Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Evitko Tobie bardzo współczuję tych wieści i wyników.. ale poczekaj spokojnie do rozmowy z genetykiem.. może tak jak dziewczyny mówią, jeszcze da się coś z tym fantem zrobić..
Arletko Tobie gratuluję z kolei dobrych wiadomościfajnie że fasolka rośnie i ma się dobrze
Czarnulko na pewno masz stres przez te dwa tyg.. tym bardziej ze teraz jest jeszcze bardziej cenna sprawa bo są bliźniakiTrzeba wierzyć, że tym razem się uda
Mamookruszka what the fuck? hmm w Gdańsku jest kilku dobrych hematologów na pewno coś znajdzieszczarnulka24, Arleta lubią tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Wchodze na forum..a tu takie skrajne emocje...
Evitka... wierze, ze sie nie poddasz i we wspolpracy z genetykiem dojdziesz daleko.
Arletka...miod na moje serce! chociaz ja wiem swoje:) i nikt nie ostudzi we mnie nadziei na Twoje dzieciatko.Arleta lubi tę wiadomość
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
Evitko przytulaaaaaam!
nie spodziewałam się takich wieści
ale może rzeczywiście skoro genetyczka kazała się nie załamywać to moze cos sie da jeszcze zdziałać zanim będziesz podejmować inne trudne decyzję?! Ehhh... ku**a jakie życie jest niesprawiedliwe....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2017, 22:34
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Alisa wrote:Na ten czas Sysiu odczuwam wewnętrzny ból z powodu Evitki... co za życie...
Nie mam żadnych objawów.
Czuje to samo,normalnie ta wiadomość mnie przytłoczyła..
Kochana musisz przez to przebrnąć ,jesteśmy z Tobą ..
Sy la tak jestem ciut dalej bo poprzednie ciaze nie przekraczały 2cm...sy__la, Koteczka82 lubią tę wiadomość
-
Alisa wrote:Na ten czas Sysiu odczuwam wewnętrzny ból z powodu Evitki... co za życie...
***jowe! Aż się nie chce wierzyć, że tak dobre osoby jak Evitka, Roma pragnące uszczęśliwić malutkie nowe życie mają aż tak pod górę!!Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
Evitko mocno cie przytulam. Niestety nic niewiem na temat takich lokacji a w necie jest niewiele. Koniecznie daj znać co powiedział genetyk. Chyba jedyne wyjście to próbować.
Nie potrafię sobie nawet wyobrazić jak się czujesz. W takich momentach wali się świat cały system wartości ale życzę Ci siły i wytrwałości
25.11.2013 [*] 8tc zaśniad częściowy
23.11.2014 [*] 9tc puste jajo płodowe
31.10.2015 [*] Ula 22tc niewydolność szyjki
19.11.2017 nasz największy skarb Norbert -
Alisa liczę na to że brak objawów to najlepszy objaw
tak jak było i cały czas jest u mnie.
25.11.2013 [*] 8tc zaśniad częściowy
23.11.2014 [*] 9tc puste jajo płodowe
31.10.2015 [*] Ula 22tc niewydolność szyjki
19.11.2017 nasz największy skarb Norbert -
Evitko tak mi przykro
ale trzeba wierzyć, mocno wierzyć, że pomimo przeciwności losu uda się Wam. Ja wierzę i trzymam mocno kciuki. Dobrze, że Pani genetyk jest w ten sposób nastawiona i dała Wam nadzieję. Takie wsparcie jest bardzo ważne. Przytulam mocno ♡♡♡
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2017, 05:56
Mama dwóch Aniołków [*] [*] 8 tc 05.01.2017 -
Arleta, Ruda, świetne wiadomości. Nieustannie trzymam za Was kciuki.
Evita, nie wiem co napisaćKompletnie się nie znam na genetyce, sama nie zdecydowałam się na zbadanie kariotypu, natomiast kilka razy widziałam pozytywne wiadomości od dziewczyn z translokacjami, poza tym skoro pani genetyk dala Wam nadzieję to oznacza, że ona jest. Domyślam się, że nie ma teraz słów, które Cię pocieszą, więc po prostu przytulam wirtualnie.
Olga 05.01.2013
IMSI 27.09.16 punkcja; 02.10.16 zamrożono 5 blastocyst (Gameta Rzgów)
10.16 fet 4aa (+), 04.17 fet 4cc (+), cb; 12.16 fet 4aa (+), poronienie zatrzymane 8tc
24.05.17 fet 3bc, 3cc (+); 22.06.17 biją dwa serduszka
Nela i Tymon 09.01.2018
-
Witam sie w 20 tc. Dzisiaj polowkowe, trzymajcie kciuki.
Jacqueline, Elaria, Genshirin, jomi81, Mona_Lisa, M@linka, Kaczuszka86, sy__la, Mamaokruszka, promyczek 39, Justa87, Ikarzyca, Niebieskaa, Natikka123, Arleta, Koteczka82 lubią tę wiadomość
Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
Danielek 03.05.2015r.
Sebastianek 27.08.2017r. -
nick nieaktualny
-
Arletko, Ruda Gratulacje pozytywnych wieści z wizyt.
Evitko nie wiem co napisać to takie niesprawiedliwe. Ojojam i tulę mocno. Mocno trzymam &&&, żeby Pani genetyk miała dobry plan dla ciebie i męża.
Trzymam kciuki za wizyty dzisiejsze
Obiecane zdjęcia:
Inters naszego maluszka:
Buzia naszego szczęścia:
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2017, 06:44
Jacqueline, Aga22, Dorola31, M@linka, Gaduaaa, Arleta, sy__la, Yoselyn82, Mona_Lisa, Alisa, Ikarzyca, Elaria, promyczek 39, Justa87, Niebieskaa, Koteczka82, Monika1357, sylvuś, Magdzia88 lubią tę wiadomość