Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sy_la i Annak, no wlasnie dziewczyny... czy oni oczekuja ze ja Wikinga urodze, czy co? poza tym tak wlasnie wyobrazam sobie Marianke...jako drobna dziewczynke.
Sy_la, jak milo sie czyta, ze masz taka ochote na sn! to mnie wspiera na duchu. Ja dalej chce sn, ale przez pojawiajacy sie strach...zaczynam myslec 50:50, chociaz i tak w No wyboru nie mam.sy__la lubi tę wiadomość
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
nick nieaktualny
-
Kaczuszko o ile pamiętam Pink ma czułość 25. Może kup jakiś czulszy np 10. I w tedy będzie lepiej widać
AniuK super wieści. Zresztą nie mogło być inaczej
Roma super, że udało się ustalić termin. Mam nadzieje, ze po tym będzie wszystko jasne i teraz będziesz miała tylko z górki. Należy ci się.
Sy_la trzymam kciuki, żeby jednak lekarz się mylił i żebyś mogła rodzić snsy__la lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGenshirin wrote:Kaczuszko o ile pamiętam Pink ma czułość 25. Może kup jakiś czulszy np 10. I w tedy będzie lepiej widać
testy o czułości 10 są mimo wszystko mniej czułe i krecha testowa wychodzi ledwo ledwo albo wcale nie wychodzi - a ciąża jest.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2017, 15:52
-
Musze sie pochwalic moim mezem...tak go Malutka motywuje. Trudno jest mu znalezc prace na pelen etat w zawodzie (pracuje w kulturze i sztuce), ale ma tez wyksztalcenie filologiczne. A dzisiaj przyszly wyniki najwazniejszego egzaminu jaki jest w No z j. norweskiego, zdal bardzo dobrze i dzisiaj byl tez na rozmowie i bedzie dodatkowo uczyl norweskiego azylantow:) Ciesze sie bardzo, bo jeden projekt konczy mu sie kiedy ja ide na macierzynski, a tak zapelni sobie ta finansowa dziure:)).
Koteczka82, Jacqueline, Alisa, Evita, Elaria, Dorola31, promyczek 39, czarnulka24, sy__la lubią tę wiadomość
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
Aga dzięki że pytasz dzisiaj czuję się lepiej trochę jeszcze boli brzuch a właściwie nie brzuch tylko tam w środku jak siadam lub jestem w toalecie. A najbardziej dokucza mi ręka po wenflonie. Ale i tak uważam że jest dobrze
OdpoczywamMichałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Annak - oj niedobry doktor niedobry
Wspaniałe wieści, mam nadzieję, że wy doczekacie się też takich wieści ode mnie też jeszcze
Aga - dziękuję, że pytaszCałkiem dobrze, chora nie jestem, zasadniczo jak nie patrzę w wykres na Ovu to nie wiem który mam dzień cyklu, temperatury nie mierzę, jednakże badam szyjkę troche, no i to tyle z mojej obserwacji
Wynika z objawów szyjkowych, że mam płodne. A czy coś się z tego wykluje to zobaczymy za jakieś 12 dni
Kwas foliowy skończył mi się pare dni temu, zapomniałam kupić, chociaż byłam 2 razy blisko apteki, łykam grzecznie tylko magnez, wit. D i zaczęłam brać Acard. A ty jak tam, kiedy następna wizyta?
Roma - no to super, że udało się jednak dość szybko umówićMoże "pęknie" ta magiczna bariera jakaś i przed wakacjami jeszcze obwieścisz nam tu pewną nowinę?
Mało mam czasu na zastanawianie się nad sobą, pochłania mnie budowaI dobrze mi z tym
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2017, 16:21
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Koteczka powoli dojdziesz do siebie..poprostu martwię się o Cb
Jacqueline ja idę po zwolnienie w poniedziałek rano a przy okazji na usg mam nadzieję że lekarz mi wykona usg z waga i cm dziecka a jak nie to pojade prywatnie gdzieś martwię się..bo leci 17 tydzien a ruchów jakby brak
2 aniołki [*] ❤ -
Koteczka powoli dojdziesz do siebie..poprostu martwię się o Cb
Jacqueline ja idę po zwolnienie w poniedziałek rano a przy okazji na usg mam nadzieję że lekarz mi wykona usg z waga i cm dziecka a jak nie to pojade prywatnie gdzieś martwię się..bo leci 17 tydzien a ruchów jakby brak
2 aniołki [*] ❤ -
Niebieska super mąż
A ja muszę pochwalić mojego męża jak dzisiaj usłyszał że mam anemię to jak pojechał na zakupy to przywiózł mi soki warzywne, pomidorowe i marchewkowo-owocowe do tego owocowe, a po śliwki suszone pojechał nawet do drugiego sklepu. Chyba trochę o mnie dbaAlisa, Jacqueline, Niebieskaa, Evita, Natikka123, sy__la lubią tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
Okaz zdrowia
nick nieaktualnyKoteczka82 wrote:Niebieska super mąż
A ja muszę pochwalić mojego męża jak dzisiaj usłyszał że mam anemię to jak pojechał na zakupy to przywiózł mi soki warzywne, pomidorowe i marchewkowo-owocowe do tego owocowe, a po śliwki suszone pojechał nawet do drugiego sklepu. Chyba trochę o mnie dba -
nick nieaktualnyJacqueline wrote:mam czasu na zastanawianie się nad sobą, pochłania mnie budowa
I dobrze mi z tym
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2017, 16:32
-
Koteczka82 wrote:Niebieska super mąż
A ja muszę pochwalić mojego męża jak dzisiaj usłyszał że mam anemię to jak pojechał na zakupy to przywiózł mi soki warzywne, pomidorowe i marchewkowo-owocowe do tego owocowe, a po śliwki suszone pojechał nawet do drugiego sklepu. Chyba trochę o mnie dba
no cudowny maz.. ja jak bylam w ciazy i po stracie to tez moj maz kolo mnie skakal..fajne takie nic nie robienie
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Aga22 wrote:Koteczka powoli dojdziesz do siebie..poprostu martwię się o Cb
Aga spokojnie ja ruchy poczułam dopiero ok 20tyg.
Mam nadzieję że tym razem usg będzie dokładne
Dziękuję za troskę ale myślę i czuję że wszystko jest ok. Zobaczymy co doktor powie na kontroli 14 marca.
Niebieska uśmiałam się z tego Wikinga heheMichałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
Okaz zdrowia
Niebieskaa wrote:Musze sie pochwalic moim mezem...tak go Malutka motywuje. Trudno jest mu znalezc prace na pelen etat w zawodzie (pracuje w kulturze i sztuce), ale ma tez wyksztalcenie filologiczne. A dzisiaj przyszly wyniki najwazniejszego egzaminu jaki jest w No z j. norweskiego, zdal bardzo dobrze i dzisiaj byl tez na rozmowie i bedzie dodatkowo uczyl norweskiego azylantow:) Ciesze sie bardzo, bo jeden projekt konczy mu sie kiedy ja ide na macierzynski, a tak zapelni sobie ta finansowa dziure:)).
no to WIELKIE GRATULACJE!
P.S A co to za egzamin? musial zdac zeby uczyc czy jak to u was jest?Niebieskaa lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Alisko - umiesz płytki kłaść? Albo ładnie malować? To zwolnie glazurnika co mamy, hahaha
Akurat zrobił jedną łazienkę prawie
O już wiem, za 2 tygodnie miałabym dla ciebie pracę, będziemy dom ocieplać, przyda się ktoś do podawania styropianu czy coś12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016