo jak wyjdzir 3 min i tak lapki jej marzna ze podnosi do gory jakby skaleczyla i do domu chce isc a w sumie to tak patrzy ze ja lapki bola i mam ja na rekach chyba zaniesc.. No ale 35 kg to nie wiem czy bym doniosla:)Antoś IVF,Julisia natural
-
Koteczka82 wrote:Na mnie w pracy koleżanki mowia wróżka a kiedyś to nawet karty tarota stawialam ale przestałam bo zbyt dużo się sprawdziło.
Tak dużo piszecie że nie nadążam czytać i odpisywac. Oczy mi łzawią.
Mamookruszka dziękuję za wsparcie. Objawów @ nadal brak.
Odzyskałam auto i mam nadzieję że już będzie dobrze bo po wcześniejszym zmarznieciu boli mnie pęcherz.
Skrzat miły sen trzymam kciuki żeby się spełnił.
Dziewczyny śliczne brzuszki!!!Magda mama Aniołka 01.08.2016 7/11 tc (*) -
Jagna 75 wrote:Przed wyjsciem posmaruj łapy wazelinąMagda mama Aniołka 01.08.2016 7/11 tc (*)
-
Sy_la, mi jest wszystko jedno czy 14 czy 21. Ale z tego co kojarzę, to chyba Ania nie mogła 21 i stąd wzięła się data 14.25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
Dziewuszki, dziekuje za mile slowa...tak...dosc szybko usunelam...z kilku powodow, po 1. moj brzuch=coraz wieksza Chrupka, a ja nie chce zamieszczac jej fotek w necie, tzn. na pewno bede zamieszczac na chwile, albo na messengerze itd. a nie na fb. Po 2. tutaj takie fotki "gubia sie wolniej", na kwietniowkach dziewuszki zapierdzielaja z postami i moj brzuchol i tak sie gubi, po 3. to mam wrazenie (moze byc bardzo mylne), ze tutaj jest wiecej osob z zewnatrz, ktore to czytaja, ogladaja itd. i wlasciwie czemu mam pokazywac obcym ludziom moj brzuch...tak wiem..ze na kwietniowkach tez moze czytac kazdy kto chce i nie znam przeciez tych dziewczyn, wiec nastepnym razem tez usune:)
Co do fb to moze tam tez cos pokaze...regularnie usuwam ludzi ze znajomych, wiec mam ich coraz mniej:P a tak w ogole, gdybyscie kiedys zechcialy zrobic zamknieta grupe to prosze mnie tam zaprosic:D
Sy_la, jeszcze nie przyszedl wynik hpv, ale i tak zapewne mi to zignoruja w No...
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
Dzień dobry
Może niech się wpierw wypowiedzą dziewczyny wszystkie co będą na 100% na spotkaniu
A ta opryszczka sama nie wiem skąd i jak dopiero po świętach u niej wyskoczyła, jak ja miałam na początku listopada, potem u nas nikt w domu nie miał, a córka 2 tygodnie przed świętami nie chodziła do szkoły. Także wirusa załapała ode mnie lub w szkole tuż przed tym jak przestała chodzić.
Ale no rozumiecie, jak ktoś nie przechodził opryszczki to nie chcę świadomie kogoś narażać.
Mi to w sumie obojętne by było kiedy, 14.01 czy 21.01, 21.01 mam imieniny
Wczoraj wypiłam tylko 2 lampki wina, o i dobrze się czuje na razie
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Roma, cos mi sie kojarzy faktycznie, ze Ania pisała ze jej nie pasuje. No nic, to musi zostać ten 14.01. Za pięknie by bylo jakby każdemu pasowało w jednym terminie. Ale mam nadzieję, ze jeszcze jakoś przed porodem uda nam sie gdzieś spotkać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2017, 09:28
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
Ikarzyca wrote:Genshirin jak tam samopoczucie? jak Żelkowy brzuszek?
U mnie trochę strach przed 6 tyg byłam leczona na grzybicę. Na 1,5 tyg miałam spokój i teraz znowu się coś przyplątało. Moja lekarka przyjmuje 1 w tyg więc zapisałam się do innego. Przepisał mi leki mam na wymaz pójść w pon-wt. Wiem że na pewno w pon nie pójdę bo do dentysty jade na ostatnią wizytę na pół roku. (zabieg na zębie bez znieczulenia)Jak na razie do tego ani mojej lekarki na wt zero wolnych miejsc, ale czatuje na terminy może ktoś odwoła wizytę. Lekarz przy przypisywaniu leków nie zrobił podglądu Żelka więc nawet nie wiem co u niego. Mam nadzieje, że może we wtorek zrobi. Z jednej strony czuję się spokojna, bo jestem pod opieką, a z drugiej martwię się, bo poprzednią ciążę straciłam przez zapalenie ropne.
Dzięki za pamięć.
Przepraszam, że nie odnoszę się do postów, ale wczoraj miałam gości do 1:30 w nocy i ledwo żyję.
I tak za każdą trzymam kciuki czy to się stara z mężem/chłopakiem/narzeczonym/partnerem czy testuje czy czeka na wyniki badań czy jest już w ciąży. Każdej z was życzę tego co najlepsze -
Dzień dobry sobotnio
jeszcze 20 dni i do Polski
z jednej strony się cieszę z drugiej się boję.. no ale co zrobić.. nie można dać się całkiem zwariować..
Genshirin na pewno jesteś pod dobrą opieką i lekarz ma wszystko pod kontroląbędzie dobrze !
koteczka dzięki za postGenshirin lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Okruszku, zatem będę trzymać kciuki za jutrzejszy test. Który to będzie dpo?
Mamaokruszka lubi tę wiadomość
25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
Gaduaaa wrote:kochana czytałaś moją prośbę? o usunięcie cytowanego postu ze zdjęciem mojego usg ?
1665 stronaheh
tak, wlasnie usunelamGaduaaa lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Okruszek kciuki za jutrzejszy test
Mamaokruszka lubi tę wiadomość
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Gaduaaa wrote:Dzień dobry sobotnio
jeszcze 20 dni i do Polski
z jednej strony się cieszę z drugiej się boję.. no ale co zrobić.. nie można dać się całkiem zwariować..
Genshirin na pewno jesteś pod dobrą opieką i lekarz ma wszystko pod kontroląbędzie dobrze !
koteczka dzięki za post
fajnie ze lecisz do pl. a na ile? i skad jestes?Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
Genshirin jesteś pod dobrą opieką i będzie na pewno wszystko dobrze !
Genshirin lubi tę wiadomość
❤️❤️❤️ -
Mamaokruszka wrote:O! To jest myśl!
Faktycznie bliziutko, tak w ogóle to sporo nas jest z tych okolic, Elaria, Asia87, MonaLiza, Ty, ja
Dziś ide na baby shower do kolezanki, na luzie. Bez spinki:) Nawet sie ciesze, ze moze poznam jakas dziewczyce, co poleci lekarza od ciezkich przypadkow.