Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Niebieskaa wrote:Mona lisa, szkoda ze Cie tu nie bylo jak Aliska opowiadala o swoich swinkach morskich, pokazywala fotki z imionami itd. I byla mala akcja z mezem, bo maz nie zgadzal sie na kolejna swinke morska:) usmialam sie na maksa:D ale swinki ekstra...cala zgraja swinek morskich:D
Kurdeeee.... to koniecznie muszę nadrobićmoże gdzieś wyszperam
Mama dwóch Aniołków [*] [*] 8 tc 05.01.2017 -
Aga aż mną trzaslo... Serio co ty masz za lekarzy? Jakie ryzyko? Przed wlewamy robi się próby alergiczne (2-5 minut wlewu) każdy szpital nawet ten z najniższym stopniem posiada sprzęt do udzielania pomocy we wstrząsie anafilaktycznym (a wystąpienie go to i tak mniej niż 1% ryzyka przy wlewie) więc sam niedobór jest grozniejszy! Panika panika, każda z nas w którymś momencie spanikowala ale to co się dzieje u ciebie to pojąć nie mogę...
Alisa lubi tę wiadomość
Nadia 2008
* 7tc 2016
*10tc 2017
*15tc 2017
WOJTUŚ 2018
STAŚ 2019 -
nick nieaktualnyOto cała ja
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/85565b816f73.jpgYoselyn82, Niebieskaa, promyczek 39, Mona_Lisa, Jacqueline, Genshirin, Haana, skrzat1988, Asia87, czarnulka24, ana167, Dorola31, Evita, Arleta, Szczęśliwa Mamusia, M@linka, Elmo13, sy__la, Monika1357 lubią tę wiadomość
-
Bosheeee widzisz i nie grzmisz! No co za pustostan.
Alisa uwielbiam taki typ humoru i osobowości jaki maszzdjęcie cudne, piękne zwierzęta trzymam mocno kciuki
jutro koniecznie powtórzcie
25.11.2013 [*] 8tc zaśniad częściowy
23.11.2014 [*] 9tc puste jajo płodowe
31.10.2015 [*] Ula 22tc niewydolność szyjki
19.11.2017 nasz największy skarb Norbert -
Witam się dziewczynki po dłuższej przerwie.
U mnie dużo na głowie, wiosna zawitała
Ciągle Was podglądam i oczywiście kibicuje. Czas staraniach to dla mnie czas wypełniony walką i wieczną gonitwa ale wierzę,że jeszcze super czas przed Nami ❤❤❤
Gratuluję cudnych dzieciaczkow Ani i Malince.
I z niecierpliwością czekam na kolejne porody.
Niebieska o Tobie tu mowa najszybciej, bo pekasz w szwach juz kochana ...
Wszystkim foremkom, które w tym miesiącu zobaczyly dwie kreski gratuluje przeogromnie !!!!
Ps.
Mam nadzieję ze ktoś mnie jeszcze pamięta?
Jacqueline, Mamaokruszka, Niebieskaa, promyczek 39, Alisa, Ikarzyca, annak, Asia87, czarnulka24, Evita, Natikka123, Elaria, Szczęśliwa Mamusia, M@linka, Koteczka82, sy__la, Monika1357 lubią tę wiadomość
05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
Alisa wrote:Oto cała ja
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/85565b816f73.jpg
Ta beżowa świnia CUUUDDDDOOOWNAJEZU
Fasolka [*] 6t (06.05.2016)
Biochemiczna (09.2016)
Lileczka - 24.10.2017 nasz cud
'Nadal byłam na etapie zachwycania się wizją, w której tuliłam do siebie śliczne niemowlę.' ♥
-
Alisko - no pokaźne pęcherzyki, jak dla mnie "złote jajca"
A kolaż piękny, uwielbiam golden retrievery, piękne psyŚwinki - miałam kiedyś jedną, znaczy mój brat, a przez 2 lata było kupione 5 samiczek, każda po kilku tygodniach kaput nie wiedzieć czemu...
W gimnazjum miałam kanarka, fajny, po 8 latach wyzionął duchaKiedyś pewnie jakie ptaszysko kupie jeśli jakiś zwierzak do domu będzie miał być albo do tego czasu zmienię zdanie
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Alisa wrote:Oto cała ja
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/85565b816f73.jpg
ale rewelacjasuuuuuper i jakie kochane
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Aga zmien lekarza,zmien szpital!to co die tam dzieje to parodia!i poza tym.ze jestes panikara;)to oni poteguja to swoimi decyzjami !
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2017, 15:54
Evita lubi tę wiadomość
Nadzieja zawiera w sobie światło mocniejsze od ciemności jakie panują w naszych sercach...3 aniołki.
CORCIA 06.09.17r. -
KammaMarra wrote:Witam się dziewczynki po dłuższej przerwie.
U mnie dużo na głowie, wiosna zawitała
Ciągle Was podglądam i oczywiście kibicuje. Czas staraniach to dla mnie czas wypełniony walką i wieczną gonitwa ale wierzę,że jeszcze super czas przed Nami ❤❤❤
Gratuluję cudnych dzieciaczkow Ani i Malince.
I z niecierpliwością czekam na kolejne porody.
Niebieska o Tobie tu mowa najszybciej, bo pekasz w szwach juz kochana ...
Wszystkim foremkom, które w tym miesiącu zobaczyly dwie kreski gratuluje przeogromnie !!!!
Ps.
Mam nadzieję ze ktoś mnie jeszcze pamięta?
Kammucha,
No gdzie żeś była?!?!
Czy Cię ktoś pamięta? No baaa!
Ale na dupsko lanie się należy za to znikanie.
Będziesz się teraz grzecznie meldować?!
(dziękuję za gratulacje!)Alisa, Evita lubią tę wiadomość
-
annak wrote:Kammucha,
No gdzie żeś była?!?!
Czy Cię ktoś pamięta? No baaa!
Ale na dupsko lanie się należy za to znikanie.
Będziesz się teraz grzecznie meldować?!
(dziękuję za gratulacje!)
Mam nadzieje jak czas pozwoli. Byłam byłam czytałam ciągle: )
A Ava... Jest przeeeeecudna. Ależ będzie łamac męskie serca w przyszłości: )Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2017, 16:05
05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj....