Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Aniuk gratuluje. Mozesz nareszcie tulic swoje szczescie.
Ja juz po wizycie, wszystko ok i dowiedzialam sie, ze ma byc chlopczyk. I okazuje sie, ze tez jest bardzo ruchliwy. Z dwojka lobuziakow szybko schudne po porodzieAlisa, ana167, roma, Justa87, promyczek 39, kiti, Mamaokruszka, Koteczka82, Elaria, Ikarzyca, Niebieskaa, Genshirin, sy__la, sylvuś, Asia87 lubią tę wiadomość
Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
Danielek 03.05.2015r.
Sebastianek 27.08.2017r. -
Annakgratuluję Ci z całego serca. Przeszłas tak dużo a jeszcze miałaś chęci i energię żeby wspierać każda z nas. Dziękuję Ci że byłaś tu z nami, dla mnie jesteś matką tego wątku (nie ujmując Blondynie niczego)
Ava witaj na świecie. Twoja mama walczyła o Ciebie jak lwica. Możesz być z niej dumna. Życzę Ci pięknego, pełnego miłości życia w dobrobycie wszelakimi. Życzę Ci abyś żyła w czasach pokoju.roma, sylvuś, Asia87 lubią tę wiadomość
Evita
4 straty
immunologia+ nieprawidłowy kariotyp
-
Monika1357 wrote:Aniuk gratuluje. Mozesz nareszcie tulic swoje szczescie.
Ja juz po wizycie, wszystko ok i dowiedzialam sie, ze ma byc chlopczyk. I okazuje sie, ze tez jest bardzo ruchliwy. Z dwojka lobuziakow szybko schudne po porodzie
to gratuluje, ciesze sie ze wszystko jest dobrzei gratuluje synusia
Monika1357 lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Monika1357 wrote:Aniuk gratuluje. Mozesz nareszcie tulic swoje szczescie.
Ja juz po wizycie, wszystko ok i dowiedzialam sie, ze ma byc chlopczyk. I okazuje sie, ze tez jest bardzo ruchliwy. Z dwojka lobuziakow szybko schudne po porodzie
Monika super że z maluchem wszystko ok!
Fajnie że będzie chłopczyk
W tym jednym jesteśmy zgodni całą trójką tzn mąż synek i ja że chcielibyśmy żeby drugie dziecko to był chłopczyk.
Pozdrawiam Was serdecznie.Monika1357 lubi tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Niebieskaa wrote:Elaria, pamietasz jak mowilas, ze jak urodze ja, ania itd, to skonczy sie dla Ciebie jakas era/pewien etap?
To ja tak czuje sie dzisiaj...jeszcze nie wiem o co mi chodzi...ale mysle nad tym intensywnie.
Zycze kazdej z nas radosci z kolejnego lub pierwszego macierzynstwa... ale do cholery STARA GWARDIO! NO WEZZE BADZ W CIAZY!
Mam nadzieje, ze "stara gwardia" bedzie aktywna i bedzie zdawac relacje z badan, rosnacych brzuchow, objawow ciazowych, radosci z kompletowania wyprawki, porodow itd.
nawet nie wiesz co ja bym dala zeby sie udalo, zeby udalo mi sie donosic ciaze i urodzic szczesliwie, zebym zostala mama i zebym mogla zdawac relacje ze wszystkiego. Mam nadzieje ze usmiechnie sie do mnie w krótce los i zaswieci dla mnie sloneczko.Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Koteczka82 wrote:Jesteś wielka i bardzo silna. Jak ja rodziłam synka to od pierwszych skurczy w domu do wyjścia młodego na świat minęło 10h i 50 minut z czego w szpitalu byłam od ok 16 z 0,5cm rozwarcia a po 17 miałam już 4 cm rozwarcia o 18:00 przy ok 5-6 cm poprosiłam o znieczulenie a o 22:50 tuliłam synka
Koteczka każda z nas jest dzielna gdy tylko postanawia zostać mamąja dostałam skurcze w niedziele i 21.30. Do szpitala pojechaliśmy pojechaliśmy pon o 5. Skurcze się nasilaly a rozwarcie stalo w miejscu. Oczywiście od pierwszego skurczu nie zmruzylam oka... na porodowke trafiłam dopiero o 21.30 a urodziłam o 23.15... u nas już polozne w szkole rodzenia powiedziały ze nie mamy co liczyć na znieczulenie wiec się zbytnio na nie nie nastawialam. Mimo tego poród wspominam wspaniale a jak oglądam zdjęcia to za każdym razem pojawią się łezka w oku
Koteczka82 lubi tę wiadomość
Mama dwóch Aniołków [*] [*] 8 tc 05.01.2017 -
Mona_Lisa, no to się nameczylas. U mnie w sobotę o 6 rano odeszły wody, a córka urodziła sie 5 godzin później. Do rozwarcia 8cm w ogóle nie czułam skurczy (bolał mnie brzuch jak podczas @). Pierwsze bolesne skurcze to były parte i trwały góra 3 minuty
Położne patrzyły na mnie jak na przybyszkę z kosmosu
Mona_Lisa, Koteczka82, sy__la, Asia87 lubią tę wiadomość
Olga 05.01.2013
IMSI 27.09.16 punkcja; 02.10.16 zamrożono 5 blastocyst (Gameta Rzgów)
10.16 fet 4aa (+), 04.17 fet 4cc (+), cb; 12.16 fet 4aa (+), poronienie zatrzymane 8tc
24.05.17 fet 3bc, 3cc (+); 22.06.17 biją dwa serduszka
Nela i Tymon 09.01.2018
-
jomi81 wrote:Mona_Lisa, no to się nameczylas. U mnie w sobotę o 6 rano odeszły wody, a córka urodziła sie 5 godzin później. Do rozwarcia 8cm w ogóle nie czułam skurczy (bolał mnie brzuch jak podczas @). Pierwsze bolesne skurcze to były parte i trwały góra 3 minuty
Położne patrzyły na mnie jak na przybyszkę z kosmosu
Woooowto super
i mnie mama miała wszystkie 3 porody takie jak ja
może to genetycznie
promyczek 39 lubi tę wiadomość
Mama dwóch Aniołków [*] [*] 8 tc 05.01.2017 -
ANNAK ucałuj ode mnie dzidziusia
) Super! Odpoczywajcie
Evitko wspolczuje ;/ czekanie zawsze jest nerwowe
My sie dzis podgladalismy znowMoj fasol pokazuje siemka do ciotek forumowych
jakies duze foty sie rzucily trzeba kliknac wtedy dobrze widac ;/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2017, 21:02
Jacqueline, Natikka123, Genshirin, roma, Alisa, promyczek 39, Szczęśliwa Mamusia, kiti, Dorola31, Koteczka82, Elaria, M@linka, sy__la, Monika1357, ana167, Asia87, Evita, czarnulka24 lubią tę wiadomość
aniołek 01.02.2016r -
Niebieskaa wrote:Sy_la, tak tak odeszly Milce wody i juz urodzila:D skubana i to bez znieczulenia...ja nie wiem skad te twardzielki sie biora. Wszystko ok, zajrzyj na kwietniowki:) zapoczatkowala tym samym porody naturalne na kwietniowkach.
Wybaczcie ten offtopic:)Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
laila_25 wrote:juz cale 5 cm
To już wielkoludzik hihigratuluję
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
Aniuuu gratulacje!!!
Miałam jakieś dobre przeczucie żeby wejść i poczytać Was trochę
Serdeczne gratulacje Aniu i całusy dla dzidziusia ;*Aniołek7.10.2016.
"Nienarodzone dzieci nie odchodzą.. one tylko zmieniają datę przyjścia na świat"
Niedoczynność tarczycy, Hashimoto,,Mutacje,Trombofilia... Niekończąca się opowieść...
In vitro start kwiecień 2019
Punkcja 15.04 pobrano 12 komórek
Transfer 16.05
7dpt beta 49 😍
9dpt 151 😍
11dpt 350 😍
15dpt 2148 😍
18dpt 6823 😍
22 dpt mamy ❤️ 😍😍 -
Leila super wieści! Cieszę się że wszystko dobrze u Was. A maluszek śliczny. Niech zdrowo rośnie.
laila_25 lubi tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Niebieska, mnie jakaś dziwna nostalgia dopadła jak dotarło do mnie, że to już, że Ania została mamą po tej stronie brzuszka. I chociaż jest we mnie odrobina smutku, że to już koniec tej drogi to jednak więcej jest we mnie radości, że ten przerażający czas oczekiwania wreszcie dobiegł końca, że możemy odetchnąć bo Ava jest bezpieczna w ramionach rodziców.
Poplątane te moje myśli.Niebieskaa, Koteczka82 lubią tę wiadomość
-
Aniu wielkie GRATULACJE!!! Cudownie jest czytać tak wspaniałe wieści, szczerze to zazdroszczę Ci (oczywiscie w pozytywnym tego słowa znaczeniu), że możesz już się tulić do swojej upragnionej i wyczekiwanej Córci
Monika, Tobie gratuluję Synusia- rośnijcie zdrowo
Laila, śliczny Dzidziuś, takie ujęcia są bezcenne! Widać całego małego Człowieka i jeszcze macha do nas rączką
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2017, 22:57
Monika1357, laila_25 lubią tę wiadomość
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]