Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
kkkaaarrr wrote:Nanatasza, cieszę się, że dołączyłaś do tego wątku, pamiętam cię z Aniołkowych Mam pewnie jeszcze nie wiesz, ale ten watek jest jest magiczny, tu dzieją się same cuda!!
może i mnie się przytrafi cud
a Tobie gratuluję!! rośnijcie sobie zdrowo
starania od 2007
mama bliźniaków [*] [*] grudzień 2015 10tc
"..nie mieliśmy szansy na dotyk.."
ivf czerwiec 2016 [*] [*] -
Dziulka - nie chce mi się tu szukać teraz zdjęcia, ale mój bladzioch na teście też wydawał się szarawy Powtórz za 2 dni albo na betę leć12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
kochane,czytam was,nawet kiedys napisałam ale nikt mnie tu nawet nie przywitał więc stwierdziłam ze jestem intruzem,ale mimo to czytam was nadal i jestem sercem i myslami z wami.Przezywam wasze obawy w czasie ciązy i trzymam kciuki za testujące,oraz za maggde bo bardzo mi przykro.
Pisze bo chce pomóc kolezance z wątku CLO.
dziewczyny nie wiem skąd jestescie ale potrzebny dobry androlog z mazowieckiego i warminsko-mazurskiego.
Jesli któras-cos,to serdeczne dzięki
Dziulka,ja równiez miałam bladziocha,na nastepny dzien było juz lepiej widac wiec na bete pojechałam,była juz spora,więc i tobie tego zycze.
Ja jednak nie utrzymałam ciązy,teraz czekam na @ i zaczynam od nowa starania,dzis 25 dni o por.
Pozdrawiam i sciskam kochaneWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 12:08
Antoś IVF,Julisia natural
-
Jagna75 dziekuje jest smutno i zal ale i dziwny spokoj. ale nie poddam sie bo gdy widze jak zuzia patrzy na dzieci to mam zaparcie aby miala rodzenstwo
Niestety ja nie moge pomoc ale moze ktoras z dziewczyn
Przykro mi ze starcilas malenstwo i tule cie mocno
Trzymam za ciebie kciuki aby ci sie udalo i pisz do nas czesciej -
kkkaaarrr wrote:Nanatasza, cieszę się, że dołączyłaś do tego wątku, pamiętam cię z Aniołkowych Mam pewnie jeszcze nie wiesz, ale ten watek jest jest magiczny, tu dzieją się same cuda!!
jak ladnie napisane:) ja tez czekam na ten cud! jeszcze sie nie staramy ale mam nadzieje ze juz niedlugo, najpierw sprawdze czy wit. D osiagnela juz akceptowalny poziom, tak samo z TSH, a wczesniej jeszcze usg na policystyczne jajniki
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
O clo się nie wypowiem ani o andrologu bo nie mam pojęcia. Nawet w swojej okolicy
Dziulka patrz, z tego o barwie niewiadomej
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c5705206cc9d.jpg
mam teraz to
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2b7b76938120.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 12:42
Martynka30, kkkaaarrr, maggda, bobo_frut, malika89 lubią tę wiadomość
córeczka 23.08.2015 [*] 6 tc
Gabrysia ur.27.06.2016
Hipotrofia, bezwodzie -
Niebieskaa wrote:Dzieki!!!a czemu kwasy dha i nospe? pytam, bo sama chce sie dobrze przygotowac, na razie biore femibion, wiesiolek, acard dopiero po badaniu usg zlecone przez Jerzak, wit. D -3 tabletki forte biore
Nospę od skurczy i bólów macicy.
