Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Jacq, wez lutke ze soba, moze ci gin od razu zaaplikowac po badaniu
Dziulka, Bomblica ma racje, przeczytaj instrukcje, nie odczytuje sie wyniku 'po czasie'. Jak rozumiem zdjecie zrobione w czasie kiedy powinno odczytywac sie wynik, wiec to sie liczy -
niby tak musicie ze mną wytrzymać nie ma zmiłuj się
a właśnie sobie tak myślę czy ja przypadkiem mojej @ nie przyblokowałam luteiną ? i stąd te plamienia takie... -
Przestane się chyba odzywać na fioletowej stronie, w sensie na październikowych mamach.
Mam wrażenie, że jestem po prostu niezauważana... Jakby była jakimś powietrzem, jest sobie jakaś konwersacja, ja coś napisze i praktycznie nie ma odzewu, a tamta konwersacja dalej sobie trwa.
No może są wyjątki, w tym Kkkaaarrr
Ale jak pisze na Marcówkach 2016 czy tutaj, to widzę, że otrzymuje dużo rad i na prawde duże wsparcie Jakaś taka lepsza atmosfera dla mnie12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Jagna - witaj Mam nadzieję, że będziesz tu się dobrze czuła I trzymam kciuki aby już niedługo i do Ciebie zawitały II A za kolejne 8 miesięcy płaczący bobas
Jagna 75 lubi tę wiadomość
12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
-
Jacq, ty mi nigdzie nie uciekaj z Październikówek. Owszem, tam produkcja jest na całego i czasem ciężko przebić się z wątkiem, ale to nasze miejsce i zostajemy tam obie, i to nie krócej jak do Października!!
Jacqueline lubi tę wiadomość
-
Kkkaaarrr - no może całkiem nie ucieknę jeśli dziś zobaczę serduszko Ale z pewnością nie będę pisać tak o każdych jakichś moich obawach związanych z ciążą czy coś
Za to pewnie Was będę zamęczać jeśli tam tak nie będę pisać
Pati - a może prędzej uda się tak niż ze skrupulatnego planowania ? Życzę Ci w niedługim czasie tłuściutkich II12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
-
Martynko, Ty to pewnie miałaś dobrą przemianę materii przed ciążą i tak już zostało Zazdroszczę braku problemów z wypróżnieniem.
Blondyna, bez stresu, zapewne jest tak jak piszesz, ja jak nie odwiedzę kibelka to mam to samo
Inessko, nie stresuj się kochana, z Gabrysiem na pewno jest ok, już jest duży i silny, więc poradzi sobie z przeziębieniem, a Ty dbaj o siebie.
Bombelku, 6 miesiąc - wow Podziel się proszę namiarami na legginsy, muszę coś kupić, a nie chcę wydawać fortuny.
Palma, jak dzisiejsza wizyta?
Paula_Z, my za Ciebie trzymamy tez kciuki, odzywaj się gdzieś pomiędzy mdłościami
malika, dostaniesz klapsa za milczenie Czekamy na czwartkowe wieści.
Niebieskaa, tutaj mamy tyle pozytywnych historii, że nie ma opcji, że wychodzisz stąd ze złym myśleniem
gama, dzień dobry Widzę bojowe nastawienie do działania jest, to trzymam kciuki
Dziulka, bądź dobrej myśli, poczekaj jeszcze trochę i powtórz, pojechałabym na betę dwa razy, żeby się upewnić jaki jest poziom i czy rośnie. Nie nakręcaj się, ale powiem Ci, że takie plamienia, to miałam właśnie w ciąży, mimo, że testy wychodziły negatywne Trzymam kciuki.
Ewa79, witaj, trzymamy kciuki
Jagna, witaj i odwiedzaj, czasami jest tak, że post umknie albo trafi na koniec strony i nikt go nie zauważy, też tak kilka razy miałam. Spokojnie. Przykro mi z powodu Twojej niedawnej straty. Niestety z Twoim problemem andrologowym nie mogę Ci pomóc.
Magdzia, ja zaszłam w ciążę w drugim cyklu po łyżeczkowaniu, dostałam zielone światło dość szybko, zależy to trochę od podejścia lekarza i tego jak tam się wszystko zagoi.
Maggda, ja bym jeszcze sprawdziła czy rzeczywiście ta ciąża obumarła, no nikt mnie nie przekona po tym co przeszłam, że przez telefon da się 100% diagnozę postawić.
Jacq, czekamy na wieści i żebyś nas nie trzymała w niepewności! Ja też się na fioletowej nie odnajduję, ale to z racji braku czasu, tutaj wpadnie 10 postów, a tam 50. Nie nadążam i mam trochę inne podejście, więc też nie bardzo chcę tam dziewczynom przynosić złych myśli.
pati, to tylko życzyć, żeby owulka wypadła w ciągu tych 3 dni.
annak, gdzie jesteś?
Jutro wizyta u genetyka. Zobaczymy co wyszło na prenatalnych. Stresuję się, mówiłam lekarzowi, mówił, że trzeba być dobrej myśli, bo z USG wychodziło wszystko elegancko, ale wiecie jak to się człowiek naczyta różnych historii to już z głowy nie wybije się głupot.
