Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Aga - eee czegoś nie rozumiem, mieli Ci podać te żelazo a jednak nie... Czego niby się boją? Bo nie rozumiem.
A u mnie hmmm pisałam Wam, że dostałam skierowanie na histeroskopię i lekarz mi mówił, że umawia ordynator, ale jest na zwolnieniu i nie wie czy ktoś umawia w tym czasie.
Więc zadzwoniłam przed chwilą i położna mówi, że na zwolnieniu do końca kwietnia ordynator i umówiona jestem na konsultacje na 8 maja na 10-tą, a dopiero wtedy dowiem się czy i kiedy ta histeroskopia... Masakra... Ciekawe jakie terminy w szpitalu...12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Jatoszka ja sama wymysliłąm sobie te in vitro tzn przy ost iui lekarz mowil ze moze wlasnie in vitro ..ale nikt mi konkretnie nie mowil co ja mam robic ,jak bym chciała to pewnie by mi 10 iui zrobili,no bo wlasnie 2 mialam udane .
Jacq u mnie termin w szpitalu byl jakos ponad miesiac,no ale moj gin cudotworca2017r-IVF-wrzesień-nieudane
2018r-naturalny Cud♥
-
nick nieaktualnyHejka jestem już po IUI. Była o 12.15.
Usg przed zrobieniem iui:
1 pęcherzyk 23mm pękał, 2 pęcherzyk 20mm, endo 10mm.
82mln plemniorów dostałam po preparatyce. Dokładnie tyle samo co ostatnio.
Kurcze ale martwi mnie troszkę ruchliwość bo jest 53% i to przy regularnej suplementacji. Przy ostatniej IUI była 62% ale tutaj abstynencja była 5 dni.
A teraz tylko 2 dni.
W każdym razie... jak teraz nie cyknie (przy takich warunkach )to już nie podchodzę więcej do IUI.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2017, 14:03
promyczek 39, Yoselyn82, jomi81, Genshirin, Jacqueline, Dorola31, Elaria, ana167, Szczęśliwa Mamusia, M@linka, kiti, sy__la, Monika1357 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAga22 wrote:Wypisują mnie dzis boją się podać żelaza
Nadstaw dupe a Cię w nią kopnę. Serio!!
Najpierw jończysz, że kroplówa będzie i się boisz.
Teraz, że niby lekarze boją się podać żelazo?! Kaj Ty jesteś: w szpitalu czy u weterynarza!!! Pewnie było tak, że to Ty im stękałaś i odpuścili...
Też odpuszczam...trzymta mnie!!
Mona_Lisa, Yoselyn82, Jacqueline, jatoszka, Asia87, Zośkaaa lubią tę wiadomość
-
Alisa wrote:
Hahahahajesteś miszcz!
Alisa, Yoselyn82, promyczek 39 lubią tę wiadomość
Mama dwóch Aniołków [*] [*] 8 tc 05.01.2017 -
Alisa wrote:Hejka jestem już po IUI. Była o 12.15.
Usg przed zrobieniem iui:
1 pęcherzyk 23mm pękał, 2 pęcherzyk 20mm, endo 10mm.
82mln plemniorów dostałam po preparatyce. Dokładnie tyle samo co ostatnio.
Kurcze ale martwi mnie troszkę ruchliwość bo jest 53% i to przy regularnej suplementacji. Przy ostatniej IUI była 62% ale tutaj abstynencja była 5 dni.
A teraz tylko 2 dni.
W każdym razie... jak teraz nie cyknie (przy takich warunkach )to już nie podchodzę więcej do IUI.
Tylko się dziolcha nie sztresuj że mosz endo małejakby co to Ci tu wyjaśnimy wszystko
Yoselyn82 lubi tę wiadomość
-
Alisa wrote:
Co za wejscie!! wiedzialam wiedzialam ze tak bedzie....Alisa, jatoszka lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
jestes swietna... uwielbiam twoje teksty
p.s kto robil tobie IUI?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2017, 14:17
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Oj Aliska potrafisz Ty humor poprawićod dwóch tygodni mam doła a jesteś pierwszą osobą, która mnie rozśmieszyła
aż monitor musiałam przetrzeć
Twoje uwagi są bezcenne
nudy z Tobą nie zazna
Alisa lubi tę wiadomość
Mama dwóch Aniołków [*] [*] 8 tc 05.01.2017 -
nick nieaktualnyYoselyn82 wrote:jestes swietna... uwielbiam twoje teksty
p.s kto robil tobie IUI?
Dziś mój gin - M. Oby to była ta ręka:-)
Kazali mi się przebrać w spódniczkę, taką wiązaną.
Weszłam do zabiegowego i padam: wyglądam jak Wilma z Flinstonów kufa!!
i oczywiście śmiech na sali. Ale inaczej nie umia, choćbym chciała nie umia:-)
Yoselyn82, Mona_Lisa, promyczek 39, M@linka, Koteczka82, sy__la lubią tę wiadomość
-
Alisa wrote:
ale sie usmialam !!dobra jestes!!
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualnyMona_Lisa wrote:Oj Aliska potrafisz Ty humor poprawić
od dwóch tygodni mam doła a jesteś pierwszą osobą, która mnie rozśmieszyła
aż monitor musiałam przetrzeć
Twoje uwagi są bezcenne
nudy z Tobą nie zazna
no widzisz, warto było choćby dla Ciebie
Mona_Lisa lubi tę wiadomość
-
Alisa wrote:no widzisz, warto było choćby dla Ciebie
buuuuu i dla mnieAlisa lubi tę wiadomość
❤️❤️❤️ -
Mona lisa, szkoda ze Cie tu nie bylo jak Aliska opowiadala o swoich swinkach morskich, pokazywala fotki z imionami itd. I byla mala akcja z mezem, bo maz nie zgadzal sie na kolejna swinke morska:) usmialam sie na maksa:D ale swinki ekstra...cala zgraja swinek morskich:D
Alisa, sy__la lubią tę wiadomość
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
nick nieaktualny