Kwasy Dha na rozwój maluszkaWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 12:40
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
Ja biorę mama dha, kwasy dha są ważne dla rozwoju dziecka, biorę od 3 czy 4 mc
Nospe dotychczas wzięłam tylko raz, pare dni temu, bo chodzić było ciężko brzuch rośnie zresztą gin powiedziała że jak bardziej boli to się nie bać ani nie mordować tylko wziąć nospe, bo nie szkodziWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 12:40
córeczka 23.08.2015 [*] 6 tc
Gabrysia ur.27.06.2016
Hipotrofia, bezwodzie -
Aha polecam wapteka.pl w u mnie w aptece gemini 53zl za mama dha, a w wapteka.pl ostatnio kupiłam za 38zl
Zaraz Wam jeszcze poszukam legginsy co mam z allegro, tanie, wygodne i nieprześwitujące. Takie po domu bo się troche w kroku mechacą. Nie ma nic wygodniejszego prócz sukienek, ale to nie ta pora rokucóreczka 23.08.2015 [*] 6 tc
Gabrysia ur.27.06.2016
Hipotrofia, bezwodzie -
nick nieaktualnyHejka. Jagna witaj i wspolczuje straty ❤❤❤ Nanatasza ❤❤❤ Dziulka na komorce nie widze testu ale wierz dziewczynom napewno test pozytwny ☺kup z apteki i zrob za 2 dni ☺ Jacqueline modle sie i wierze ze po wizycie bedziesz szczesliwa ☺ a co u innych dziewczyn dawno tu nie widzianych? Sle Wam moja pamiec ❤❤❤ dziekuje za cieple slowa ☺ jutro ide do l.rodzinnego bo dzis doszedl kaszel wrwr no i od niedzieli kluje sie Fraxiparine nie Clexane i wiecie wcale nie tak lqtwo nawet ten zastrzyk zdobyc ginka mowi ze to przez to ze na zachod sa one sprzedawane. A za miesiac mam zwiekszana dawke wiec mam nadzieje ze bedzie dostepna w aptekach. Dha biore ginka polevila na 2 trymestr aby wzmocnic dziecko rowniez w razie szybszego porodu ktory niestety mi grozi. Kochane sle buziaki i moja pamiec dla wszystkich ❤☺
-
maggda wrote:Jagna75 dziekuje jest smutno i zal ale i dziwny spokoj. ale nie poddam sie bo gdy widze jak zuzia patrzy na dzieci to mam zaparcie aby miala rodzenstwo
Niestety ja nie moge pomoc ale moze ktoras z dziewczyn
Przykro mi ze starcilas malenstwo i tule cie mocno
Trzymam za ciebie kciuki aby ci sie udalo i pisz do nas czesciej
Dzięki będe pisac.U was tez fala zaciązonych,u nas plaga nawet dzis jedna blizniacza.Wykradłam troche tego wirusa blizniaczego i posyłam na waszym wątku,oby kazdej z was sie udało.Ja wciąz pozytywnie nastawiona,ból głęboko w sercu ale po czterech latach udało sie wiec to jeszcze bardziej napędza mnie do walki.Moze nie utrzymałam ciązy ale przynajmniej wiem ze jest to mozliwe,nie wiem jak wy ale ja sie nie ugne,bede walczyc i czekac na moje marzenie,kazdy dzien mnie do tego zbliza.Trzymam kciuki kochana,twój dzien tez w koncu nadejdzie,nie wolno sie tylko złamac i zapomniec o czym marzyszmaggda, Kadabra lubią tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
Martynka30 wrote:Jagna witaj, przykro mi z powodu straty maluszka
dzięki kochana,ja tez trzymam za wasze ciąze,znam ten strach i obawy ale warto przez to wszystko przejsc,niestety juz do konca zycia będziecie zamartwiac sie o swe dzieciątka,ciąza to dopiero poczatek,kazda matka tak maAntoś IVF,Julisia natural
-
Dziulka21 wrote:wklejam zdj testu, od razu po nasikaniu uwidoczniło sie miejsce na drugą krechę czyżbym przesadziła z siku ? ale wkropiłam 3-4 krople wiec nie wiem czemu tak sie stało, zdj nie za dobrej jakości wiec moze nie byc widac tak jak powinno bo w rzeczywitości bardzo widać te "drugą kreskę"
http://www.fotosik.pl/zdjecie/f6649d4974390e11Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 13:48
-
Witam wszystkie Panie
Magda bardzo mi przykro, nie mogłam uwierzyć jak czytalam
Jacqueline bardzo Ci kibicuję za udana wizytę, wierzę w to, że wszystko bedzie ok
Dziulka gratuluję, za 2 dni powtórz test i zobaczysz wtedy już baardziej widoczną drugą kreseczke
Jagna witaj, bardzo współczuję Ci Twojej straty
U mnie po Inofemie jakiś dziwny ten cykl, na to wygląda, ze owulację miałam w 13 dc. Czy to możliwe, ze aż tak zadziałał? Wcześniej owulacje miałam w 17 dc.
Jacqueline lubi tę wiadomość
-
Za bardzo nie stresowałam się dziś...
Dopóki nie zobaczyłam przed chwilą trochę śluzu zabarwionego na różowo-pomarańczowo...
Więc teraz zaczęłam się trochę denerwować12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Magdzia88 wrote:Dziulka, jak widze w styczniu ostatnia twoja strata...a tu juz dzialalas????? Kurde.... mozna tak???? Bo ja 2 lute g o mialam zabieg i najchetniej zaczęłabym po miesiaczce na ktora czekam....
ja tez juz dzialam - pierwsza @ mialam jak w zegarka, jakby nigdy nic, owulka tez byla, sciany zagoily, lekarz widzial, i zezwolil
najwyej Kropek sie nie przyjmie,....08.01.2016 [*] 6 tc "Pan dał, Pan zabrał "(Hb)