Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Justa87 wrote:I będzie babeczka
Jagódka:)
a teraz szczęśliwa pakuje się i jade do makaroniarzy:P
Gratuluje coreczkiMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Asiu, jutro mam wizytę kontrolującą stan endometrium, więc jeśli będzie zadowalające to pewnie będę już miała wyznaczoną datę transferu.
promyczek 39 lubi tę wiadomość
Olga 05.01.2013
IMSI 27.09.16 punkcja; 02.10.16 zamrożono 5 blastocyst (Gameta Rzgów)
10.16 fet 4aa (+), 04.17 fet 4cc (+), cb; 12.16 fet 4aa (+), poronienie zatrzymane 8tc
24.05.17 fet 3bc, 3cc (+); 22.06.17 biją dwa serduszka
Nela i Tymon 09.01.2018
-
Asiu - w sumie dobrze by było, gdyby wątek umarł, bo to by znaczyło, że kolejne dziewczyny po prostu cieszą się swoimi pierwszymi czy kolejnymi ciążami, ale nie przeszły straty. Niestety na pewno tak nie będzie, bo taka jest natura. No bywa, jak w życiu, że czasem nie przyjemnie, ale to po prostu życie. Oj współczuję zmęczenia, ja praktycznie nic nie robię, a mi tak słabo jest, masakra jakaś, dziś fatalnie się czuję
A synek jak, zadowolony z imprezy?
Bo ta jedna o której piszesz, to dla synka, tak?
Justa - gratulacjeŚliczne imię, Jagoda
Dawno nie słyszałam
Yoselyn - marzy mi się wyjazd gdzieś w lato, ale pozostaje to w strefie marzeń... Ze względu na moją sytuację, a i obecnie czuję się fatalnie, wieczne zmęczenie. Kiedy macie wylot?12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Jacqueline gdybym byla dalej w ciazy to nie lecialabym nigdzie, bo bym sie bala, po co ryzykowac. A lecimy za tydzien
Od rana mnie glowa boli, chyba ta pogoda tak na mnie wplywa...masakra!Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Mamy jechać po lodówkę, piekarnik, kuchnię...
Jezu, ale mi się nie chce...
Przycięłabym komara...12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
-
Jomi więc poki co kciuki za endo
Ja ide na podgląd w sb, znowu stres związany z jajkami
żeby coś uroslo...
Jacq, tak ta jedna impreza to 2w1moja 30-tka i urodzinki Synka. Było sporo dzieciaków, także on bardzo zadowolony, pogoda dopisala więc wyszaleli sie na ogrodzie. Cudnie jest na niego patrzeć w takich momentach. Choć żal,że czas tak szybko leci...
Oj chciałabym, aby właśnie przez zdrowe ciąże i powodzenia wszystkich dziewczyn zanikał wątek.Synuś, największe szczęście :*
Córcie ur. 28.02.18r.
04.2016 [*] 10tc 09,11.2016 cb
-
Yos widzę, że u Ciebie spokój i powoli odzyskujesz utraconą harmonię. Bardzo się cieszę
Wyjazd na pewno będzie świetny. Trzymam kciuki, żeby w OA coś drgnęło i wszystko szło po Waszej myśli.
Jacq witaj w klubie...mnie też chce się mega spać, a jeszcze dziś męczą mnie dawno "nie widziane" mdłości. No tylko, że do dyspozycji mam podłogę w laboratorium, więc raczej drzemka odpada;)
Justa fantastycznie, gratuluję córeczki:) piękne imię wybraliścieYoselyn82, Jacqueline lubią tę wiadomość
-
skrzat1988 wrote:Yos widzę, że u Ciebie spokój i powoli odzyskujesz utraconą harmonię. Bardzo się cieszę
Wyjazd na pewno będzie świetny. Trzymam kciuki, żeby w OA coś drgnęło i wszystko szło po Waszej myśli.
Moj maz mnie bardzo wspiera i jest dla mnie duzym wsparciem, mam swoje dobre i zle dni, czuje sie juz lepiej, fizycznie ok ale psychicznie to jeszcze czasu trzeba, ale trzyma mnie przy zyciu ze chce walczyc dalej, nie chce sie poddawac, chociaz wiem ze bedzie mi momentami ciezko i trudno.
Czekam na kontrolne usg, na wynik i jak na usg bedzie ok, a wynik nie pokaze czegos zlego to chcialbym dzialac od nowego cyklu. Jesli w ogole dostane zielone swiatlo. No ale to zobaczymy jak to wszystko sie pouklada.Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
Basik83 wrote:Hhej moge dolaczyc?
Ja dzis mialam wizyte kontrolna po poronieniu moge sie starac znowu w sumie prawie od juz.
to super... ja mam nadzieje ze w piatek uslysze to samo od lekarza.. ze mam zielone swiatloBasik83 lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualnyHej hej kochane :-* :-* :-* :-* .
