Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Arleta wrote:Mam i ja
87,7 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nie wierzę
WOOOW mega gratulacjebinia29 lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
Tak Evitko,teraz jest ten czas,teraz my,dinozaurzyce
Ale powiem Wam że nie czuję się wogole ciążowo,dla mnie to narazie abstrakcja...
Czy się w koncu uda to wszystko... -
Arleta super.
Ja mysle, ze to nie tylko dobry czas dla dinozaurow jak to mowicie. Tyle nas jest w ciazy, ciagle ktos nowy ma dwie kreski lub podwyzszona bete. To bedzie szczesliwy rok na tym forum.Arleta lubi tę wiadomość
Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
Danielek 03.05.2015r.
Sebastianek 27.08.2017r. -
Ja przerwałam teraz tą złą passę i teraz kolej na Was moje kochane
Ale szczerze nawet nie myślę o przyszłości,co ja,nawet nie myślę o kolejnych dniach z mozliwymi krwawieniami i wogóle,cholernie się boję tego wszystkiego i czy ten mlr jest na dobrym poziomie bo jak sie nie uda to się tego akurat nie dowiem co poszło nie tak i tym razem...
ale nie chcę tak myśleć..obiecuję nie będę -
Arleta!!!! Mega wiadomość!!! Gratuluję!
Kaczuszko super!!! Gratulacje
Kto następny z dwoma kreskami albo wysoką betą?
Evitko stawiam na Ciebie!!!!Evita, Arleta lubią tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Arleta a jednak!Kaczuszko pieknie!gratuluje Wam dziewczyn!
Ja tez mialam zyc od usg do usg,nic nie planowac,a podswiadomosc swoje...Arleta lubi tę wiadomość
Nadzieja zawiera w sobie światło mocniejsze od ciemności jakie panują w naszych sercach...3 aniołki.
CORCIA 06.09.17r. -
Arletka... na forum jest kilka dziewczyn np Wiaterek, która miała ten allo mlr 0%, ale Jerzak olewa ten parametr i kazała brać wszystkie leki, ktore Ty tez masz. Nie pisze tego, zeby kwestionować leczenie Twojego lekarza, bo jak wiemy każdy ma innego bzika (Malina- allo mr, J.- pcos), ale po to zeby dać Ci troche wiary, ze jesteś zabezpieczona z każdej strony i ja wierze w sukces ❤
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
Arleta wrote:Ja przerwałam teraz tą złą passę i teraz kolej na Was moje kochane
Ale szczerze nawet nie myślę o przyszłości,co ja,nawet nie myślę o kolejnych dniach z mozliwymi krwawieniami i wogóle,cholernie się boję tego wszystkiego i czy ten mlr jest na dobrym poziomie bo jak sie nie uda to się tego akurat nie dowiem co poszło nie tak i tym razem...
ale nie chcę tak myśleć..obiecuję nie będę
Arleta to normalne, ze sie boisz. Sa tu dziewczyny na roznym etapie ciazy i czy to 10 czy 30 tc to strach jest ten sam. Ja sie ucze pozytywnie myslec i to mi pomaga, ale sa dni, w ktore nic mi nie pomaga.
Takze glowa do gory. Musimy myslec, ze bedzie dobrze. Bo bedzie.Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
Danielek 03.05.2015r.
Sebastianek 27.08.2017r. -
Niebieska - to ten parametr allo ktory jest 0 jest dla Jerzak olewajacy? dlaczego?Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Kaczuszka i Arleto gratuluję wam życzę bezproblemowej ciąży;**
Dzięki wam kochane dziewczyny za to ze można tu się wyglądać i znaleźć w każdej z was wsparcie
Do szpitala idę w dzień kobiet niech się dzieje co chce trudno musze być silna..Koteczka82, Arleta lubią tę wiadomość
2 aniołki [*] ❤ -
Aga22 wrote:Kaczuszka i Arleto gratuluję wam życzę bezproblemowej ciąży;**
Dzięki wam kochane dziewczyny za to ze można tu się wyglądać i znaleźć w każdej z was wsparcie
Do szpitala idę w dzień kobiet niech się dzieje co chce trudno musze być silna..
nie miałaś nigdy kroplówki ?FabianCyprian
Tymuś