Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
A miesiączki masz od razu obfite czy raczej bardziej skąpe ? Może się nie rozkręci tak na dobre? Brzuch Cie boli?12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Madziu - tak mi przykro Ahh... nie wiem co powiedzieć, cieszyłam się, że znów jesteśmy na jednym wątku a tu... Trzymaj się :*12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
-
Jacq - i dobrze, że jesteś spokojniejsza Twój maluch to czuje
maggda - jest mi bardzo przykroWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2016, 10:40
-
Maggda, bardzo mi przykro Byłaś u lekarza, bo nie mogę znaleźć info? Jeżeli nie to jedź.
Nie chcę na siłę pocieszać, ale miałam w 5 tygodniu tak, że złapał mnie taki ból w podbrzuszu, że płakałam z bólu, później jakby coś pękło, poleciała krew i zaczęłam mdleć. Oczywiście się pożegnałam mentalnie z ciążą. Pojechałam na Izbę Przyjęć do szpitala i się okazało, że to jakiś krwiak wytworzył się najprawdopodobniej przy tym jak pęcherzyk się "instalował" i później pękł.
Jesteśmy z Tobą KochanaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2016, 11:37
-
Dziulka, zrób test dla pewności. Z drugiej strony @ po poronieniu może się dziwnie zachowywać.
Jacq już niedługo wizyta, nie przemęczaj się
Blondyna, rośnie dzieciaczek, ale Ty jesteś szczuplutka
Magdzia, czasami trzeba się wyluzować tak jak Ty z mężem, więc wybaczamy tę wódeczkę
kkkaaarrr, częste te wizyty, ale będziesz spokojniejsza.
Jak tam reszta się czuje? -
maggda bardzo mi przykro Boże dlaczego nas to musi spotykać??!!!
ja też już czekam na @, widzę że nic z tego cyklu nie będzie, jest on pierwszy po poronieniu ale człowiek tylko sie nasłuchał od lekarzy że odrazu można zajśc że gdzieś jednak w to wierzył...
cóż więc w następnym może się udaaniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
maggda, ja na twoim miejscu jechałabym czym prędzej do lekarza. Tyle dziewczyn tu pisze, że miało podobne sytuacje i jednak bąbelki się utrzymały. Baaa, mówi się przecież też o kobietach, które orientują się, że są w ciąży dopiero w 4 msc, bo wcześniej miały zupełnie normalny @ i się niczego nie spodziewały.
-
nick nieaktualny
-
maggda,
Ja się zgadzam z kkkaaarrr i bobo.
Tu nic jeszcze nie jest na 100% stracone. Mnóstwo dziewczyn miało plamienia i krwawienia w terminie spodziewanej @. Wiesz, że organizm jest nieprzewidywalny.
Może naprawdę warto to sprawdzić! -
Osa - też mi się wydaje, że to będzie coś jak @,a plamienia bo nie ma co się złuszczać po poronieniu
palma - nie każdy organizm jest od razu po poronieniu gotowy na przyjęcie nowego zarodka i dlatego tak to wygląda, a Twój wykres jak narazie jest ładny więc uszy do góry! :*
maggda - jak u Ciebie ? Byłaś na IP ? -
Staram się nie denerwować, ale mi ciężko...
Jutro wizyta...
Boję się
Przedwczoraj miałam odrobinę śluzu zabarwionego na różowo wieczorem, wczoraj rano czysto, ale miałam dość intensywny dzień jakby to powiedzieć. W domu nie leżę przecież, ale co kawałek sobie przysiądę, a wczoraj łaziłam z godzine po sklepie z mamą, potem musiałam wdrapać się na 4 piętro i tam przy wizycie w toalecie było trochę śluzu na papierze, zabarwione na różowo, wieczorem niby czysto przy braniu Lutki, ale rano dziś znów śluz zabarwiony na różowo, ale odrobina.
Tak bardzo się boje co usłysze na wizycie jutroWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 07:45
12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
-
Jacq - widocznie to z przeciążenia, oszczędzaj się jak możesz kochana do jutrzejszej wizyty, o której masz wizytę ?
Jacqueline lubi tę wiadomość
-
Jacq, moim zdaniem twoje objawy poniekąd są dobrą wiadomością, bo wszystko wskazuje na to, że te plamienia to objaw czysto mechaniczny. Oszczędzaj się jak tylko możesz, trudno, leż plackiem, niech wszyscy skaczą wokół ciebie. Jak komuś z domowników nie będzie taki stan rzeczy odpowiadał, ignoruj i rób swoje, teraz ty i maleństwo jesteście najważniejsi.
Jacqueline lubi tę wiadomość
-
kkkaaarrr wrote:Jacq, moim zdaniem twoje objawy poniekąd są dobrą wiadomością, bo wszystko wskazuje na to, że te plamienia to objaw czysto mechaniczny. Oszczędzaj się jak tylko możesz, trudno, leż plackiem, niech wszyscy skaczą wokół ciebie. Jak komuś z domowników nie będzie taki stan rzeczy odpowiadał, ignoruj i rób swoje, teraz ty i maleństwo jesteście najważniejsi.
dokładnie
a jak tam Magda?jesteś? jak sytuacja?08.01.2016 [*] 6 tc "Pan dał, Pan zabrał "(Hb)