Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Uuuu - a cos się ruszyło? Ja sie staram cały czas z Przyszłym Tatusiem więc oby coś było z tego paktu
dzisiaj czuje się dziwnie wilgotno więc pewnie coś podziałam. Tak na wypadek wszelkiej przyjemności
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2017, 21:21
Koteczka82, Evita, Mamaokruszka lubią tę wiadomość
-
sylvuś wrote:Dziękuję bardzo za spotkanie , było cuuuuuuuuuudoooooooooownieeeeeeeeeee!!!!!!!
Ogromnie miło było mi Was poznać, zobaczyć, przytulić
Aniu jesteś wspaniała, tak jak myślałam tylko nie wiem dlaczego wyobrażałam sobie Ciebie niższą, Twoja Ava jest na tą chwilę "śliczną piłeczką"
Ewunia pogratulować Ci w takim dniu - bezcenne
Tak jak wspomniałam jesteś dla mnie fantastyczną dziewczyną i światełkiem w tunelu;) ( wiesz o czym myślę)
Sylwunia piękna z Ciebie Blondyneczkai Marysia również ślicznie się prezentuje w tych krągłościach
Bardzo dziękuję za zorganizowanie tak superowo naszego spotkania!
Elunia jesteś najmilszym i najbardziej wygadanym Koteczkiem jakiego znamco prawda brzuszek najmniejszy ale już widoczny przy takiej tali osy
To prawda Wszystkie Dziewczyny na forum są SUPER mam nadzieję że nasze dzisiejsze marzenie żebyśmy kiedyś spotkały się W PEŁNYM SKŁADZIE spełni się:)Jeszcze raz dziękuję.
Mam nadzieję że Was nie zagadałam hihi bo ja tak mogę długo
Było fantastycznie. Ehh.... koniecznie następne spotkanie.sylvuś lubi tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Moje Kochane!
Dziękuję za wszystkie gratulacje z całego serca. Dziękuję Syli i dziewczynom, którym udało się dotrzeć na spotkanie za tę magię dzisiejszego dnia! Syla - dziękuję za organizację i za odwiezienie na pociąg i opiekę nade mną jako najbardziej upierdliwym gościem dnia dzisiejszego
Właśnie trzęsącymi się rękami zrobiłam pierwszy zastrzyk Fraxi - nic nie bolało a tak się bałam
Moje kochane - nie wiem czy wrzucać zdjęcie - moja krecha na zdjęciu jest prawie niewidoczna, w realu niewiele lepiej. Ale mam 3 świadków na to, że ona tam jest!
Dziękuję dziewczyny za wszystkie ciepłe słowa które dziś od Was dostałam, muszę się przyznać że spodziewałam się w TYM wielkim dniu radości i skakania pod sufit a na razie umieram ze strachu - to zupełnie nieprawdopodobne jak ja się boję... Myślałam, że jednak jestem większą optymistką... Staram się głęboko oddychać i mówię cały czas do mojego Dziecka jak bardzo je kocham i jak bardzo na nie czekałam. Chciałam Was wszystkie z całego serca prosić, żebyście na miarę swoich przekonań religijnych bądź filozoficznych przesłały do nas jakieś dobre fluidy - z góry dziękujemy za pomoc!
Evita i DzidziaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2017, 22:03
sylvuś, promyczek 39, Dorola31, M@linka, Mamaokruszka lubią tę wiadomość
Evita
4 straty
immunologia+ nieprawidłowy kariotyp
-
Dziekuje Dziewczyny za mile słowa pod adresem organizacji spotkania i nie tylko .. cieszę sie ogromnie że po raz kolejny mogłam zobaczyc Anię i Evitkę oraz poznac Sylvusie i Koteczka. Jesteście cudowne
Jak zwykle spotkanie minęło za szybko no ale cóż... tak to juz jest.
Mam nadzieje ze do Krakowa również będę mogla przyjechac.. nawet z Córeczką ale postaram sie!
sylvuś, Evita lubią tę wiadomość
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
Ulli88 wrote:Jestem
trochę zabiegana byłam ostatnie kilka dni a wcześniej mnie rozłożyło chorobsko jakieś. U mnie w porządku, 13-go usg prenatalne więc doczekać się nie mogę. Mam chwilę wolnego więc postaram się ogarnąć co tu się u Was działo
Mam nadzieję, że choróbsko już Ci odpuściło. Uuu czekamy na 13 razem z Tobą
I też nie możemy się doczekać
-
Evcia fluidki wysłane całym stadem :-*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2017, 22:26
Evita lubi tę wiadomość
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
Okaz zdrowia
Evitko pięknie proszę o foteczkę
Nie przejmuj się, że bladzioch! Bladziochy są najfajniejsze!
Wysyłam moc pozytywnych fluidków, kciukam z całej siły i modlę się gorąco, żeby ten cud trwał przez następne 9 miesięcy i zakończył się lekkim porodem!
Piękny dzień na naszym wątku! Teraz to już pójdzie lawinowo i za moment wszystkie dziewczyny ze "starej" gwardii będą brzuchatkamiWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2017, 22:32
-
Evitko pięknie proszę o foteczkę
Nie przejmuj się, że bladzioch! Bladziochy są najfajniejsze!
Wysyłam moc pozytywnych fluidków, kciukam z całej siły i modlę się gorąco, żeby ten cud trwał przez następne 9 miesięcy i zakończył się lekkim porodem!
Piękny dzień na naszym wątku! Teraz to już pójdzie lawinowo i za moment wszystkie dziewczyny ze "starej" gwardii będą brzuchatkamiEvita, Arleta lubią tę wiadomość
-
Mamaokruszka, Alisa, sy__la, ana167, roma, sylvuś, Magdzia88, Koteczka82, M@linka, czarnulka24, skrzat1988, Aga22, Arleta, promyczek 39, jomi81, Genshirin, kiti, Natikka123, Dorola31, Elaria, annak, Haana, laila_25, Monika1357, MonaLiza lubią tę wiadomość
Evita
4 straty
immunologia+ nieprawidłowy kariotyp
-
Evitka krechy jak najbardziej wyraźnie widoczne !!!!
Evita lubi tę wiadomość
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
Okaz zdrowia
Evita wielkie gratulacje a krucha jak ta lala nie ma opcji ze słabo widać
bardzo się cieszę
Malinka dziś jak sie wyspałaś to widać że masz lepsze nastawienie i więcej optymizmu trochę ci zazdraszczam tego ze że już jesteś na końcówce chociaż wiem jak wielce teraz masz stresujące dni... ja też jak sobie przypomnę mój poprzedni poród to trochę zaczynam się bać (mój młody był duży i ciężko mi się rodzilo)
Cieszę sie dziewczyny ze spotkanie wam się udało chociaż nie mialam wątpliwości ze że może być inaczej jesteście tak cudowne...
Widzę ze 13.02 będzie dość obfity w wizyty ja również wtedy wizytuje wiec będzie tu sporo zdawania relacji.Evita, M@linka lubią tę wiadomość
Aniołek (8t) marzec 2016
-
A u mnie klops. Objawy 2 fazy ustąpiły i melduję w 10 dpo biel wizira.
Fl zwykle 10-11 dni więc dla mnie to już oczekiwanie na @ Nawet clo z pregnyl nie były mi w stanie pomoc a pokładałam w tym zestawie spore nadzieję
25.11.2013 [*] 8tc zaśniad częściowy
23.11.2014 [*] 9tc puste jajo płodowe
31.10.2015 [*] Ula 22tc niewydolność szyjki
19.11.2017 nasz największy skarb Norbert -
Kochane moje.
Na początku przesyłam Wam ogromną ilość buziaków ode mnie i od Amelki. Drogie Ciocie gratulujemy wszystkim zakreskowanym - super dziewczyny. Oby Wasze 9 miesięcy było spokojne. Trzymam za Was kciuki.
Kilka z Was ma przed sobą porody. Dziewczyny wyśpijcie się. I pamiętajcie że między skurczami co 10 min można spać. Śpijcie wtedy... nawet jeśli wydaje Wam się to abstrakcją. Ja nie spałam bom głupia była.... a potem zasypiałam rodząc. Hahaha. Zresztą wyśpijcie się na zapas.
Ciocie staraczki śpijcie i sekscie się póki możecie)))) trzymam za Was kciuki żebyście jeszcze w 2017 r zostały Mamusiami.
To teraz napiszę Wam co u nas.
Amelcia ma już 2,5 tygodnia. Urosła nam dziewczyna. Karmimy się piersią i idzie nam to cudownie. Ach się sama dziwię że tak gładko poszło.
Matka już wyszła sama z domu zostawiając Tatą z Córcią i z mlekiem odciągniętym w domku. Dzisiaj mam wyjście nr 2.
Amelcia ma drobny problem z bioderkami, czekamy na wizytę u pediatry i skierowania na usg bioderek.
Poza tym wszystko kręci się teraz wookoło Amwlci - cyc, kupka, usypianie i tak na okrągło))))
Pozdrawiam
Coco-Zombie
Genshirin, Alisa, kiti, Natikka123, promyczek 39, Dorola31, nesairah, Evita, sy__la, Magdzia88, M@linka, sylvuś, Kaczuszka86, laila_25, Elmo13, Monika1357, czarnulka24 lubią tę wiadomość
Mama Amelci ur. 18.01.2017 r. ))))) warto wierzyć))
Mama dwóch Aniołków [6t] i [10t]. -
I najwazniejsze.... o nawet najgordzym porodzie szybko sie zapomina bo sie ma ta mala istotke przy sobie.
Nie bojcie nie porodu... nagroda jest najcudowniejsza na swiecie.
P.s. ja juz zapomnialam o moim 25 h porodzie zakonczonym cesarka)))
Dorola31, Evita, sy__la, M@linka lubią tę wiadomość
Mama Amelci ur. 18.01.2017 r. ))))) warto wierzyć))
Mama dwóch Aniołków [6t] i [10t].