Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
promyczek 39 wrote:Jomi mam prosbe o interpretacje tych wynikow badania histopatologicznego po histeroskopii:
Polypus endometrialis
Endometrium in stadio proliferationis
Cervicitis chronica
bo te ostatnie to chyba jest jakies przewlekle zapalenie?:grozne to ?
Z mężem się będę widzieć dopiero jutro, więc wtedy zapytam.promyczek 39 lubi tę wiadomość
Olga 05.01.2013
IMSI 27.09.16 punkcja; 02.10.16 zamrożono 5 blastocyst (Gameta Rzgów)
10.16 fet 4aa (+), 04.17 fet 4cc (+), cb; 12.16 fet 4aa (+), poronienie zatrzymane 8tc
24.05.17 fet 3bc, 3cc (+); 22.06.17 biją dwa serduszka
Nela i Tymon 09.01.2018
-
nick nieaktualnyYoselyn tak mi przykro, jednak mam nadzieję że to sie okaże pomyłką i po prostu jest trochę młodszy dzidziuś i wszystko się wyjaśni.....
Ale jest niesprawiedliwe zycie aż się płakać chce.....
Ja zapytam dziewczyny, coś mi się pogmerało w organizmie, brałam wiesiołka w tabsach i normalnie mam takie płodny śluz, rozciągliwy, pelno go.... po raz pierwszy w życiu nigdy ale to nigdy nie miałam takiego śluzu, czy to dobrze???? -
SusannaDean wrote:Yoselyn tak mi przykro, jednak mam nadzieję że to sie okaże pomyłką i po prostu jest trochę młodszy dzidziuś i wszystko się wyjaśni.....
W przypadku in vitro nie może być młodszy, bo wiadomo dokładnie w jakim dniu i na jakim stadium rozwoju zarodek znalazł się w macicy
Olga 05.01.2013
IMSI 27.09.16 punkcja; 02.10.16 zamrożono 5 blastocyst (Gameta Rzgów)
10.16 fet 4aa (+), 04.17 fet 4cc (+), cb; 12.16 fet 4aa (+), poronienie zatrzymane 8tc
24.05.17 fet 3bc, 3cc (+); 22.06.17 biją dwa serduszka
Nela i Tymon 09.01.2018
-
nick nieaktualny
-
Przypomniało mi się że Pani doktor na usg w klinice mówiła że tak jakby widziała drugi zarodek w pecherzyku, tak jakby miały być dwa. Ale nie była pewna dokładnie co to. Zrobiła mi zdjęcie tego jednego, tak ładnie wygląda na zdjęciu.
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualnypromyczek 39 wrote:Jomi mam prosbe o interpretacje tych wynikow badania histopatologicznego po histeroskopii:
Polypus endometrialis
Endometrium in stadio proliferationis
chronica
bo te ostatnie to chyba jest jakies przewlekle zapalenie?:grozne to ?
polypus endometrialis - polip endometrialny
endometrium in stadio proliferationis - błona śluzowa macycy w fazie proliferacji (faza cyklu)
cervicitis chronica - przewlekłe zapalenie szyjki macicypromyczek 39, jomi81 lubią tę wiadomość
-
Yos okropne wieści
tak sobie myślę, że statystyka jest nieubłagana i zawsze na kogoś musi trafić i tak się modlę, żeby nie na którąś z nas z tego wątku. Mam nadzieję, że tak jak u Kaczuszki sytuacja odwróci się na dobre i wszystko będzie ok. Dawaj znać co u Ciebie.
-
Justa87 wrote:Dziewczyny ktore maja heparyne lub mialu,robicie jakies badania kontrolne krwi?jakies appt,anty ax i inne?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 17:02
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
skrzat1988 wrote:Yos okropne wieści
tak sobie myślę, że statystyka jest nieubłagana i zawsze na kogoś musi trafić i tak się modlę, żeby nie na którąś z nas z tego wątku. Mam nadzieję, że tak jak u Kaczuszki sytuacja odwróci się na dobre i wszystko będzie ok. Dawaj znać co u Ciebie.
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
No wlasnie moj tez uwaza ze nie trzrba ale na wrzesniowkach trzaskaja co miesiac te badania i strasza:(a do tego ich lekarze zwiekszaja dawki...Nadzieja zawiera w sobie światło mocniejsze od ciemności jakie panują w naszych sercach...3 aniołki.
CORCIA 06.09.17r. -
nick nieaktualny