Pozdrowienia dla wszystkich -
ja już po wizycie, oczywiście żadnego skierowania na badania nie dostałam chociaż prosiłam, sluzówka 1cm więc jak nic z ciązy nici tylko @ bliziutko, ogólnie powiedział że tak sie zdarza i już....a mnie kur** strzela jak to słysze. wiedziałam ze po tej wizycie będę zła i dlatego nie chciałam tam iśc. Ten lekarz powiedział mi że ogólnie książkowo powinno sie poczekać 3-4 miesiące przed zajsciem w ciąze, ale ordynator przy wypisie ze szpitala mi powiedział ze spokojnie po pierwszej @ bo jestem młoda
aaaa ja ze względu na nasze dobro podjęłam decyzje że co ma być to będzie i zaczynamy odrazuaniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
Jacqueline wrote:Jagna - witaj Mam nadzieję, że będziesz tu się dobrze czuła I trzymam kciuki aby już niedługo i do Ciebie zawitały II A za kolejne 8 miesięcy płaczący bobas
Dzięki,dąze do tego by spełnic swe marzenie,jestem pewna ze przyjdzie czas kiedy ujrze znów dwie kreski i wtedy ta bajka skonczy sie juz szczęsliwie.
Trzymam kciuki,wizyta tuz tuz
Antoś IVF,Julisia natural
-
Dziulka21 wrote:niby tak musicie ze mną wytrzymać nie ma zmiłuj się
a właśnie sobie tak myślę czy ja przypadkiem mojej @ nie przyblokowałam luteiną ? i stąd te plamienia takie...
Dla swietego spokoju powtórz test za dwa dni albo na betke rano,a test po wyschnieciu juz nie jest wiarygodny.Antoś IVF,Julisia natural
-
pati85 wrote:Ja Wam powiem dziewczyny, ze mam doła. Mąż od przyszlego poniedzialku juz jedzie w trase, bedzie w trasie 11 dni, 3 dni w domu i tak w kolko. Przy takiej pracy ciezko bedzie zajsc w ciaze I jeszcze ten cykl taki dziwny
Moze nie bedzie tak zle,pamiętaj ze plemniczki zyjà nawet do pieciu dni
-
Jacqueline wrote:Kkkaaarrr - no może całkiem nie ucieknę jeśli dziś zobaczę serduszko Ale z pewnością nie będę pisać tak o każdych jakichś moich obawach związanych z ciążą czy coś
Za to pewnie Was będę zamęczać jeśli tam tak nie będę pisać
Pati - a może prędzej uda się tak niż ze skrupulatnego planowania ? Życzę Ci w niedługim czasie tłuściutkich II
Warto byc na wątku gdzie sie ma wsparcie i jest dobra atmosfera.Kiedy zaszłam w ciàze bylam na wàtku CLO,ale nie zmieniłam bo zbyt dobrze sie tam czułam.Poroniłam,ale to nie znaczy ze mnie tam nie chcą.Pocieszamy sie na wzajem,jesli ktoras nie bierze clo to tez z tamtąd nie ucieka,kazdy wątek ma mieszanke doswiadczen...wasz wątek poronien a przewaga ciąź,moznaby sie pomylic...takie jak wy dajà nadzieje tym ktore znów startujàmaggda lubi tę wiadomość
-
palma wrote:brała może któraś z Was pregna plus lub mama dha??
lekarz mi zalecił żebym kupiła
Ja biore pregna plus dha,oraz femibion natural clasic,sporo lekarzy poleca po poronieniu witaminy z podwójną dawkà kwasu foliowego,wit D,wit C,magnezu i kwasy omega 3palma lubi tę wiadomość
-
Osa wybacz, ale zapomniałam o linku w drodze do kibelka i dopiero Ty mi przypomniałaś! wiesz, ciąża mózg odbiera zaraz poszukam tylko przejdę na laptopa
Palma pisałam wyżej o mama dha
prosze:
http://allegro.pl/legginsy-ciazowe-bawelniane-l-polskie-rozne-kolory-i5654981510.html
ostrzegam tylko, że długo się czeka na wysyłkę.
normalnie mam rozmiar 40, zamówiłam L i sa dobre. pierwsze ubranie - wąskie w łydkach, ale po pierwszym dniu już są ok i piorę je co chwilę, bo są mega wygodne
mam jeszcze jedne legginsy od tego sprzedawcy, jakies antybakteryjne czy cos, są sztywniejsze na pewno i można by rzec, że na wyjścia się nadają.
ale te bawelniane wygodniejsze i lepiej uszyte na brzuchu moim zdaniem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 19:17
palma, osa lubią tę wiadomość
córeczka 23.08.2015 [*] 6 tc
Gabrysia ur.27.06.2016
Hipotrofia, bezwodzie -
Bombelku, no wiem jak to bywa z tym zostawianiem głowy wszędzie Dzięki za link i opinię, niedługo sobie zakupy zrobię.
Byłam na siłowni, bo lekarz zezwolił na powrót do ćwiczeń fizycznych, oczywiście wszystko na maszynach i małych obciążeniach. Samopoczucie po treningu ok, jeszcze w nocy zobaczę czy nic nie będzie boleć i powoli będę sobie ćwiczenia wprowadzać.