No i nasza Ania ma już msc , kiedy to minęło nie wiem , przy 4 dzieci nawet nie zauważyłam jak te dni szybko minęły , Ania ma kolki na które nic nie pomaga i masuję jej brzuszek espumisan jej podaję i Bobotic , na brzuszku kładę wczoraj od 20 do 22.30 histeryczny płacz mam nadzję że jak tak nagle się pojawiły , to tak samo zamknął . Ania często wstaje o 4 lub 5, 6 nad ranem , 3 Czerwca Ania będzie miała USG bioderek , 14 Czerwca kierunek kardiolog . Ja ogólnie jestem czasami senna i zmęczona , ogólnie to dobrze się czuję w ten Piątek idę do mojego Pana ginekologa sprawdzić czy wszystko tam w środku jest oki , i przy okazji wezmę papiwrek do becikowego.
A to nasza miesięczna Ania :-* :-* :-* .
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/460200ec670f.jpg[/url
czarnulka24, Dooti, Edyś82, Aga22, Natikka123, sylvuś, Anetta31, Monika1357, M@linka lubią tę wiadomość
-
Basik83 wrote:Ale slicznotka
Yoselyn kochana tego ci zycze.
a ty mialas zabieg? czy sama sie oczyscilas?Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualnyWitam. Ja już po wizycie, w końcu było mi dane zobaczyć to nasze pikające serduszko 116/min. Wg USG mamy 5w6d, CRL 0.28cm
Jestem szczęśliwa a jednocześnie pełna obaw czy wszystko ułoży się dobrze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2017, 19:58
Dorola31, Mamaokruszka, Dooti, Jacqueline, Natikka123, promyczek 39, Genshirin, czarnulka24, ana167, sylvuś, Koteczka82, Justa87, Asia87, Monika1357, M@linka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny.
Edys gratuluję serduszka trzymam kciuki żeby wszystko było ok!
Justa gratuluję córeczki.
Ja odebrałam wyniki morfologii i jest dużo lepiej.po miesiącu brania żelaza wyniki wróciły do normy hemoglobina z 10 na 12.1 norma 11,5- 18, krwinki czerwone 4,8 norma 3,5- 6,00. Biorę żelazo do końca tego opakowania i odstawiam dalej tylko witaminy i kwas foliowy.
Niestety nie udało mi się odebrać wyniku cytologii bo lekarz ma je u siebie w gabinecie i nie ma ich w karcie i można ich odebrać poza wizytą nawet jak prosisz o ksero dokumentacjia lekarz jest tylko od rana i to dwa razy w tygodniu a ja nie będę brała urlopu żeby odebrać wynik. W środę pójdę do kierownika poradni i jeśli od niego nie uzyskam pomocy to zrobię drugi raz w medicoverze jak będę na wizycie 30 maja.
Dziewczyny mam pytanie czy duży wpływ na wyniki kariotypu ma antybiotyk? Mąż nabawił się anginy i musiał od dziś wziąć leki a w następny wtorek wizyta u genetykanie wiem co zrobić wizyty nie przełoże bo następny termin będzie bardzo odległy
może poprosić żeby ewentualnie mąż mógł przyjechać za kilka dni na samo pobranie? Wkurzylam się a z drugiej strony pomyślałam że jego zdrowie jest ważniejsze niż wyniki badań. I chyba mi już aż tak bardzo na nich nie zależy. I tak w czerwcu będę chciała się starać.
Zrobiłam dzisiaj badania na tarczyce wyniki będą w środę trzymajcie kciuki żeby wszystko było ok.
Dobrej nocy dziewczyny.Edyś82 lubi tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Edyś - gratulacje
Koteczko - kurcze, nie mam pojęcia, nie wiem jak sam antybiotyk ma wpływ, ale mówili nam, żebyśmy tydzień przed badaniem nie byli za bardzo chorzy. Super, że wyniki się poprawiłyEdyś82, Koteczka82 lubią tę wiadomość
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
-
nick nieaktualnyCzesc, my jeszcze w szpitalu. Moja rana goi sie, jak na psie. Nie ma czasu kontemplować, czy coś boli.
Mam problem z kp. Tadzik odmawia, tzn jadł, póki zoltaczki nie dostal. Ospaly sie zrobil, usypial ze zmeczenia po kilku(nastu) probach i tylko sciagane mu daje i mm. Cyce jak bomby. Laktator pompuje co 2-3 godziny.
Mam nadzieje, ze w domu to naprawimy. Tu dostaje pierdolca. Prawie nie sypiam. Baby blues mialo apogeum w sobote/niedziele.
Teraz czepiam sie tylko myśli żeby wyjść do DOMU.
W sali jestem sama, gdyby nie mąż to bym nie miała do kogo gęby otworzyć. Jest ciężko. Ale musi być ciężko, żeby było lżej. Tadzio... mogłabym poematy pisać, jak jest cudowny. Fotkę dam, jak wrócę do domu.