Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
annak wrote:Obalam!!
fajnie,że wózek wybrany.. fotelik teżkurcze już się nie mogę doczekać pierwszych zakupów dla gadułki.. ale póki co czekamy do badań prenatalnych i powoli zacznę szaleć
FabianCyprian
Tymuś
-
roma wrote:Ikarku, powodzenia! Dedykuję Ci taki obrazek, jak kiedyś Skrzacikowi. Powieś sobie w nowym miejscu pracy:
hahaha - a na rozmowie szef docenił samo CV - że takie spójne z listem motywacyjnym i inne niż wszystkietakże tak, wzruszam się nad swoją wspaniałością zawodową
DziękiWiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2017, 15:51
Gaduaaa, M@linka, roma, Alisa, sy__la, Mamaokruszka lubią tę wiadomość
-
Ikarzyca wrote:hahaha - a na rozmowie szef docenił samo CV - że takie spójne z listem motywacyjnym i inne niż wszystkie
także tak, wzruszam się nad swoją wspaniałością zawodową
DziękiAlisa, Ikarzyca, Justa87, Mamaokruszka lubią tę wiadomość
25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
Jagienko pilnuj się bardzo kochana, żeby tego grypska nie złapać25.05.2010 Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
kochane tabletki letrox na tarczycę powinnam brać na czczo przed posiłkiem czy nie ma znaczenia czas brania tabletek ? bo zapomniałam całkiem zapytać lekarza a kiedyś mi się obiło że chyba powinno być naczczo ?27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
czarnulka24 wrote:kochane tabletki letrox na tarczycę powinnam brać na czczo przed posiłkiem czy nie ma znaczenia czas brania tabletek ? bo zapomniałam całkiem zapytać lekarza a kiedyś mi się obiło że chyba powinno być naczczo ?
czarnulka24 lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Gaduaaa wrote:na czczo ! i dopiero 30min po zażyciu tabletki możesz spożyć posiłek
aha a co np gdybym spożyła posiłek po 15 minutach ? nie zadziałała by tabletka ? a trzeba codziennie o tej samej godzinie czy może być różnica 1-2 godzin ?27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
czarnulka24 wrote:aha a co np gdybym spożyła posiłek po 15 minutach ? nie zadziałała by tabletka ? a trzeba codziennie o tej samej godzinie czy może być różnica 1-2 godzin ?
nie musi być codziennie równo o tej samej ale najlepiej w zbliżonym czasieczarnulka24 lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Synek sprzedał mi katar i zaczyna mnie rozkładać powinnam być jutro w pracy bo dopiero wróciłam po 7 tygodniach zwolnienia. Nie wiem co zrobić boję się że jak będzie za dużo tych zwolnień to w końcu mnie zwolnienia chociaż z drugiej strony to mało prawdopodobne bo jestem najstarszym pracownikiem. Jezu czy to wszystko musi być takie trudneMichałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Witam wszystkie piękne Panie
M@linko brzuszek pierwsza klasaTak samo piękny jak pozostałych dziewczyn. W końcu rosną sobie tam takie cudeńka.
Ikarku i ja również jestem z Ciebie dumnaDobre zmiany nie są złe.
Gaduaa i ja dołączam się do życzeń. Na te okrągłe urodzinki życzę dużo miłości, radości i spełnienia wszystkich marzeń. Nawet tych nigdy niewypowiedzianych:)
Anniuk mam nadzieję, że tych lęków i obaw będzie coraz mniej. Rozumiem te obawy ale nosisz pod serduszkiem taką kochaną kruszynkę, której i my tu na forum nie możemy się doczekaćDla nas staraczek jesteś inspiracją (jak i inne nasze ciężarówki). Tyle już przeszłaś. Los wystarczająco Cię doświadczył. Teraz MUSI być już tylko dobrze:)
A ja wróciłam od gina. Ponad godzinę spędziłam w szpitalu. Najpierw znalazł pęcherzyk ale zaczął szukać drugiego i jak "zgubił" pierwszy to już masakra... Musieliśmy zrobić przerwę, kazał po chodzić 15 minut i wrócić na badanie. Po kilku minutach znalazł pęcherzyk na prawym jajniku 21mm i dostałam pregnyl. Jeśli w tym cyklu się nie uda to w kolejnym CLO i pregnyl.
Zobaczymy jak to będzie ale w końcu czuję, że "coś" robięPrzez ostatni czas miałam wrażenie jakbym stała w miejscu i traciła chęci do starań. Ale na ostatniej wizycie w piątek i dziś również gin tchnął troszkę wiatru w moje żagle i nawet mam ochotę dziś na seksy a nie tak tylko z obowiązku
Dobra, kończę o sobie bo się jakoś rozpisałam.
Miłego popołudnia wszystkim życzę
Gaduaaa, M@linka lubią tę wiadomość
Kochać Cię było łatwo, zapomnieć niemożliwe...
Mateuszek 26tc [*]
Maleństwo 6/9tc [*]
Michaś moja miłość -
Annak, aż się poryczałam jak przeczytałam Twój wpis. Myślę, że jeśli jeszcze kiedyś uda mi się być w ciąży podobnie to będzie u mnie wyglądać. Ten lęk pewnie zawsze będzie nam towarzyszył.
Kochana, ale u Ciebie już jest tak piękny czas, że teraz musi być dobrze. Ava jest już dużą dziewczynką, a Ty jesteś w bezpiecznym okresie ciążyWszystko będzie dobrze!
Olga 05.01.2013
IMSI 27.09.16 punkcja; 02.10.16 zamrożono 5 blastocyst (Gameta Rzgów)
10.16 fet 4aa (+), 04.17 fet 4cc (+), cb; 12.16 fet 4aa (+), poronienie zatrzymane 8tc
24.05.17 fet 3bc, 3cc (+); 22.06.17 biją dwa serduszka
Nela i Tymon 09.01.2018
-
dziewczyny mam takie pytanko bo nie za bardzo mogę znaleźć w mojej okolicy hematologa ani immunologa ale znalazłam lekarza kardiologa - internistę . Myślicie że do tego lekarza mogę iść ze swoimi przeciwciałami ana 1 i 3 oraz mutacjami mthr 1298ac i pai-1 ?? czy takim czymś zajmuję się wyłącznie hematolog ?
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
Czesc. Bylam dzisiaj u gina. Przed gabinetem i na fotelu sie okropnie trzaslam ze strach, az mi powiedzial zebym sie uspokoila. I na poczatku zobaczylam dwoje dzieci wiec lzy stanely mi w oczach. Okazalo sie ze jedno to cialko zolte a drugie to zarodek ma 10 mm. I najwazniejsze to czego zabraklo poprzednio
Niebieskaa, Dorola31, Natikka123, Koteczka82, sy__la, kiti, jomi81, Asia87 lubią tę wiadomość
Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
Danielek 03.05.2015r.
Sebastianek 27.08.2017r. -
Monika, cudowne wieści
Dorola, a rozpisuj się kochana,
lubimy długie posty. Szczególnie te, niosące dobre wieści, jak np dojrzałe jajcapowodzenia!
Dorola31, Monika1357 lubią tę wiadomość
25.05.2010 Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Aniuk tyle juz wycierpialas w zyciu, ze teraz nalezy Ci sie spokoj do konca ciazy, lekki porod i spokojne dziecko, ktore pozwoli Ci sie pozniej wyspac.
Jestes tak pozytywna i pocieszna osoba na tym forum, ze brakuje mi slow.
Jak dowiedzialam sie o najwiekszej tragedi w swoim zyciu to TY wytlumaczylas mi co mnie czeka, to TY skierowalas mnie na to forum, to TY potrafisz pocieszyc podczas ciezkich dni. Za to wszystko Ci dziekuje.
I dlatego uwazam, ze ZASLUZYLAS
teraz na spokoj i radosc z przygotowywania sie do najwazniejszej roli w Twoim zyciu.M@linka lubi tę wiadomość
Danielek 03.05.2015r.
Sebastianek 27.08.2017r. -
Wkoncu nie dopisalam najwazniejszego SERDUSZKO BIJE☺
M@linka, Genshirin, Niebieskaa, Dorola31, Justa87, Natikka123, sylvuś, Elaria, sy__la lubią tę wiadomość
Danielek 03.05.2015r.
Sebastianek 27.08.2017r.