Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Alisa wrote:Wstałam, piję kawkę i na 11 IUI.
Stresa ni mom bo juz wiem czym to pachnie.
M obmył jajeczka rano, zwarty i gotowy do oddania nasionek:-)
Dzièkuję Wam za wsparcie
P.S. Sylvuś czytalam i odpiszę jak tylko wrócę z kliniki.
PowodzeniaAlisa lubi tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
czarnulka24 wrote:Dziewczyny a powiedzcie mi czy jest normalne że już 7tc a na wadze tyle samo 54.5 -55.0 ? I to przy zwiększonej ilości jedzenia? Bez żadnych wymiotów. . I przy dwójce fasolek
Czarnulko ja dziś zaczęłam 14tc i nie przybyło mi ani 1 kg!!! Od 20.02. siedzę w domu - a właściwie w większości to leżę (z zalecenia gina) i strasznie się bałam, że do moich tak wielu nadprogramowych kg dojdą kolejne i kolejne... Ale póki co dzidzia chyba "pobiera" z tego co już mamNo i ja też nie wymiotowałam ani razu.
Z tego co wiem, to Elaria też nie przytyła a jak już jest dalekoczarnulka24 lubi tę wiadomość
Kochać Cię było łatwo, zapomnieć niemożliwe...
Mateuszek 26tc [*]
Maleństwo 6/9tc [*]
Michaś moja miłość -
Czarnulko, w ciąży z córką pierwsze kg na plusie miałam powyżej 20 tc.
czarnulka24 lubi tę wiadomość
Olga 05.01.2013
IMSI 27.09.16 punkcja; 02.10.16 zamrożono 5 blastocyst (Gameta Rzgów)
10.16 fet 4aa (+), 04.17 fet 4cc (+), cb; 12.16 fet 4aa (+), poronienie zatrzymane 8tc
24.05.17 fet 3bc, 3cc (+); 22.06.17 biją dwa serduszka
Nela i Tymon 09.01.2018
-
czarnulka24 wrote:Mąż strasznie ucieszony nawet kazał zostać dłużej w Pl żeby mieć opiekę bo w NO jej nie będzie. Tylko mówi że boi że znów możemy stracić teraz w dodatku dwójkę. . Bardzo by chciał by się udało ja patrzę non stop na zdjęcie z usg i nie wierzę. . Normalnie ryczec chce ze szczęścia
Nie dziwię Ci się, ze ryczeć chcesz ze szczęści!! Coś fantastycznego Cię spotkało!! Normalnie MEGA!!! My tez sie tu bardzo szczęśliwimy razem z Tobą! Uwielbiam takie wiadomości! Wszystkiego dobrego! Niech te okruszki zdrowo rosną!!!czarnulka24 lubi tę wiadomość
-
No i znów zalałam i zasmarkałam telefon. Wzruszyły mnie Wasze mile słowa. Jesteście bardzo ale to bardzo mądrymi i dojrzałymi kobietami. To dla mnie zaszczyt, że mogłam Was tu spotkać, a niektóre poznać osobiście. Dziękuję, dziękuję Wam bardzo.
czarnulka24, Jacqueline, Evita, Ikarzyca, Alisa, M@linka, sy__la, Asia87, Koteczka82 lubią tę wiadomość
25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
nick nieaktualnyCzarnulko, szczerze Ci powiem, ze mnie wizja bliźniaków zawsze przerażała. To za dużo szczęścia na raz.
Ale młodzi jesteście, dacie radę. A mojemu koledze z pracy urodziły się bliźniaczki, jak oboje mieli już grubo po 46 lat. A dwoje dzieci już dorosłych. Mieli ciężko.
Alisa - kciuki trzymam!
Co do tycia. Ja mam 3 kg na plusie. Na twoim etapie, Czarnulko nic tam jeszcze u Ciebie w brzuszku nie waży tyle, by sie dało odczuć.czarnulka24 lubi tę wiadomość
-
Dorola31 wrote:Czarnulko ja dziś zaczęłam 14tc i nie przybyło mi ani 1 kg!!! Od 20.02. siedzę w domu - a właściwie w większości to leżę (z zalecenia gina) i strasznie się bałam, że do moich tak wielu nadprogramowych kg dojdą kolejne i kolejne... Ale póki co dzidzia chyba "pobiera" z tego co już mam
No i ja też nie wymiotowałam ani razu.
