Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
ruda9215 wrote:u dr PUZIO w necie ma różne opinie ale my byliśmy zachwyceni.
Zastanawiałam się między nim a Gniadkiem. Ostatecznie padl na 2, bardziej termin pasował.am nadzieje, ze tez będzie Ok. Koleżanka była i tez sobie chwaliła. Wiec liczę ze cały tamtejszy zespół maja profesjonalny.
A co do opini w necie to niestety w necie zawsze jest więcej tych negatywnych opini. Bo ludziom chyba łatwiej skrytykować jak pozytywnie ocenić. A szkoda. Bo teraz pierwsze co to zanim się wybierze lekarza to w ruch idzie internet -
nick nieaktualny
-
Aliska i metoda na "pajęczycę spod żyrandola"
nieważne jak, byle skutecznie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2017, 19:19
ana167, M@linka, promyczek 39, Alisa, Dorola31, Elaria, Arleta, Asia87, Natikka123, Genshirin, Evita, sy__la lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzczęśliwa Mamusia wrote:Powiem wam że zacznę chyba Ani podawać mm zje jednego cyca potem drugiego i nadal chce jeść , czasami czuję że już nic w nich nie mam , że ssie pustego cyca , myślałam żeby może odciągnąć jej z piersi i podawać , ale nie zawsze dużo mi się odciągnie będzie u mnie położna środowiskowa niedługo to jej się dopytam .
Szczęśliwa, ja cię podziwiam... 4 dzieci! Ja czekam na drugie, gdzie starsze ma prawie 9 lat i jest samodzielne, a i tak mam masę obaw, jak sobie poradzę.
Nie wiem, jakie masz podejście do karmienia piersią, możliwe, że to nie jest dla ciebie priorytet, nie oceniam tego i bez karmienia masz masę obowiązków.
Ale powiem ci tylko, że jeśli zaczniesz teraz dokarmiać MM to będzie początek końca karmienia piersią, bo nasycając malutką sztucznie nie dasz szansy piersiom, żeby się "dowiedziały", że mają wyprodukować więcej mleka. MM syci na dłużej, będziesz miała dłuższą przerwę w karmieniu piersią, powstanie mniej mleka, znów podasz MM, powstanie znów mniej mleka i tak ci zaniknie. No, ale jak mówię, może przy 4 dzieci cycowanie to akurat najmniejszy problem i zagadnienie dla Ciebie. Każdy robi, jak uważa.M@linka lubi tę wiadomość
-
Nie bylo mnie od rana a tu takie poruszenie
SYLA kochana gratuluje coreczki :***********Marysia witaj na forum,ale sie naczekały ciotki
EVITA no to jest chyba jakis znak ale ja tez mam wizyte w tej klinie w gdansku 8 maja :!! na ktora masz te wizyty
Oficjalnie zaczełąm droge z in vitro i 8 maja mam wizyte kwalifikujaca i zalatwilam kariotypy na nfz,wyniki w czerwcu.
Alis wiesz ze Ci bardzo kibicuje ,ja po biochemicznej w nastepnym cyklu zaszlam ,tego Ci zycze *
Czarnulka rozumiem ze sie bardzo boisz ale tu kazda dziewczyna sie boi ,bo kazda jest tu po stracie,troche pojechalas ..i ja rowniez dziwnie sie poczułam,a dziewczyny Ci zawsze tak pomagały z tym wszystkim..Ikarzyca, Asia87, Mamaokruszka, Evita, sylvuś, sy__la lubią tę wiadomość
2017r-IVF-wrzesień-nieudane
2018r-naturalny Cud♥
-
promyczek 39 wrote:Nie bylo mnie od rana a tu takie poruszenie
SYLA kochana gratuluje coreczki :***********Marysia witaj na forum,ale sie naczekały ciotki
EVITA no to jest chyba jakis znak ale ja tez mam wizyte w tej klinie w gdansku 8 maja :!! na ktora masz te wizyty
Oficjalnie zaczełąm droge z in vitro i 8 maja mam wizyte kwalifikujaca i zalatwilam kariotypy na nfz,wyniki w czerwcu.
Alis wiesz ze Ci bardzo kibicuje ,ja po biochemicznej w nastepnym cyklu zaszlam ,tego Ci zycze *
Czarnulka rozumiem ze sie bardzo boisz ale tu kazda dziewczyna sie boi ,bo kazda jest tu po stracie,troche pojechalas ..i ja rowniez dziwnie sie poczułam,a dziewczyny Ci zawsze tak pomagały z tym wszystkim..promyczek 39 lubi tę wiadomość
05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
promyczek 39 wrote:Oficjalnie zaczełąm droge z in vitro i 8 maja mam wizyte kwalifikujaca i zalatwilam kariotypy na nfz,wyniki w czerwcu.
promyczek 39 lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Ja też miałam wielką nadzieję, że dziś Alisa będą jednak dobre wieści z betą. W każdym razie dzielnie znosisz to wszystko. Kuźwa no coś u Was drgnęło w końcu-wiemy, ze w ciaze możesz zajść-teraz kwestia utrzmymania jej. Mam nadzieję, że niedługo ktoś zamieszka w Twoim brzuszku na całe 9 miesięcy.
W sumie z dinozaurów forumowych to do zaciążenia zostałaś. Ty Ikarek i Evitka a i na nowe dziewczyny tez przyjdzie czas.
W każdym razie czekam na wasze ciążę jak na zbawienieWiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2017, 19:31
promyczek 39 lubi tę wiadomość
-
Laila i Ruda super ze wszystko jest dobrze
promyczek ciesze sie ze ruszasz do przodumusie sie teraz udac.. Trzymam kciuki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2017, 19:30
promyczek 39, laila_25 lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualnyM@linka wrote:Ja też miałam wielką nadzieję, że dziś Alisa będą jednak dobre wieści z betą. W każdym razie dzielnie znosisz to wszystko. Kuźwa no coś u Was drgnęło w końcu-wiemy, ze w ciaze możesz zajść-teraz kwestia utrzmymania jej. Mam nadzieję, że niedługo ktoś zamieszka w Twoim brzuszku na całe 9 miesięcy.
W sumie z dinozaurów forumowych to do zaciążenia zostałaś. Ty Ikarek i Evitka a i na nowe dziewczyny tez przyjdzie czas.
W każdym razie czekam na wasze ciążę jak na zbawienie
Ja jakoś byłam optymistką co do bety Alisy, przykro mi, że się nie udałoM@linka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Magdzia88 wrote:a i waga stoi w miejscu- 10 kg do sprzed ciazy...i to bardzo mi doskwiera...;(
czuje sie jak swinia!doslownie
PS CZY JA MOGE MALEMU DAWAC HERBATKE KOPERKOWA ALE SŁABSZY NAPAR?Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
nick nieaktualny
-
Magdzia88 wrote:nie siwiej kochana! bedzie dobrze mocno trzymam kciuki :*
Kutde jak to brzmi....bedzie dobrze....wiem ze trafia jak sie cos takiego slyszy....
Trzymam kciuki i sie pomodle !!!! ;*
Do reszty:
KUPUJCIE NAMIOTY - sezon sie zbliza
O co chodzi z tymi namiotami? Bo ja nie w temacieMichałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie...