Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
dzień doberek - a ja się witam w pochmurny dzionek i paskundy humorek
test negatyw - tempka w dół...niby się tego spodziewałam, ale i tak mi jakoś przykro...
Jacq w koncu podoba mi sie sie Twoje nastawienie
I z chęcią postawię te PiccoloJacqueline lubi tę wiadomość
-
hej dziewczyny,
my zaczęliśmy starania już w poprzednim cyklu, niestety nic z tego nie wyszło.. Teraz kolejny cykl.. czy mamy nadzieję? jakąś na pewno..chociaż od jakiegoś czasu mam wielkiego doła.. strasznie tęsknię za dziećmi..
postanowiłam rzadko zaglądać na ov, ale dziś jakoś mnie tu przyciągnęło ..
trochę się wygadałam
życzę Wam miłego dnia!starania od 2007
mama bliźniaków [*] [*] grudzień 2015 10tc
"..nie mieliśmy szansy na dotyk.."
ivf czerwiec 2016 [*] [*] -
wklejam zdj testu, od razu po nasikaniu uwidoczniło sie miejsce na drugą krechę czyżbym przesadziła z siku ? ale wkropiłam 3-4 krople wiec nie wiem czemu tak sie stało, zdj nie za dobrej jakości wiec moze nie byc widac tak jak powinno bo w rzeczywitości bardzo widać te "drugą kreskę"
http://www.fotosik.pl/zdjecie/f6649d4974390e11 -
Martynko -
Dziulka - hmm a jak test wysechł, to po tych 5 minutach było to nadal widać? Bo ja tam na zdjęciu widzę drugą cieniutką kreskę
Nanatasza - Hej Gdzieś już mi wcześniej się przewinęłaś, gdzieś Cie czytałam, ale nie pamiętam gdzie Może do tegorocznej Wielkanocy spotka Cie ten mały cud ? Trzymam kciukiDziulka21 lubi tę wiadomość
12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Niebieskaa wrote:gratulacje dziewczyny! czytam Wasze historie i znajduje w tym sporo nadziei dla siebie:) Martynko...moglabym zapytac, jakie leki bierzesz, jak przygotowalas sie do tej ciazy, co idzie jak burza?
Jak przygotowywałam się do ciąży brałam : acard 75mg, kwas foliowy 15mg, femibion natal 1, inofem, koenzym Q10, witaminy B1, B6, B12, witaminę D, Kwasy omega 3, magnez, okłady borowinowe na brzuch, wiesiołek do owulacji, len. Czasami jakieś zioła. Łapałam się wszystkiego.
Mąż też od dawna suplementował się : kwas foliowy, maca, salfazin, koenzym Q10, androvit, magnez, kwasy omega 3.
Obecnie teraz jestem : Luteina 100mg, acard 75, clexane 0,6, kwas foliowy 15mg, nospa forte, magnez, femibion, kwasy dha, witamina DMama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
Dziulka, jak dla mnie 2 kreska jest
Jac - pewnie w wątku Aniołkowych Mam .. dzięki za wiarę, może lepiej niech za mnie ktoś wierzy, bo z moją wiarą krucho
Dziulka21 lubi tę wiadomość
starania od 2007
mama bliźniaków [*] [*] grudzień 2015 10tc
"..nie mieliśmy szansy na dotyk.."
ivf czerwiec 2016 [*] [*] -
Martynka30 wrote:Jak przygotowywałam się do ciąży brałam : acard 75mg, kwas foliowy 15mg, femibion natal 1, inofem, koenzym Q10, witaminy B1, B6, B12, witaminę D, Kwasy omega 3, magnez, okłady borowinowe na brzuch, wiesiołek do owulacji, len. Czasami jakieś zioła. Łapałam się wszystkiego.
Mąż też od dawna suplementował się : kwas foliowy, maca, salfazin, koenzym Q10, androvit, magnez, kwasy omega 3.
Obecnie teraz jestem : Luteina 100mg, acard 75, clexane 0,6, kwas foliowy 15mg, nospa forte, magnez, femibion, kwasy dha, witamina D
Dzieki!!!a czemu kwasy dha i nospe? pytam, bo sama chce sie dobrze przygotowac, na razie biore femibion, wiesiolek, acard dopiero po badaniu usg zlecone przez Jerzak, wit. D -3 tabletki forte biore
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
Dziulka, ale mnie zestresowałaś! Czytam pierwszego twojego posta z dzisiaj, a tam, że klapa, nic z tego. A kilka linijek niżej wklejasz test z jak by nie było widoczną drugą kreską. Owszem, tłusta nie jest, ale jest. Idź na betę kochana, przecież ten cień z nikąd się nie wziął. I jak rozumiem na wcześniejszych testach nie było nawet tego, więc odpada opcja, że miałaś jeszcze hcg we krwi z poprzedniej ciąży No nie będę się jeszcze cieszyć na maksa, ale już tak troszeczkę i po cichutku gratuluję
-
Nanatasza, cieszę się, że dołączyłaś do tego wątku, pamiętam cię z Aniołkowych Mam pewnie jeszcze nie wiesz, ale ten watek jest jest magiczny, tu dzieją się same cuda!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 10:30
Nanatasza, bobo_frut lubią tę wiadomość
-
Niebieska - u mnie nie było żadnych przygotowań u mnie kwas foliowy a u męża Androvit
Jacq - tak nadal ją widać ale jak na moje to jest miejsce tam gdzie powinna się pojawić...
Nanatasza,Martynka30, kkkaaarrr - nie dziękuję, bo to nie ciąża
nadal się utwierdzam w przekonaniu ze to tylko linia gdzie ma sie pojawić piekna różowa kreska
jutro chcę odstawić lutkę, więc dla spokojnego sumienia rano zrobię jeszcze jeden test.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 10:41
-
Dziulka, a czy na wcześniejszych testach miałaś tę "linię gdzie powinna pojawić się linia"? Ja na swoich negatywnych nie miałam absolutnie nic, nie ważne w jakim świetle i pod jakim kątem je oglądałam
-
kkkaaarrr nie miałam ale ja się tak boję myśleć o pozytywnym teście, ze szok... gdyby to był cień cienia to byłaby różowa, a nie szara...
-
Witam,
i ja zaczynam nowy cykl po poronieniu... W sumie poronienie w trakcie, b.wczesna ciaza.Mam nadzieje, ze w koncu sie uda.Ewa
Synek (*) 24.06.2005-24.06.2005
Aniolek (*) 14.04.2006
Aniolek (*) 22.02.2016
Jovana 24.09.2008 moje kochanie:)))))
-
Ewa79 witaj W grupie raźniej I ja też mam nadzieję, ze się uda nam wszystkim starającym
-
Witam się w 23tc czyli zaczynamy 6 miesiąc!
Dziulka ja tez widzę. Nie ma czegos takiego jak miejsce na pojawienie się drugiej kreski przeczytaj sobie instrukcje do testu, jak jest zbudowany i na jakiej zasadzie działa. Zaraziłaś się wiruskami i koniecMartynka30, gama, bobo_frut, malika89 lubią tę wiadomość
córeczka 23.08.2015 [*] 6 tc
Gabrysia ur.27.06.2016
Hipotrofia, bezwodzie -
Bomblica pięknie to zabrzmiało "zaraziłaś się wiruskami i koniec" Nastawiłaś mnie pozytywnie heheh