Z tego co wiem, to Elaria też nie przytyła a jak już jest daleko27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
czarnulka24 wrote:Oby
bo słyszałam kiedyś o czymś takim jak podkradanie sobie i wtedy ten słabszy obumiera i się wchłania. Ja jestem taka prze szczęśliwa. Miałam wracać dziś do NO ale że są bliźniaki to jeszcze chwile zostane bynajmniej do tego etapu co zawsze było źle ..tu będę miała lepsza kontrolę. . A jak będzie dobrze to pod koniec kwietnia polecę a później w czerwcu zjade autem
Nie spoko, to podkradanie to ekstremalny przypadek. Koleżanka ma córki z takiej ciąży i ta mniejsza była mniejsza o 200 g i szybko nadgonilanie martw się na zapas tylko rycz że szczęścia
-
Elaria wrote:Czarnulko, szczerze Ci powiem, ze mnie wizja bliźniaków zawsze przerażała. To za dużo szczęścia na raz.
Ale młodzi jesteście, dacie radę. A mojemu koledze z pracy urodziły się bliźniaczki, jak oboje mieli już grubo po 46 lat. A dwoje dzieci już dorosłych. Mieli ciężko.
Alisa - kciuki trzymam!
Co do tycia. Ja mam 3 kg na plusie. Na twoim etapie, Czarnulko nic tam jeszcze u Ciebie w brzuszku nie waży tyle, by sie dało odczuć.
Nom ja młoda 25l także myślę damy rade. Oby się udało tylko i będę bardzo szczęśliwana początku wiadomo problem większy ale później by się dzieci razem bawiły. . Wiesz jak myślę o tym to tyle mam uśmiechu. . Normalnie cieszę jak głupia. .
Elaria a Ty już tuż tuż. . Suwaczek przesuwa się ku końcowi. . Rodzisz naturalnie czy przez cięcie. ?M@linka lubi tę wiadomość
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
W zupełności Cię rozumiem. Ja też poprzednią wizytę u mojego gina miałam właśnie w dniu, w którym poprzednim razem miałam zabieg. Ale jaka to ulga "przeskoczyć" ten dzień
Czarnulko myślę, że w końcu musi być dobrze!!czarnulka24 lubi tę wiadomość
Kochać Cię było łatwo, zapomnieć niemożliwe...
Mateuszek 26tc [*]
Maleństwo 6/9tc [*]
Michaś moja miłość -
nick nieaktualnyMam mieć cesarkę. Gin wyznaczył datę. 10 maja przyjmują mnie na oddział, 11 maja tną. To by wypadło, kiedy on ma dyżur. Mam nadzieję, że wszystko wypali zgodnie z planem, że Tadzik nie zrobi niespodzianki. Jutro wizyta u gina.
Niebieskaa, czarnulka24, Monika1357 lubią tę wiadomość
-
Czarnulko, jak bedzie cieżko z dwoma bobaskami to podrzucisz na chwile ciotkom z forum:)
Wow, Elaria... wiem ze jesteś ciazowo niedaleko ode mnie i syli, ale maj.. to brzmi jak "zaraz"
Ja wczoraj miałam mocne bóle okresowe... ale noc minęła gładko. Za to postęp u męża, mowi ze dzis lub jutro podziałamy:) No coz... schodów nie mam wiec nie pochodzę, wiesiołka nie zazyje, herbaty z liści malin tez nie wypije.. podłogę myłam nie raz wiec to raczej nie przyspiesza porodu... pójdę na długi spacer.czarnulka24, Genshirin, sy__la, Koteczka82 lubią tę wiadomość
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
Elaria wrote:Mam mieć cesarkę. Gin wyznaczył datę. 10 maja przyjmują mnie na oddział, 11 maja tną. To by wypadło, kiedy on ma dyżur. Mam nadzieję, że wszystko wypali zgodnie z planem, że Tadzik nie zrobi niespodzianki. Jutro wizyta u gina.
Elaria lubi tę wiadomość
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
Czarnulko, co za wspaniała wiadomość! Wczoraj już nie miałam siły aby odpisać, ale gęba mi się cieszyła w autobusie gdy przeczytałam, że będą bliźniaki.
-
Evita wrote:Dziewczyny jeszcze tydzień czekania na kariotypy... Tak bym chciała żeby zadzwonili wcześniej... Już jestem taka zmęczona tym wszystkim.
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
Evita, wyobrażam sobie Twój stres i niepokój
To czekanie musi być okropne, ale wierzę naprawdę, że wynik będzie prawidłowy.
Olga 05.01.2013
IMSI 27.09.16 punkcja; 02.10.16 zamrożono 5 blastocyst (Gameta Rzgów)
10.16 fet 4aa (+), 04.17 fet 4cc (+), cb; 12.16 fet 4aa (+), poronienie zatrzymane 8tc
24.05.17 fet 3bc, 3cc (+); 22.06.17 biją dwa serduszka
Nela i Tymon 09.01.2018
-
Evita wrote:Dziewczyny jeszcze tydzień czekania na kariotypy... Tak bym chciała żeby zadzwonili wcześniej... Już jestem taka zmęczona tym wszystkim.27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity